• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

23toplandı 4tane 6.gün 2 tanede 5. gün var şu anda
iptal olmadı sadece başlayamadım daha tatile gittim felan derken bu zaman oldu.
şimdide tahlillerimi yaptırıyorum check up yaptırdım
bu ayki adetlede başlamayı planlıyorum kısmetse.
inşallah ikiside tutar arkadaşım
küzel ikiz bebişlerin olsun

RAHİM AMELYATLARDAN DOLAYI ADEZYONLAR OLUŞTURMUŞ HER HİSTEROSKOPİ YAPAN DOKTOR BİR TÜNEL AÇMIŞ ŞİMDİKİ DOKTORDA O TÜNELİN SONUNU BULMAK İSTİYOR
Zaza ilk ameliyatini nee için olmuştun, kürtajmi yapisikliklar o yuzdenmi oldu...

20 YAŞIMDA İLK KÜRTAJ AMELİYATI GÖRDÜ RAHİM
4 KÜRTAJ
1 AÇIK MİOM AMELİYATI
7 HİSTEROSKOPİ
14 TÜP BEBEK DENEMELERİ
-)) AKLIMA GELEN BUNRAR
Off çok müdahale olmus gerçekten, tabi bunlarda bayagi zarar vermiştir.. Çok geçmiş olsun umarım doğru doktorasındır..Ankarada ben mehmet erdemin hastası olmuştum rahim konusunda bayağı iyi olduğunu dusunuyorum..Cok çok dikkatli ve özenliydi, kaç kere rahim hazır değil diye transferi iptal etti gerçi olmadi ama güvenimi kazanmisti:rapci:

Off çok müdahale olmus gerçekten, tabi bunlarda bayagi zarar vermiştir.. Çok geçmiş olsun umarım doğru doktorasındır..Ankarada ben mehmet erdemin hastası olmuştum rahim konusunda bayağı iyi olduğunu dusunuyorum..Cok çok dikkatli ve özenliydi, kaç kere rahim hazır değil diye transferi iptal etti gerçi olmadi ama güvenimi kazanmisti:rapci:
KARDEŞİNE GİTİM ONUN AHMET ERDEME ONLARDANDA BİR İŞ ÇIKMADI

Back
X