Selam herkese, benim 10 haziranda transferim olmuştu test günümü beklemeden 16 haziranda test yaptırdım betahcg 35,57 18 haziranda 54,67 19 haziranda toz pembe lekelenmem oldu 2 saat çok az devam etti okadar başka olmadı bugün asıl test günüm ve değerim düşmüş 20,05 çok kötüyüm, dr ilaçlara devam et 24 haxiranda tekrar baktır dedi ya artık dayanamıyorum kaybetmek istemiyorum tek tesellim

Son düzenleme:
Selam herkese, benim 10 haziranda transferim olmuştu test günümü beklemeden 16 haziranda test yaptırdım betahcg 35,57 18 haziranda 54,67 19 haziranda toz pembe lekelenmem oldu 2 saat çok az devam etti okadar başka olmadı bugün asıl test günüm ve değerim düşmüş 20,05 çok kötüyüm, dr ilaçlara devam et 24 haxiranda tekrar baktır dedi ya artık dayanamıyorum kaybetmek istemiyorum tek tesellim şuanda kanamam olmaması acaba ikizdi birimi düştü kafayı yiycem
mucizeistiyorum belki ikizdi biri dustu dedigin gibi 20 ui hcg yine hamilesin demek unutma umarim olur

Selam herkese, benim 10 haziranda transferim olmuştu test günümü beklemeden 16 haziranda test yaptırdım betahcg 35,57 18 haziranda 54,67 19 haziranda toz pembe lekelenmem oldu 2 saat çok az devam etti okadar başka olmadı bugün asıl test günüm ve değerim düşmüş 20,05 çok kötüyüm, dr ilaçlara devam et 24 haxiranda tekrar baktır dedi ya artık dayanamıyorum kaybetmek istemiyorum tek tesellim şuanda kanamam olmaması acaba ikizdi birimi düştü kafayı yiycem
ÇOK ÜZGÜNÜM ARKADAŞIM KİMYASAL GEBELİK YAŞADIN HER HALDE EMBRİYO ÇOKTA KALİTELİ OLMAMIŞ
RAHİM KALINLIĞIN İYİYMİŞ 11 MM
DONMUŞ EMBRİYOLARIN VARSA KENDİNİ ONLARA HAZIRLA VE ÜZME KENDİNİ

bu değer aralığındaydı bnmkide sanırım kmyasal gebelik olmuş cnm.
doktorun dediğini yap sen genede ümidini yitirme
bol şans dilerim

Cok zor cnm,rabbim yuregine serinlik versin uzulme dua etmekten baska caremiz yok,allaha emanetler.

Canim forumdan bir arkadaşım da senin durumundaydı birine devam ediyor.benim duaların seninle kardeşim.o değerler heran her şekilde değişir canını sıkma.

Gercekden çok hassas bir dönem yaşıyoruz. İmkansızı başarmaya çalışan kadınlarız başardığımız düşündüğünüz heran kaybedebilirizde.kendi sevincimizi yaşarken başkalarının da duygularını düşünmeliyiz.hayatta hiç birşeyin garantisi yok sevinç çığlıklarını atmak belkide 9 sy sonra daha doğru olut.pozitif almış biri olarak burada negatif olan arkadaşlarımı kendi sevincimi unutarak acılarını paylaşıyorum.sunu tekrarlıyorum uğraşan herkesin bir gün çocuğu oluyor.uzulmeyin olucak biliyorum.. gerçekten uzgunum

Cok geçmiş olsun. Diğer arkadaşlarin sa belirttigi gibi kimyasal gebelik olusmus. Benim ilk gebeligim kimyasal gebelikti. 12. Gun degeri 80 idi ve yavas yavas deger dustu ve ilaclari bieakinca da adet oldu.daha önceleri takip edememistim. Eger daha once yazdin ise kusura bakma lütfen. Acaba kimde yaptirdin?

Cok geçmiş olsun. Diğer arkadaşlarin sa belirttigi gibi kimyasal gebelik olusmus. Benim ilk gebeligim kimyasal gebelikti. 12. Gun degeri 80 idi ve yavas yavas deger dustu ve ilaclari bieakinca da adet oldu.daha önceleri takip edememistim. Eger daha once yazdin ise kusura bakma lütfen. Acaba kimde yaptirdin?
Bahçeci zehra hocada, ya ben rahim çizdirme, gebelik aşısı, emriyo çizdirme yaptırmıştım bu benim ikinci donasyonumdu ilki başka bir merkezdi yine olmadı, rahim çok iyi demişlerdi 2 tane dondurulmuşlarım var adet olup vakit kaybetmeden yeniden deniycem bana önereceğiniz bir durum varmı yapılıcak test, yöntem gibi

Bahçeci zehra hocada, ya ben rahim çizdirme, gebelik aşısı, emriyo çizdirme yaptırmıştım bu benim ikinci donasyonumdu ilki başka bir merkezdi yine olmadı, rahim çok iyi demişlerdi 2 tane dondurulmuşlarım var adet olup vakit kaybetmeden yeniden deniycem bana önereceğiniz bir durum varmı yapılıcak test, yöntem gibi

cnm doktorun ne dicek bir sorsana?
tüm kan tahlillerin iyi mi? cd56? pıhtılaşma testleri? troid? clamedia ? bunun gibi testlere baktırdın mı hiç bunalrın hepsi sıkıntı yaratabiliyor. araştırmanı tavsiye ederim.
vucudunu dinlendir acele etme bence araştır neden olabilir bu durumlar diye

Canim arkadaslarim can yolda sim uzulme dondurulmuslarinla insallah ikizlere n olur kafana takma insallah guzel habetlerini cabucak duyalim gez dolas valla sana kendim gibi cok uzuldum benim gibi yap

cnm doktorun ne dicek bir sorsana?
tüm kan tahlillerin iyi mi? cd56? pıhtılaşma testleri? troid? clamedia ? bunun gibi testlere baktırdın mı hiç bunalrın hepsi sıkıntı yaratabiliyor. araştırmanı tavsiye ederim.
vucudunu dinlendir acele etme bence araştır neden olabilir bu durumlar diye
Cd56 bakıldı ama kanda, tsh felanda herşey güzel denmişti

Cd56 bakıldı ama kanda, tsh felanda herşey güzel denmişti
Tabi doktorun en iyi açıklamayi yapar ama onun açıklamaları da yeteki olmayabilir. Benim Dr um Halil İbrahim Tekin ve olumsuz olunca yaptığı açıklamalar kesinlikle ttmin edici değil ve sen onun sacma cevaplarına zeki cevap verdikçe de sadece sinirleniyor.
Tabi zehra hanımın yaklaşımını bilmiyorum ama inşallah daha tıbbi yaklaşır. Hiç bir olumsuzluk görmezlerse de doğal hamilelikde de sans yuzde 25 deyip geçiyorlar. Yani benim merkezin herşeye kendi lehlerine bir cevaplari var.

bende kanda baktırıyorum
cd56 normal seviyelerde mi?
ozaman kan değerlerine baktır kimyasal sa birşey atlanıyor bence..
embriyo dicem donasyon yaptırdın bişey olmaması lazım
Evet, şimdi aradı doktorum bu sefer cd56 rahimden parça alarak tekrar bakıcaz birde era testi yapıcaz dedi

Back
X