Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabaakideciknane dun kontrole gidecektiniz hersey yolundadir umarim
Ben de ilackara baslayacaktim ama heyecandan stresten adetim gecikti ilk defa 4gozle bekliyorumSalı gunu gittim canım kusmayla iyiydi bebis bende evime döndüm mide yanmalarim var.iyiyim sukur burda pazartesi kontrolum var
Valla daha merkezden arayıp bir geçmiş olsun üzgünüz diyen olmadı.. Hatta doktorla bile görüşemedim. Sözde merkezdeki hanımefendi salı günü arayacaktı ama hala arayan yok.. Bana hiçbir şey demediler canım.. İğne, ilaç VS..
Ne yazık ki dondurulmuşum yok..dondurulmuşun varsa bile taşıyabilirsin..
bencede değiştir derim..
3 gün transferinin çok doğru olduğunu düşünmüyorum..
Valla daha merkezden arayıp bir geçmiş olsun üzgünüz diyen olmadı.. Hatta doktorla bile görüşemedim. Sözde merkezdeki hanımefendi salı günü arayacaktı ama hala arayan yok.. Bana hiçbir şey demediler canım.. İğne, ilaç VS..
Ne yazık ki dondurulmuşum yok..
Ya canım hepsi 1o veriyor ama o is öyle değil embriyo olunca 4 e düşerse op başına koy evet 2 tane koymak istiyorlar çünkü aslında en sağlıklısı o.ama ben dahil herkes israr 3-4 istiyoruz.tabi kalmiyor ama dr un tavsiyesi onemli 2 mantıklı .Benim 1 tane dondurulmusun var.10 yumurta 10 embriyo maalesef olmuyotBak merkezler 10 embriyo adedi veriyor sende nie dondurulmuş yok..
Yumurta donasyonlarında 10 embriyo garantisi veriyorlar senin nasıl oldu?
2 transfer başkada yokmuydu?
Ya canım hepsi 1o veriyor ama o is öyle değil embriyo olunca 4 e düşerse op başına koy evet 2 tane koymak istiyorlar çünkü aslında en sağlıklısı o.ama ben dahil herkes israr 3-4 istiyoruz.tabi kalmiyor ama dr un tavsiyesi onemli 2 mantıklı .Benim 1 tane dondurulmusun var.10 yumurta 10 embriyo maalesef olmuyot
Ben ona göre yum topluyorlardır diye düşünmüştüm
Bende 2 den yanayım ama bakalım bende durumlar nasıl olcak..
Sen firdevs hnm hastasıydın dimi?
Allah kimsenin emeklerini boşa vermesin
İyice araştırmak lazım
Hayır bahceci zehra hnm
Inan imkanim olsa herkesi sirtlanir götürürüm.ne yapmayi düşünüyorsun?Valla daha merkezden arayıp bir geçmiş olsun üzgünüz diyen olmadı.. Hatta doktorla bile görüşemedim. Sözde merkezdeki hanımefendi salı günü arayacaktı ama hala arayan yok.. Bana hiçbir şey demediler canım.. İğne, ilaç VS..
Neresi o merkez cnmIsde bu mesele ilgi alaka inanki bu benim pozitif olduğumdan değil ama negatife olsa önemli inan hala beni arıyorlar soruyorlar çok düşündüm merkez seçerken çok gittim Geldim ana bugun negatif als gene oraya giderim çünkü işlerini severek yapiyorlar