Çok teşekkürler desteğin için..
Burada yazışmak insana gerçekten iyi geliyor..sağolun.. İlerde sürece başladığımda senden süreçle ve dünya tıp merkezi ile ilgili detay alabilirmiyim:)
Rica ederim ne demek :) gerçekten burdaki destek insana iyi geliyor ve fikirlerinde yardımcı oluyor.ne zaman istersen özelden de mesaj atabilirsin sorabilirsin.. :)

Herkese merhaba..arkadaşlar sizlere iki sorum olucak..hiç gittiği merkezin yönlendirdiği doktora gitmiş olan var mı içinizde? ikincisi bana regl olmam için cyclo verildi. onu bitirdim şimdi regl olmayı bekliyorum. bundan sonraki rahim hazırlık sürecinde neler olucak ? her iki konuda da bilgi sahibi olanlar benimle paylaşabilirler mi lütfen :)

Evet transfere 5 gun. Kaldi
hayırlı olsun Rabbim yar ve yardımcın olsun sakin ol tatil gibi düşün hava sıcaksa denizin tadını çıkar ben öyle yapmıştım :) yemeğe çay bahçesine falan çık yani tüp bebek için orada olduğunu sürekli düşünme transfer günü transfere abdesti gir hatta su icerken Meryem süresi ni oku transfer sırasında RABBİ HEPLİ MİNESSALİHİN zikrini cek ve rahat bırak kendini Allah ım gönlünün muradı mis kokulu evladına en kısa zamanda kavuştursun hepinizi beni de 15 günüm kaldı muhtelen Allah ın izni ile ben bebeğimi kucağıma alacagım sende mutlu haberi alacaksın ikimizde güzel haberler yazacağız buraya pozitif düşün tekrar hayırlı olsun.:KK36:

Back
X