Insallah canim insallah bizde kalp atışlarını dinleyecegimiz gunleri görürüz ya inan burda okuyunca hepiniz icin ayri ayri mutlu oluyorum gördükçe ❤
Sakin ol stres yapma vardır bundada hayır yarın güzel sonucunu burda bizlere paylaşırsın
Çok gençsin çom güzel günler yolunda sabırlı ol arkadaşım
Ben histeroskopi sayılarımı unutum bile
Ard arda nerden baksan iki aydır yaptırıyorum rahimin iç bitişmelerini açmak için
Doktorum biti demiyor yinede yapıcam diyor rahim içini iyileştirene kadar
Bunları sana dedim rahat edesin canım
Stres yapma Allahım dermansız dert vermesin

Canım mrh.ben cd 56 yaptırdım yaklasık 1 sene kadar falan oldu.temız cıktı.ama 200 tl falan verdım.era yaptırmadım bılmıyorum.evet benım kendı yumurtalarımdada progestron 1,50 ustu cıkına ıptal olmustu.nerde yaptırıyorsun hepsını okumadım ama hıtte olcuyolar zaten.oradada 1,85 tı sanırım sınır.lucrın vurulduysan eger yuksek cıkma ıhtımalı yok.o yuzden olcmuyolar.benım lucrınde yukselmedı hıc.allah yardımcın olsun
Canım bahçecide yaptırdım, lucrin felan vurulmadı şimdi kafam karıştı 1.50 üstü oluncamı iptal oldu yani transferde üstü olmak zorunda değilmiydi benim transfer günü 0.25 o zaman doğrumu oldu

Sakin ol stres yapma vardır bundada hayır yarın güzel sonucunu burda bizlere paylaşırsın
Çok gençsin çom güzel günler yolunda sabırlı ol arkadaşım
Ben histeroskopi sayılarımı unutum bile
Ard arda nerden baksan iki aydır yaptırıyorum rahimin iç bitişmelerini açmak için
Doktorum biti demiyor yinede yapıcam diyor rahim içini iyileştirene kadar
Bunları sana dedim rahat edesin canım
Stres yapma Allahım dermansız dert vermesin
Amin canim bugüne kaldi artik bana dua edin ❤

Canım bahçecide yaptırdım, lucrin felan vurulmadı şimdi kafam karıştı 1.50 üstü oluncamı iptal oldu yani transferde üstü olmak zorunda değilmiydi benim transfer günü 0.25 o zaman doğrumu oldu
PROGESTERON 1 ALTINDAYSA TRANSFER YAPILIYOR ÇÜNKÜ 1 ÜSTÜ PROGESTERON EMBRİYO TUTUNMAYI ENGELİYOR

evet canim arkadasim dogru bana ama lucrin vuruldu cunku bende 5 tane kucuk yumurta vardi buyumesinler progestérone um artmasin diye

evet canim arkadasim dogru bana ama lucrin vuruldu cunku bende 5 tane kucuk yumurta vardi buyumesinler progestérone um artmasin diye
YUMURTA ÇATLAYANDA PROGESTERON ARTIYOR YANİ OVULASYON GEÇİREN BÜNYE
KIZLAR KENDİ YUMURTANIZ ÇATLASA YANİ OVULASYON GEÇİRSENİZ ÇATLAYAN YUMURTA PROGESTERON ÜRETİYOR OZAMAN ÇATLAMANI TAKİP EDİP 5 GÜNÜ TRANSFER YAPILMALI
BİZİMDE DONASYON OLDUĞU İÇİN HER ŞEY DONÖRE BAĞLI ONUN İÇİN PROGESTERONUN 1 ALTI OLMASI ÖNEMLİ
DONÖRDEN YUMURTA TOPLANDIKTAN SONRA ZATEN BİZİ PROGESTERONLA YÜKLÜYORLAR
EĞER DONMUŞ EMBRİYO KULLANILSA BAZI ÜLKEDE KADININ KENDİ DOĞAL OVULASYON SONRASI 5 GÜNÜ DONMUŞLARI TRANSFER EDİYORLAR VE GAYET GÜZEL SONUÇ ELDE EDİYORLAR
BUNLARI YAZMAMDA BUKADAR LUKRİNE TAKILMAYIN
HER HASTA FARKLI BİR VAKA VE FARKLI TEDAVİ
BİRİ MENOPOZLA BAŞLIYOR TEDAVİYE ONA ZATEN LUKRİN HİÇ GEREKMİYOR
LUKRİN KENDİ HORMONLARINI ÇALIŞMASINI KAPATIYOR
BİRİLERİDE ADET GÖREREK BAŞLIYOR TEDAVİYE YANİ KENDİ HORMONLARI ÇALIŞIYOR VE BÜNYESİ YUMURTA VERİYOR ONLARA ADETA ÇOK ZAMAN LUKRİN UYGULUYORLAR
BAZI MERKEZLERDE LUKRİNLE UĞRAŞMADAN DİREK HASTALARA E2 P4 HORMON TAKİBİ YAPTIRARAK TEDAVİ YAPIYORLAR
BUKADAR TAKMAYI KAFAYA KİMDE NASIL OLDU DİYE TEDAVİ

zehra hanim cok iyi bir doktor ben 5 ay boyunca aradim hep cevap verdiler cok sorularim ve sorunlarim oldu hepsi ne cok ama cok hizli bir sekilde cevap verdiler benim rahim kalinligi m yetmedi normalde 5 Inde transferim olacakti ama rahimden dolayi 10 una kadar dondurdular ve ikitane kalite li blast koydular ve tuttu asamalar ben sadece ilk sperm verme gunu gittim benide kontrol ettiler ayni gun geri donduk turkiyeye ve takip baska doktorlarda yaptirdim toplam 3 kere ve ayin 10 unda transfer e gittik ayni aksam ucak la turkiyeye donduk hastanede 3 saat kadar dinledim okadar arkadasim bende cok kotu seyler yasadim 5 tupbebek yaptim olmadi 4 yildir kafayi yedim en sonunda bir pozitif aldim allah kolaylık versin s'en kac yasindasin nerdensin ? sorunun uz ne? kac kere tupbebek denedin ? insallah hersey gonlunce olur
canım benim deneme yapacak kadar bile kalmamış rezervim sen transfer oldun mu açıkçası bende sevdim zehra hanımı lefkoşaya taşınmışlar şimdi yeni binaya bakalım bida konuşup kararlaştırıcaz

KIZLAR KENDİ YUMURTANIZ ÇATLASA YANİ OVULASYON GEÇİRSENİZ ÇATLAYAN YUMURTA PROGESTERON ÜRETİYOR OZAMAN ÇATLAMANI TAKİP EDİP 5 GÜNÜ TRANSFER YAPILMALI
BİZİMDE DONASYON OLDUĞU İÇİN HER ŞEY DONÖRE BAĞLI ONUN İÇİN PROGESTERONUN 1 ALTI OLMASI ÖNEMLİ
EĞER DONMUŞ EMBRİYO KULLANILSA BAZI ÜLKEDE KADININ KENDİ DOĞAL OVULASYON SONRASI 5 GÜNÜ DONMUŞLARI TRANSFER EDİYORLAR VE GAYET GÜZEL SONUÇ ELDE EDİYORLAR
BİRİLERİDE ADET GÖREREK BAŞLIYOR TEDAVİYE YANİ KENDİ HORMONLARI ÇALIŞIYOR VE BÜNYESİ YUMURTA VERİYOR ONLARA ADETA ÇOK ZAMAN LUKRİN UYGULUYORLAR
BAZI MERKEZLERDE LUKRİNLE UĞRAŞMADAN DİREK HASTALARA E2 P4 HORMON TAKİBİ YAPTIRARAK TEDAVİ YAPIYORLAR
Aynen cok dogru acıklamıs arkadasım kısıye gored dgısyor aslında zaten arkadasın 1 ın altında yapılmıs sıkıntı yok yanı

1 ın altı normal canım bıldıgım kadarıyla lucrın kısıye gore degısyor bana yapıyolar sende farklı demekkı kafanı karısırmak ıstemem zaten zaza arkadasımız acıklamıs bak konuyu.

dogru soyluyorsunuz arkadasim

canım benim deneme yapacak kadar bile kalmamış rezervim sen transfer oldun mu açıkçası bende sevdim zehra hanımı lefkoşaya taşınmışlar şimdi yeni binaya bakalım bida konuşup kararlaştırıcaz
evet arkadasim ben transfer oldum 10haziranda simdilik hersey yolunda ama bu kanama larim olmasa daha iyi olucam 2haftadir devam ediyor gicik oldum

Ne guzel bilgiler paylasiyorsunuz..gerci ben de doktorum ne diyorsa onu uygularim cok detaya girmem..ama bilmek de iyi oluyor:)

Geceleri hiç uyuyamıyorum bunun için önerebileceğiniz bir çay ya da ne bilim başka bir şey var mı kızlar?? Malum ilaç alamıyoruz..

Geceleri hiç uyuyamıyorum bunun için önerebileceğiniz bir çay ya da ne bilim başka bir şey var mı kızlar?? Malum ilaç alamıyoruz..
PASİFLORA MELİSA VALERİAN ETKEN MADELİ KAPSÜLER VAR HAZIR YATMADAN 1 SAAT ÖNCEDEN İÇ
BU YAZDIĞIM BİTKİLER HAMİLELİKTE YASAK DEĞİL AMA BİLGİLİ KULAN
ECZANELERDE PASSIFMOOD ŞURUP SATILIYOR AL YATMADAN ÖNCE 1 YEMEK KAŞIĞI İÇ KAPSÜLÜDE VAR ŞURUP İSTEMESEN
AMA YABANCI ÜLKEDESENSE DEDİĞİM OTLARI SÖYLE ECZANENDE KARIŞIM VERSİNLER ORALARDA ÇEŞİT ÇOK

PASİFLORA MELİSA VALERİAN ETKEN MADELİ KAPSÜLER VAR HAZIR YATMADAN 1 SAAT ÖNCEDEN İÇ
BU YAZDIĞIM BİTKİLER HAMİLELİKTE YASAK DEĞİL AMA BİLGİLİ KULAN
ECZANELERDE PASSIFMOOD ŞURUP SATILIYOR AL YATMADAN ÖNCE 1 YEMEK KAŞIĞI İÇ KAPSÜLÜDE VAR ŞURUP İSTEMESEN
AMA YABANCI ÜLKEDESENSE DEDİĞİM OTLARI SÖYLE ECZANENDE KARIŞIM VERSİNLER ORALARDA ÇEŞİT ÇOK
Teşekkür ederim..

Back
X