• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

slm hanımlar Rabbim hepinizin yardımcısı olsun.daha fazla arattirmasn İNŞALLAH ))))bütün tup bebek konularına bktimda bizim gibi hasta yok denilecek kadar az birde sizlere sormak istedim.bu konuda fikri olanlarıniz varsa cvplarsaniz çok sevinirim.çok şükür doğal yolla 5yildan sonra kizim oldu.üzerinden 6yil geçti ne yaptıysak olmadı.en son iki kez tup denedik 1.kötü kalitede 5adet embiriyo oluştu .2.hiç dollenme gerçekleşemedi
sorunumuz sebebsiz infertilite görünürde ben ve esimde hiç problem yok ama olmuyor.benim tahminimce dollenme problemimiz evlendigimdrn beri hep vardı.kizim mucize gibi oldu RABBİM bu güzel mucizeyi sizlere de nasip etsin.doktorumuz bidaha denemeyin aynı sonuç çıkar dedi.vitamin takviyelerinden tutun herşeyi denedik doğal kurler vs vs kızımın kardeş isteği bizi bunalttı.kusura bkmayin bir umut iste

Zazacim inşallah bu sene bizlerde anne oluruz, son zamanlarda topikte ne çok hamilelik haberi geldi, bizede uğur getirsin, sabır ve gayretlerimizin karşılığı olsun inşallah..
Bende gerekli görüşmeleri yaptım bu ay başlayacaktım ama iş yerinden eylül donuna kadar 1 gün bile izin alamıyorum, sabır diyerek bekleyeceğim artık, her şeyin vakti zamanı var diye yoruyorum....
Canım arkadaşım tabii bizde güzel haberlerimizi burda paylaşıcaz inşallah
Ben buna inanıyorum

Çocuk sahibi olmak için hepimiz yıllarca emek harcadık, maddi manevi çok değerler kaybettik, yeri geldi çok umutlandık yeri geldi çok hayal kırıklıkları, hüsranlar yaşadık ama pes etmedik içimizde bu yolda en fazla emek harcayan uğraş veren çok fazla sınavlardan geçen Zaza arkadaşımız siz olmuşşunuz. Allah inşallah en yakın zamanda sizin sınavlarınızı hayırlı güzel bebek haberleleri ile bitirir. Uzun süren bu mücadelenizle bunu en çok siz hakediyorsunuz. Bu mücadelenizle Burda ki insanlarada çok iyi örnek oluyor, umut oluyorsunuz, moral oluyorsunuz size teşekkür ederim Allah sizden razı olsun tez zamanda size hayırlı sağlıklı evlatlar versin.
Çok teşekkür ederim neraycım inşAllah sende sağ salim bebişini kucağına alıp güzelce büğütesin
Güzel haberlerinle bizi mutlu edesin inşAllah

Gunaydın kızlar
Bu sabah yenı bır gune uyandım anne adayı olarak.benı bılen bılır.bılmeyen ıcın 6 kendı yumurtalarımla 4 defa hıtte ve fırdevs hanımda 2 defada cok sukur hamıle kaldım.ha bu arada 4 te amelıyat var hıc bır sey kolay degıldı arkadaslar.hıtte bır suru can sıkıcı olay yasadım.eskı mesajlarımı okuyanlar gorur.su an hatırlamak bıle ıstemıyorum o gunlerı.tabı sutten agzı yanmıs bırı olarak fırdevs hanıma cok buyuk korkularla gıttım.ama cok sukurkı ılk deneme de fırdevs hanım rahımde sıkıntı gordu olmadı.hıstereskopı yaptırıp gıttım ve ıkıncı deneme cok sukur hamıleyım.ırem hanımda fırdevs hanım da benım ıcın bır melek .allah onlardan bın kere razı olsun.allah bu yolda emek harcayan tum arkadaslarıma ve bana once poztıflerı gormeyı sonrada saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın inşallah.bu arada tedavı boyunca destegını esırgemeyen umut ve zaza arkadasımada sonsuz tsk ler.umudum zaten hamıle masallah.dılerım sıradakıde zaza dır inşallah.
Hayırlı olsun.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

Arkadaşlar daha önce yumurta donasyon ile ilgili sizlere danışmıştım ve süreç hakkında bilgi sahibi olmuştum..maddi nedenlerden dolayı bir kaç ay sonra başlayacaz, bu süreçte yaptırmam gerekenleri size sormak istedim, yani sperm DNA hasar testi, cd56 testi benim aklımda olanlar, gerçi bunları da nerde yaptıracağımı bilmiyorum:) şunu merak ediyorum, donörden fazla sayıda yumurta toplanıp embriyo oluştuysa transfer edilenler dışındakileri dondurabiliyor muyuz? Ve dondurulmuş transferi ne kadara mal oluyor biliyor musunuz?? Bir de şahsi fikrim bahçeci Kıbrıs'ın Türkiye'deki negatif sonuç almış hastalarına Kıbrıs'ta indirim yapması gerekmez mi??:silah:

E erdem81 Rahim filminide unutma, Donörden alinan 13 yumurtadan 7 tanesi 1.kalite 5.gūn embriyosuydu 2 tanesi transfer edildi 5 tanesi donduruldu , ben HIT de yaptirdim dondurma için ūcret alinmadi sanirim merkeze göre değişiyor bu durum dondurulmuşlar için ūcret talep edende var arkadasim sorarsin sende , kolayliklar dilerim.

Arkadaşlar daha önce yumurta donasyon ile ilgili sizlere danışmıştım ve süreç hakkında bilgi sahibi olmuştum..maddi nedenlerden dolayı bir kaç ay sonra başlayacaz, bu süreçte yaptırmam gerekenleri size sormak istedim, yani sperm DNA hasar testi, cd56 testi benim aklımda olanlar, gerçi bunları da nerde yaptıracağımı bilmiyorum:) şunu merak ediyorum, donörden fazla sayıda yumurta toplanıp embriyo oluştuysa transfer edilenler dışındakileri dondurabiliyor muyuz? Ve dondurulmuş transferi ne kadara mal oluyor biliyor musunuz?? Bir de şahsi fikrim bahçeci Kıbrıs'ın Türkiye'deki negatif sonuç almış hastalarına Kıbrıs'ta indirim yapması gerekmez mi??:silah:
İNŞALLAH TEDAVİN HAYIRLI OLSUN TESTLERİNİ DÜZEN LABARATUVARINDA VER DERDİM DNA HASARINI HER YER DOĞRU SONUÇ VEREMİYOR YADA İYİCE ARAŞTIR YAŞADIĞIN YERDE
OBİR SORULARININ CEVABINI ANCAK SEÇTİYİM MERKEZLERDEN KONUŞARAK ALA BİLİRSİN
MESELA HALİL BEYDE BEN YAPTIRIYORUM DONMUŞLARA İLAVE MASRAF ALMIYOR
NEGATİV ALINCADA İKİNCİ DENEME 1000 EURO ÜÇÜNCÜDE EMBRİYON KALDIYSA 500 EURO KALMADIYSA SİL BAŞTANA BEN 2000 EURO VERDİM

E erdem81 Rahim filminide unutma, Donörden alinan 13 yumurtadan 7 tanesi 1.kalite 5.gūn embriyosuydu 2 tanesi transfer edildi 5 tanesi donduruldu , ben HIT de yaptirdim dondurma için ūcret alinmadi sanirim merkeze göre değişiyor bu durum dondurulmuşlar için ūcret talep edende var arkadasim sorarsin sende , kolayliklar dilerim.
arkadasim sen ne kadar odedin hit e

Kizlar bugün adet oldum yarın ignelere baslicam ölçümlerden sonra ❤ bana yarım rahim teşhisi konuldu bu yuzden cok endişeliyim ayni durumu yasayan veya bilgi sahibi olan var mi cok korku var icimde bu yüzden:(

Back
X