• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CANIM SEN NASILSIN
GEBELİĞİN NASIL GİDİYOR
Teşekkür ederim iyiyim Zaza iyi fena deyil göğüslerim çok gergin ve ağrıyor bazen kasığımda ağrılar oluyor onun dışında pek bir şeyim yok şimdilik heyecanla pazartesiyi bekliyorum ilk gebelik takibi randevum pazartesi bakalım ultrasonda ne görünecek kese görünecekmi çok merak ediyorum sabırsızlıkla bekiyorum. İnşallah sizede bu günleri yaşamak nasip olur.

Teşekkür ederim iyiyim Zaza iyi fena deyil göğüslerim çok gergin ve ağrıyor bazen kasığımda ağrılar oluyor onun dışında pek bir şeyim yok şimdilik heyecanla pazartesiyi bekliyorum ilk gebelik takibi randevum pazartesi bakalım ultrasonda ne görünecek kese görünecekmi çok merak ediyorum sabırsızlıkla bekiyorum. İnşallah sizede bu günleri yaşamak nasip olur.
Aminnnn, Inşallah pazatesi mimiklerini sağlıkla görürsün arkadasim:KK200::nazar:

İNŞALLAH DİREK KALP ATIŞLARINI DUYARSIN
BİZE GÜZEL HABERLER VER

OKADAR SEVİNDİM EFEÇİM GÖZLERİM YAŞ DOLU OKUYORUM
ALLAHIM KUÇAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN
ÖMÜR VERSİN ANNE EVLAT MUTLU BİR ÖMÜR
HAYIRLI EVLATLARDAN ETSİN
AMİN
Amın canım cok sagolasın darısı sana olsun ınş.hepımıze saglıklı evlatlar versın rabbım once gobıslerımıze sonra kucagımıza inş

Merhaba arkadaşlar tüm hamileleri tebrik ederim allah sağlıkla kucaklamayı nasib etsin bekleyen arkadaşlarım da inş bir an önce şifa bulsunlar günlerdir haftalardır yazdıklarınız okuyorum gözlerim bozulacak nerdeyse Sizinle aynı imtihanda biri olarak amacım bilgi edinmek çıkar yollar öğrenmek tabiki ama birkaç günde anne kardeş arkadaş kimse değil de sanki siz en yakınlarım gibi oldunuz öyle hissettim bu derdi kimseye anlatamadığım için herkesten uzaklaştım haftalardır evden çıkmıyorum kimseyle konuşmuyorum ama dertleşip danışabileceğim birsürü kader ortağım varmış ne olur bana da dua edin

Merhaba arkadaşlar tüm hamileleri tebrik ederim allah sağlıkla kucaklamayı nasib etsin bekleyen arkadaşlarım da inş bir an önce şifa bulsunlar günlerdir haftalardır yazdıklarınız okuyorum gözlerim bozulacak nerdeyse Sizinle aynı imtihanda biri olarak amacım bilgi edinmek çıkar yollar öğrenmek tabiki ama birkaç günde anne kardeş arkadaş kimse değil de sanki siz en yakınlarım gibi oldunuz öyle hissettim bu derdi kimseye anlatamadığım için herkesten uzaklaştım haftalardır evden çıkmıyorum kimseyle konuşmuyorum ama dertleşip danışabileceğim birsürü kader ortağım varmış ne olur bana da dua edin
Allahım senide ve tüm evlat hasreti çeken kardeşlerimizi hayırlı evlatlarla sevindirsin

Size birşey danışmak istiyorum ben 27 yaşındayım ve çocuk sahibi olmaya da daha çok yeni karar vermişken olamayacağını öğrendim hiç tüp bebek denemedim ama eşim hormon için ilaç kullanıyor bir süredir birkaç doktora gittik bu şekilde şansınız çok düşük hemen olur tutar diye umutlanmayın diyorlar henüz çevremiz bilmiyor üç kuruş paramız var kredi çekecek durumda değiliz bu yüzden tüp bebek tedavisinden ziyade donasyon olsun istiyorum belki maddi durumdan ötürü tekrar tekrar deneme imkanım olmaz diye Sizcr yanlış mı düşünüyorum?

Size birşey danışmak istiyorum ben 27 yaşındayım ve çocuk sahibi olmaya da daha çok yeni karar vermişken olamayacağını öğrendim hiç tüp bebek denemedim ama eşim hormon için ilaç kullanıyor bir süredir birkaç doktora gittik bu şekilde şansınız çok düşük hemen olur tutar diye umutlanmayın diyorlar henüz çevremiz bilmiyor üç kuruş paramız var kredi çekecek durumda değiliz bu yüzden tüp bebek tedavisinden ziyade donasyon olsun istiyorum belki maddi durumdan ötürü tekrar tekrar deneme imkanım olmaz diye Sizcr yanlış mı düşünüyorum?
Allah büğüktür arkadaşım hele çok gençsin
Anladığım kadarıyla sorun eşinde değilmi
İyice tedavi olunsun doğal yola deneyin olmasa rabbim rızığınızı bollaştırsın canım tüp bebek dene donasyonu en son çare düşün
İnşAllah kendi başına olur

Ben de zaza arkadasimiza katiliyorum. Bu yola girecekseniz aklinizda hic secenek kalmamali. Sonra acaba denesek olur muydu demek cok agir gelebilir. Buradaki arkadaslarin hep son careleri donasyon. Para bir sekilde olur bir yolu bulunur insallah..

Allah inşallah en yakın zamanda sizinde dileklerinizi kabul eder size hayırlı sağlıklı evlatlar verir

Haklısınız tabi mantıklı olan o ama deneyip deneyip hayal kırıklığı yaşamaktan her seferinde yıkılmaktan o kadar çok korkuyorum ki
Güçlü ol kardeşim bak bize kendine şükr et
43 yaşındayım 11 defa kendi yumurtamla tüp bebek denedim 3 defa donasyon ve bir sürü ameliyatlar doktorlar tedaviler paralar
Ama yinede pes etmeden devam ediyorum
Şükr ediyorum
Bekliyorum
İnşallah güzel haberle benim gibi olanlara örnek olurum

43 yaşındayım 11 defa kendi yumurtamla tüp bebek denedim 3 defa donasyon ve bir sürü ameliyatlar doktorlar tedaviler paralar
Şükr ediyorum
Bekliyorum
Zazacim inşallah bu sene bizlerde anne oluruz, son zamanlarda topikte ne çok hamilelik haberi geldi, bizede uğur getirsin, sabır ve gayretlerimizin karşılığı olsun inşallah..
Bende gerekli görüşmeleri yaptım bu ay başlayacaktım ama iş yerinden eylül donuna kadar 1 gün bile izin alamıyorum, sabır diyerek bekleyeceğim artık, her şeyin vakti zamanı var diye yoruyorum....

Şükr ediyorum
Bekliyorum
Çocuk sahibi olmak için hepimiz yıllarca emek harcadık, maddi manevi çok değerler kaybettik, yeri geldi çok umutlandık yeri geldi çok hayal kırıklıkları, hüsranlar yaşadık ama pes etmedik içimizde bu yolda en fazla emek harcayan uğraş veren çok fazla sınavlardan geçen Zaza arkadaşımız siz olmuşşunuz. Allah inşallah en yakın zamanda sizin sınavlarınızı hayırlı güzel bebek haberleleri ile bitirir. Uzun süren bu mücadelenizle bunu en çok siz hakediyorsunuz. Bu mücadelenizle Burda ki insanlarada çok iyi örnek oluyor, umut oluyorsunuz, moral oluyorsunuz size teşekkür ederim Allah sizden razı olsun tez zamanda size hayırlı sağlıklı evlatlar versin.

Back
X