Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba aranıza yeni katıldım uzun süredir takip ediyorum bende sperm donasyonu yaptırmayı düşünüyorum merkez doktor bi bilgim yok yardım edin lütfenkızlarr sperm donasyonu yapanlar durumlarınızı yazın lütfen
ne aşamadasınız gebelik oldu mu?
takipler nasıl
yazın lütfenn
merhaba.. ben sperm donasyonu yaptırmadım yumurta donasyonu yaptırdım ama merkezlerde her ikisi de yapılıyor sanırım. benim gittiğim merkezin ismi dünya tüp bebek . kıbrıs girne de. doktoru BERK ANGÜN . istersen bir görüş seni yönlendirirler.. Allah kolaylık versin..Eşim azosperm tese ameliyatı oldu 2 yıl önce sonuç 0 bulunamadı sperm donasyonu düşünüyoruz ama bi bilgim yok nereye gidicez ne yapıcaz bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Teşekkür ederimmerhaba.. ben sperm donasyonu yaptırmadım yumurta donasyonu yaptırdım ama merkezlerde her ikisi de yapılıyor sanırım. benim gittiğim merkezin ismi dünya tüp bebek . kıbrıs girne de. doktoru BERK ANGÜN . istersen bir görüş seni yönlendirirler.. Allah kolaylık versin..
Rica ederim..Teşekkür ederim
Merhaba aranıza yeni katıldım uzun süredir takip ediyorum bende sperm donasyonu yaptırmayı düşünüyorum merkez doktor bi bilgim yok yardım edin lütfen
Teşekkür ederim sizdemi sperm donasyonu yoksa yumurtamıbende kıbrısda gidip şahsen görüşenlerden biri olacak
bahçeci kıbrıs tüp bebek merkezine karar verdim doktorum hasan bey
zehra hanımada giden çok magosada yerleri
birde lefkoşada firdevs uğuz var onunlada görüştüm onlarda başarılılar cnm
Teşekkür ederim sizdemi sperm donasyonu yoksa yumurtamı
Yaaa çok sevindim birini bulduğuma türkiyede hangi hastaneye gittiniz ordanmı anlaşmalı gidiyosunuz yoksa direk kıbrıslamı anlaştınız aşamalar nasıl ilerliyor birde ücretler nasıl çok soru sordum ama yardımcı olursanız sevinirim bu arada yaşım 29 ilk denemem olucak sizin kaçıncısperm donasyonu yaptırıcam
bu hafta başlıyorum tedaviye inşallah
Yaaa çok sevindim birini bulduğuma türkiyede hangi hastaneye gittiniz ordanmı anlaşmalı gidiyosunuz yoksa direk kıbrıslamı anlaştınız aşamalar nasıl ilerliyor birde ücretler nasıl çok soru sordum ama yardımcı olursanız sevinirim bu arada yaşım 29 ilk denemem olucak sizin kaçıncı
İnş.güzel haberlerle dönersin bende biraz araştırdım netten halil ibrahim tekinin ismini çok duydum kararsızımcnm benim 4 denemem 32 yaşındayım
benimde eşimin morfoloji %0 ondan dolayı artık normal tüp bebek denemesi yapmayalım kıbrısda bu işi bitirelim dedik
istanbulda en son denememi bahçeci fulyada yaptırdım. denemelerim hep düşük,kimyasal gebelik,dış gebelik oldu.
sonrasında kıbrısı araştırdım kliniklerden randevu aldım görüşmeye gittim
ve kıbrıs tüp bebek merkezine karar verdim.
doktorum hasan bey çünkü her hafta sonu istanbula geliyor muayanhanesi var ordada takibimi yapıcak herşeyimle kendisi ilgilenicek ben sadece yum toplama ve transfere gidicem
ücretler sperm donasyonunda ortalama 3500 ile 4000 euro arasında paketler de var konaklamalı uçak biletli ona göre değişebiliyor ortalama bu şekilde cnm..
B buket73 merhaba , herkesin drunun uyguladiği tedavi başka ben benimkini anlatayim ilk önce rahim filmi cektirerek basladik ve dr randevumuza gittik genel kontrollerden yapildi , konusuldu ardindan reglimin 2.gūnū e2 testiyle birlikte yazdiği ilaclari kullanmaya başladim , haftada 1 e2 testine dvm ettim asistanini bilgilendirdim bu arada donör aylarlandi benim fiziksel özelliklerime ve kan grubuma uygun ve son bildirdigim e2 sonucundan sonra asistani aradi ve 3 gūn icinde kibrisda olmaniz lazim dendi gittik eşim örneğini verdi 5 gūn sonra transferim yapildi 3 gun dinlendim ve evimize döndūk .. hepsi bu canim umarim yardimci olmusumdur
Allah sagsaglim bebisini kucagina almak nasip etsin sag ol canimB buket73 merhaba , herkesin drunun uyguladiği tedavi başka ben benimkini anlatayim ilk önce rahim filmi cektirerek basladik ve dr randevumuza gittik genel kontrollerden yapildi , konusuldu ardindan reglimin 2.gūnū e2 testiyle birlikte yazdiği ilaclari kullanmaya başladim , haftada 1 e2 testine dvm ettim asistanini bilgilendirdim bu arada donör aylarlandi benim fiziksel özelliklerime ve kan grubuma uygun ve son bildirdigim e2 sonucundan sonra asistani aradi ve 3 gūn icinde kibrisda olmaniz lazim dendi gittik eşim örneğini verdi 5 gūn sonra transferim yapildi 3 gun dinlendim ve evimize döndūk .. hepsi bu canim umarim yardimci olmusumdur
biz de aynı durumdayız firdevs hanımın bulunduğu merkeze karar verdik kısmetse haziran sonu gibi olacakEşim azosperm tese ameliyatı oldu 2 yıl önce sonuç 0 bulunamadı sperm donasyonu düşünüyoruz ama bi bilgim yok nereye gidicez ne yapıcaz bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Hepinizden haber bekliyor olucam lütfen deneyimlerimizi paylaşalım nasıl karar verdinizbiz de aynı durumdayız firdevs hanımın bulunduğu merkeze karar verdik kısmetse haziran sonu gibi olacak
merhaba.. ben sperm donasyonu yaptırmadım yumurta donasyonu yaptırdım ama merkezlerde her ikisi de yapılıyor sanırım. benim gittiğim merkezin ismi dünya tüp bebek . kıbrıs girne de. doktoru BERK ANGÜN . istersen bir görüş seni yönlendirirler.. Allah kolaylık versin..