Valla daha merkezden arayıp bir geçmiş olsun üzgünüz diyen olmadı.. Hatta doktorla bile görüşemedim. Sözde merkezdeki hanımefendi salı günü arayacaktı ama hala arayan yok.. Bana hiçbir şey demediler canım.. İğne, ilaç VS..

Isde bu mesele ilgi alaka inanki bu benim pozitif olduğumdan değil ama negatife olsa önemli inan hala beni arıyorlar soruyorlar çok düşündüm merkez seçerken çok gittim Geldim ana bugun negatif als gene oraya giderim çünkü işlerini severek yapiyorlar

Bak merkezler 10 embriyo adedi veriyor sende nie dondurulmuş yok..
Yumurta donasyonlarında 10 embriyo garantisi veriyorlar senin nasıl oldu?
2 transfer başkada yokmuydu?
Ya canım hepsi 1o veriyor ama o is öyle değil embriyo olunca 4 e düşerse op başına koy evet 2 tane koymak istiyorlar çünkü aslında en sağlıklısı o.ama ben dahil herkes israr 3-4 istiyoruz.tabi kalmiyor ama dr un tavsiyesi onemli 2 mantıklı .Benim 1 tane dondurulmusun var.10 yumurta 10 embriyo maalesef olmuyot

Ya canım hepsi 1o veriyor ama o is öyle değil embriyo olunca 4 e düşerse op başına koy evet 2 tane koymak istiyorlar çünkü aslında en sağlıklısı o.ama ben dahil herkes israr 3-4 istiyoruz.tabi kalmiyor ama dr un tavsiyesi onemli 2 mantıklı .Benim 1 tane dondurulmusun var.10 yumurta 10 embriyo maalesef olmuyot

Ben ona göre yum topluyorlardır diye düşünmüştüm
Bende 2 den yanayım ama bakalım bende durumlar nasıl olcak..
Sen firdevs hnm hastasıydın dimi?
Allah kimsenin emeklerini boşa vermesin
İyice araştırmak lazım

Reklam bazında olmasin ama gerçekten çok iyi bir ekip.Ben onlara ne kadar şüpheci ve ne kadar güvensiz bakdiysam onlar asla tavırlarını değiştirmedi ve nezaketlerinden hiç v azgecmediler.ekip 10 numara olacak inan dualarimdasin

Valla daha merkezden arayıp bir geçmiş olsun üzgünüz diyen olmadı.. Hatta doktorla bile görüşemedim. Sözde merkezdeki hanımefendi salı günü arayacaktı ama hala arayan yok.. Bana hiçbir şey demediler canım.. İğne, ilaç VS..
Inan imkanim olsa herkesi sirtlanir götürürüm.ne yapmayi düşünüyorsun?

Bana 5 embriyo var ama 3 ü sağlıklı ve üçünü de koymak istiyoruz dediler. Donmuşunuz da yok dediler. Dünya tüp bebek merkezi. Şu anda istesem de bişey yapamıycam çünkü maddi olarak çok sıkıştık. İlkinde kredi çekince. Ben hergün arayıp sorsunlar demiyorum tabii ki ama bu derece ilgisizlik de gerçekten insanı üzüyor.

Ne kadar üzücü bir durum .bunların bir psikoloğu olmalı yada teselli edecek bir elemanları.üzülme bende hiç doğru biryer gibi değil.Kac yumurta oldu ?kac embriyo ?belki ben koydurmucam 2 istiyorum.bir is muamma.?kac yadindasin sen csnim?

Back
X