Sagol canım haklısın
Bugün dr ile yazdım bana çok stres yapıyorsunuz dedi bende ona aynen şöyle yazdım."Hayır tabiki yapmadim.stresle girmemek mümkün değil dr cum benim bunu sizden başka kimse anlayamaz sanırım.aldığımız kararlar yaşadığımız onca şey maddi manevi tabii bunun sonunda acaba sorusu ?insanı ister istemez relax yapamıyor.son derece relax olan kimseyi de ben hiç gornedim bu yollarda olan ...benim gibi ota mika ağlayan birinin bu kaybetme korkusun yaşamasında çok normal dr hanimcim.az kaldı umarım herşey iyi olur.iyi akşamlar ."kim stress yapmadan bu işlere giriyor relaxim diyen yalan söyler.

B
Haklısın çok zor durumumuz. Yaştan dolayı Endişe, stres. Bir de elâlemin meraklı soruları. Ama devAm edebilmek için güçlü olmaktan başka şansımız yok maalesef. Ben artık Başkalarını umursamıyorum pek. Hatta ay niye çocuk yapmıyorsunuz kaç yıllık evlisiniz vs. Diyenlere direkt bizim çocuğumuz olmuyor diyorum bir daha sormaya cesaret edemiyorlar bile. Biliyorum arkamdan ay yazık vs diyorlar biliyorum ama bir de onları düşünüp stres yapmamaya çalışıyorum.

Hepimiz güçlü kadınlarız. Burada yazan, yazmayan, bizim geçtiğimiz yollardan geçen herkes etrafımızda konuşanlardan, dedikodu yapanlardan, acıyanlardan çok daha güçlü, azimli kadınlarız. İnşallah yarın sende güzel sonucunu alırsın ve devamı da iyi gider. Ama Allah korusun negatif sonuç alırsan da lütfen kendini hırpalama. Biliyorum çok zor ama yavrularımıza kavuşmak istiyorsak ilk önce kendimiz iyi olmalıyız fiziken ve ruhen.

Ne Demiş Hz. Mevlana
Ümitsizlikten sonra nice ümitler, karanlıkların sonunda nice güneşler var.

Sevgiyle kucaklıyorum arkadaşım...[/QUOTE
Bende seni arkadasim.sevgiyle

Sagol canım haklısın
Bugün dr ile yazdım bana çok stres yapıyorsunuz dedi bende ona aynen şöyle yazdım."Hayır tabiki yapmadim.stresle girmemek mümkün değil dr cum benim bunu sizden başka kimse anlayamaz sanırım.aldığımız kararlar yaşadığımız onca şey maddi manevi tabii bunun sonunda acaba sorusu ?insanı ister istemez relax yapamıyor.son derece relax olan kimseyi de ben hiç gornedim bu yollarda olan ...benim gibi ota mika ağlayan birinin bu kaybetme korkusun yaşamasında çok normal dr hanimcim.az kaldı umarım herşey iyi olur.iyi akşamlar ."kim stress yapmadan bu işlere giriyor relaxim diyen yalan söyler.

Açıkçası dpoktorların bizleri çok anladığını düşünmüyorum. Hatta eşlerimiz yakınlarımız bile anlamıyor. Her ne kadar anlamaya çabalasalar da. Benim doktorlarım da etrafımdakiler de aynı şeyi söylüyor. "Rahat ol, stres yapma, kötü Düşünme vs vs" ama elde değil stres yapmamak. Çünkü yaşamadıkları için aynı şeyleri ne kadar ruhen ve fiziken yorulduğumuzu bilmiyorlar. İşin bir de maddi kısmı var tabi. Haklısın relax olanı görmedim ben.

Açıkçası dpoktorların bizleri çok anladığını düşünmüyorum. Hatta eşlerimiz yakınlarımız bile anlamıyor. Her ne kadar anlamaya çabalasalar da. Benim doktorlarım da etrafımdakiler de aynı şeyi söylüyor. "Rahat ol, stres yapma, kötü Düşünme vs vs" ama elde değil stres yapmamak. Çünkü yaşamadıkları için aynı şeyleri ne kadar ruhen ve fiziken yorulduğumuzu bilmiyorlar. İşin bir de maddi kısmı var tabi. Haklısın relax olanı görmedim ben.

Minecim aynen kimsee anlamıyor anlayamaz.herkes kendi gözlüğünden bakıyor.Birde psikopat gozunle bakıyorlar.birileri ticaret birileri rekabet bizde zavallı lar.Allahim duysun sesimizi.

Selam arkadaşlar.. benim salı günü rahim ölçümüm yapıldı 9 cm çıktı.. bundan sonra kıbrısı bekliyorum artık.. sizlerin donör hazırlığı ne kadar sürdü acaba? ben bu zaman belirsizliği yüzünden ne oteli ne uçağı ayarlayabildim :(

Selam arkadaşlar.. benim salı günü rahim ölçümüm yapıldı 9 cm çıktı.. bundan sonra kıbrısı bekliyorum artık.. sizlerin donör hazırlığı ne kadar sürdü acaba? ben bu zaman belirsizliği yüzünden ne oteli ne uçağı ayarlayabildim :KK43:

Kıbrısla konuşmadın mı? Mesela bana 15 günlük bir ilaç ve hazırlık listesi yolladılar. Onların belirlediği bir süre vardır mutlaka. Donör de senin regl tarihine göre iğnelere başlıyor çünkü...

Kıbrısla konuşmadın mı? Mesela bana 15 günlük bir ilaç ve hazırlık listesi yolladılar. Onların belirlediği bir süre vardır mutlaka. Donör de senin regl tarihine göre iğnelere başlıyor çünkü...
Konuştum tabii ki de tam olarak gün veremiyorlar hala.. donörün tedavisi bitmemiş.. benim ilaçlara başladığım 12 gün oldu..

Allah allah bilemedim şimdi. Mesela bana da kıbrıs 15.gün burada ol dedi ama doktorum 10. gün kalınlaşmasını bekle dediği için bende hala otel, uçak işini halledemedim. Cumartesi kontrolünü bekliyorum. İnşallah bulabilirim yer. Ama senin de baya gün olmuş. benim programa göre düşünürsek 3 gün sonra orada olman lazım. Demekki donörün hazır olmadı...

Allah allah bilemedim şimdi. Mesela bana da kıbrıs 15.gün burada ol dedi ama doktorum 10. gün kalınlaşmasını bekle dediği için bende hala otel, uçak işini halledemedim. Cumartesi kontrolünü bekliyorum. İnşallah bulabilirim yer. Ama senin de baya gün olmuş. benim programa göre düşünürsek 3 gün sonra orada olman lazım. Demekki donörün hazır olmadı...
Otel ve uçak konusu gerçekten çok sıkıntılı .. geçen pazar günü ETS ye gittim Mayıs ayını kapattık dediler.. o kadar dolu yani .. işte dediklerine göre donörün hazırlığı bitmemiş..

Otel ve uçak konusu gerçekten çok sıkıntılı .. geçen pazar günü ETS ye gittim Mayıs ayını kapattık dediler.. o kadar dolu yani .. işte dediklerine göre donörün hazırlığı bitmemiş..

Mng ye baktın mi? Ben iki üç gün önce baktığımda yer vardı. Ama biz ilk gün yanı sperm vereceğimiz gün lefkoşa da kalacağız. Sonra girne ye gececegiz

Mng ye baktın mi? Ben iki üç gün önce baktığımda yer vardı. Ama biz ilk gün yanı sperm vereceğimiz gün lefkoşa da kalacağız. Sonra girne ye gececegiz
hepsine baktım da bazıları 3-4 gün boş diğer günler dolu bazıları da tamamen dolu.. biz direk girneye gideceğiz..

Mayıs'ın 6 sı sperm vereceğiz. Gerçi şimdi yazarken fark ettim yanlış hesaplamışız 5.inde orda olmamız gerekiyormuş. Panik oldum Kıbrıs'ı Aradım. Bir günden bir şey olmaz dediler ama akşam net konuşacağız inşallah bir sıkıntı olmaz

Bu arada yer buldum ben kalmayı düşündüğümüz otelde...
Size en azından tarih vermişler.. Sizin merkez hangisi idi?

Back
X