• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canimbenim78 oncelikle sakinles ve bebisleri stresinle etkileme.Yurtdisindaki doktorlar psikolojiyi cok onemsiyorlar ustelik hamilelerin psikolojisi onlar icin iki kat daha onemlidir.Yarin gittiginde ruh halini ve o gunden sonra uyuyamadigini kafanda cocuklarin buyuyunce ogrenirlerse yasiyacagim endiselerini anlat,seni kesinlikle onemsiyeceklerdir.Ben doktoruma bu konudaki hassasiyetimi anlattim ve hicbir evraga donasyon oldugunu yazmadi.Onceki hamileligimde de ikili taramada dahi iki tane rapor duzenledi onlarda kalan evragi yaşima uygun bana verdiginide gercek degerleriyle duzenlemisti.Sende rica et ve mumkunse donasyon kelimesini evraklardan sildir ya da yeniden duzenlet.Kendini bos yere uzme canim.
Tamam sagol arkadasim zaten endiselerimin yuzunden vertigo krizim tuttu ilac ta icemiyorum ayaga bile kalkamiyorum basim cok kotu donuyor kosturuyoz bide

KIZLAR BUGÜN HSG ÇEKTİRDİK NE AĞRIM OLDU NE ACIM İLK DEFA ANESTEZİSİZ YAPTIRDIM DR CEM AKARSUYA ELLERİ PAMUK DOKTORUMUN
VE SONUÇ ŞOK OLDUM 3 SENE MİOM AMELYATINDAN SONRA TÜPLERİM KAPANMIŞTI ŞİMDİ TÜPLERİM AÇIK VE KAVİTE T HARİFİNDE SÜPER OLMUŞ
ÇOK MUTLUYUM ÇOOOK
ALLAHIM BİR RAHİM KALMIŞTI ELİMDE ODA OKADAR KÖTÜ OLMUŞTUKİ HALİL BEY TAŞIYICI ANNE BİLE TEKLİF ETMİŞTİ VEDE BUNU EŞİMİN YANINDA DEMİŞTİ İKİ DEFA BENİ AZARLIYARAK SUÇ BENDEYMİŞ GİBİ
ALLAHIMA ÇOK ŞÜKÜR SAĞLIĞIMA KAVUŞTUM
cok cok sevindim zazacigim insallah hersey diledigin gibi olur bebislerin e kavuşursun

KIZLAR BUGÜN HSG ÇEKTİRDİK NE AĞRIM OLDU NE ACIM İLK DEFA ANESTEZİSİZ YAPTIRDIM DR CEM AKARSUYA ELLERİ PAMUK DOKTORUMUN
VE SONUÇ ŞOK OLDUM 3 SENE MİOM AMELYATINDAN SONRA TÜPLERİM KAPANMIŞTI ŞİMDİ TÜPLERİM AÇIK VE KAVİTE T HARİFİNDE SÜPER OLMUŞ
ÇOK MUTLUYUM ÇOOOK
ALLAHIM BİR RAHİM KALMIŞTI ELİMDE ODA OKADAR KÖTÜ OLMUŞTUKİ HALİL BEY TAŞIYICI ANNE BİLE TEKLİF ETMİŞTİ VEDE BUNU EŞİMİN YANINDA DEMİŞTİ İKİ DEFA BENİ AZARLIYARAK SUÇ BENDEYMİŞ GİBİ
Canım arkadaşım bu emeklerinin uğraşılarının mükafatını alacaksın inşallah. Geçmiş olsun canım kolayca atlatmışsın, sonu hamilelik müjdesi olsun inşallah

ÇOK MUTLUYUM ÇOOOK
Canım arkadaşım bu emeklerinin uğraşılarının mükafatını alacaksın inşallah. Geçmiş olsun canım kolayca atlatmışsın, sonu hamilelik müjdesi olsun inşallah

Tamam sagol arkadasim zaten endiselerimin yuzunden vertigo krizim tuttu ilac ta icemiyorum ayaga bile kalkamiyorum basim cok kotu donuyor kosturuyoz bide
Ah canim ya kendine bu kadar yuklenme,en kotusu cocuklar ogrenecekler bu neyi degistirecekki onlar senin cocuklarin.Onlari ne kadar cok istedigini ve onlara sahip olabilmek icin yaptigin fedakarliklari anlattigin zaman seni anlayacaklardir.Ustelik senin olmasalardi baskasinin cocugu olacaklardi ya da cozulurken farkli bir sonuc olabilirlerdi.Onlar dansli cocuklar cunku bizler kadar cok onlari isteyip seven annelere sahip olacaklardir.

Kızlar yumurtalarim toplandı dün oteldeyim şimdi 11 yumurta toplandi ve doktorum bugun arayarak 9 tane tosuncugun var dedi :))) transfer günüm cumartesi cok heyecanlıyim umarim hersey yolunda gider de bana tutunurlar ❤ allah isteyen herkese nasip etsin inşallah dualarınızı eksik etmeyin ❤

Kızlar yumurtalarim toplandı dün oteldeyim şimdi 11 yumurta toplandi ve doktorum bugun arayarak 9 tane tosuncugun var dedi :))) transfer günüm cumartesi cok heyecanlıyim umarim hersey yolunda gider de bana tutunurlar ❤ allah isteyen herkese nasip etsin inşallah dualarınızı eksik etmeyin ❤
Amin arkadasim insallah darisi senin basina

kizlar moralim cok cok bozuk ben salak gibi hastanede fransada yumurta donasyonu oldugunu soyledim doktor sandigim kadin megerse ebe imis bu arada bu hastanede esimin ilk kizi stage yapiyor ebeligin 4cu sene sinde sordum bide taniyormus esimin kizini ebe ben ne yapiyim simdine olur soyleyin ben cocuklarim bunu ogrenirse kendimi oldururum
Canım sakin ol, kafanda kurup durma sitrese girme, eşinle konuş beraber hastaneye gidip ebeye izah edin, ben sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum

ÇOK MUTLUYUM ÇOOOK
Zaza hanım sağlığınıza kavuşmanız sevindi inşallah bundan sonrasıda sizin için çorap söküğü gibi gelir aşamaları evreleri sırayla kolayca aşarsınız benim ümidim var Allah yardımcınız olsun.

Kızlar merhaba. size bişey sormak istiyorum. adetten kesilince yumurta donasyonunda ilaç ile regl olmanızı mı sağlıyorlar?

Back
X