• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok gecmis olsun cnm ya .elinde herhangi bir belge falan yokmu . Ben internetten arastirdigim icin unv.hastanesinde yaptirmaya karar verdim .nedeni ise hasta sikayetleri cok fazla olan kurumlari eleye elwye bir bu kaldi bende ona karar verdim bakalim kismetse en kisa zamanda yapilicak transferimiz .aman sende yaptircaksan tekrardan cok iyi arastir derim
Yok canim turkiyede yasak oldugu icin mahkemeye veremiyorum. Bile. Universitede donasyon yapiliyor mu ki. Ben turkiyede kendi yumurtamla deneyecegim simdilik bakalim kismetse

Canım çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Tabi bize ne denirse onu biliyoruz. iyi kalite dediklerinde kaliteyi ölçme şansımız yok. Benim sperm donasyonu. Rahim kalınlığı 13 , transfer öncesi histereskopi de yapıldı. Transfer esnasında rahim içi harika olumlu sonucunu bekliyoruz dediler ama ne bileyim tabi böyle şeyler okuyunca acaba iyi kalite dedikleri embriyo iyi kalite mi? diye düşünüyor insan.Umarım en kısa zamanda bebişlerine kavuşursun.
Aa kalite yaziyorsa kalitesinde sorun yok canim

canım öncelikli olarak geçmiş olsun.
seni çok iyi anlıyorum bunun benzerlerini hepimiz yaşadık.
tek donasyonda değil normal tüp bebek merkezlerindede yaşanan bir durum ne yazıkki.
bu işlemlerde çok araştırmalı çok soru sormalı her sorunun cevabını aldıkdan sonra hareket etmelisin ve karar vermelisin.
biz merkezlere güvenmek zorundayız ne yazıkki ne doktoruz ne embriyologuz.
sana cc ve bb dedikleri kalitesiz denen embriyolarla burda gebe kalan çok bayanda gördüm.
aa ile kalamayanda dahil.
bunları düşünerek sadece kendini üzersin ve yıpratırsın.
bu işde maddiyeti herkes artık bir kenara bıraktı kiminin 4-5 veya 6. denemeleri
ve bu süreçlerdede normal tüp bebek merkezlerine oranla donasyondada oldukça başarılı görünüyorlar gebe sayılarına bakılır ise.
kandırıldığını düşünmen yerine farklı bir doktor araştırmalı ve içinin sindiği birine başlamanı her aşamasını bilerek içinde kuşku olmadan başlamanı öneririm.

bol şanslar.
Artik donasyon yaptiracak gucum kalmadi benim hala borcunu oduyoruz. Cc ile tutunmasi imkansiz. Tutunsa bile dusuyor. Cok iyi arastirdim. Malesef cok soru sordum ama cevap alamadim taki transferden sonraya kadar

Merhaba. Ben yeni katıldım. Forum 3152 sayfa olmuş. Okumaya çalıştım ama çok zorlandım. Ben 43 yaşımdayım. 40 yaşımda evlendim. Bugün 5. Tüp bebek denemem de başarısız sonuçlandı. Yumurtalarım az ve kalitesiz. Endometriumumda da incelik var. Son bir umut Kıbrıs'ı düşünmeye başladık. Son dönem bu yöntemi deneyen ve başarılı olan var mı? Bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

Sorun sadece endometrium mu yumurta rezervin nasil ?

Yumurta rezervim de kalitem de kötü. Geçen sene doğal yolla hamile kaldım ancak sağlıksızdı. O zaman yapılan kürtajdan sonra endometriumumda incelik başladı. Ama şu an esas olarak ilk problemim yumurta.

Yumurta rezervim de kalitem de kötü. Geçen sene doğal yolla hamile kaldım ancak sağlıksızdı. O zaman yapılan kürtajdan sonra endometriumumda incelik başladı. Ama şu an esas olarak ilk problemim yumurta.
Merhaba.. esas problem yumurta ise bence daha fazla tüp bebek deneme derim. kıbrısı düşünmende fayda var arkadaşım.

Bencede direk yumurta donasyonu yaptir çünkü yumurta rezervin ve kalitesi kötü ise zir sonuç alırsın emeğine yazık derim tabi tedavilik bi durum varsa bisey diyemem

Merhaba. Ben yeni katıldım. Forum 3152 sayfa olmuş. Okumaya çalıştım ama çok zorlandım. Ben 43 yaşımdayım. 40 yaşımda evlendim. Bugün 5. Tüp bebek denemem de başarısız sonuçlandı. Yumurtalarım az ve kalitesiz. Endometriumumda da incelik var. Son bir umut Kıbrıs'ı düşünmeye başladık. Son dönem bu yöntemi deneyen ve başarılı olan var mı? Bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
Insallah olur seninkide benim 7mm endometre tuttu ikizlere hamileyim

CANIM YUM DONASYONU YAPACAKSAN TRANSFER TEDAVİN BAŞLADIĞINDA HERGÜN TAZE SIKILMIŞ NAR SUYU İÇERSEN İNCELİK PROBLEMİNİ ÇÖZERSİN.

bugün transferin 5. günü ve karnım adet olacakmışım gibi sancılanıyo :( sanırım tutmadı

kızlar birde bişey sormak istiyorum sperm donasyonu deneyen var mı aranızda tedavi kaç gün sürüyor kıbrısta ne kadar kalmamız gerekiyor eşimin izni az ikimizinde mi orda olması lazım nolur beni aydınlatın

kızlar birde bişey sormak istiyorum sperm donasyonu deneyen var mı aranızda tedavi kaç gün sürüyor kıbrısta ne kadar kalmamız gerekiyor eşimin izni az ikimizinde mi orda olması lazım nolur beni aydınlatın

ben deniyorum toplama işlemim oldu.
günübirlik toplama için gidebilirsin.
bence eşinde yanında olsun güç verir tek olmanı tavsye etmem
transferdede günübirlik dönen bile var ama ben 2 gün kalmayı düşünüyorum ilk 24 saat önemli bence

Merhaba.. esas problem yumurta ise bence daha fazla tüp bebek deneme derim. kıbrısı düşünmende fayda var arkadaşım.

Son bir kez denemeyi eşim çok istedi. Senin de parçan olsun istiyorum dedi. O yüzden denedik ama artık boşa yıpranıyor olduğumdan eminim. Bayramdan sonra Kıbrıs ile görüşeceğim.

CANIM YUM DONASYONU YAPACAKSAN TRANSFER TEDAVİN BAŞLADIĞINDA HERGÜN TAZE SIKILMIŞ NAR SUYU İÇERSEN İNCELİK PROBLEMİNİ ÇÖZERSİN.

Bunu okudum internette ama gerçek mi şehir efsanesi mi emin olamadım. Denediniz mi ? Gerçekten işe yarıyor mu?

Back
X