• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rabbim saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin.Benim AMH 0.35 düşükmüş .Biz zaten sprem donasyon yaptiriyoruz bide yumurtayi alirsam sadece tasiyici olucagimi dusunuyorum.Evlat edinmeden tek fark tasimak olmiycak mi.Emriyo transfer edenede saygim var.ama düsünce farkliligi.
BENİM AMH 0.60 AMA ARTIK PES ETİM KENDİ YUMURTAMLA DENEMEĞİ
EMBRİYO TRANSFERİ OLSADA İÇİNDE BÜYÜYEN BİR VARLIĞA SENİN ETİNDEN KANINDAN GİDİYOR VE SENDEN BİR PARÇA OLUYOR
İÇİNDE BÜYÜYEREK TEKMELERİNİ DUYMAK BU ÇOK GÜZEL DUYGU RABBİM İSTEYEN HER KESE TATTIRSIN

Rabbim saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin.Benim AMH 0.35 düşükmüş .Biz zaten sprem donasyon yaptiriyoruz bide yumurtayi alirsam sadece tasiyici olucagimi dusunuyorum.Evlat edinmeden tek fark tasimak olmiycak mi.Emriyo transfer edenede saygim var.ama düsünce farkliligi.
arkadasim sana yalvariyorum bosuna ugrasip parani harcama bende senin gibi dusunuyordum paramiz kalmayinca insanlarin dalga gectiginden usaninca seninkide de yaparsin 0,35 Amh la tutmaz tutsa bile dusuk olur single beni bosuna ugrasip parani harcama ben fransada oturuyorum burdaki doktorlar Amh im 0.70 oldugu icin redettiler senin cocugun olmaz git kopek al onu sev dediler ben inanmadim turkiyeye gelip 5 kere tupbebek yaptim ama 25 000eurom gitti ve dedikleri gibi olmadi zor anliyorum bende kabul edemedim esim bu son dedi sec ya kendi yumurtalarinla yada donasyon bende donasyonu sectim iyiki secmisim biz tasiyoruz biz kan veriyoruz o bizim

arkadasim sana yalvariyorum bosuna ugrasip parani harcama bende senin gibi dusunuyordum paramiz kalmayinca insanlarin dalga gectiginden usaninca seninkide de yaparsin 0,35 Amh la tutmaz tutsa bile dusuk olur single beni bosuna ugrasip parani harcama ben fransada oturuyorum burdaki doktorlar Amh im 0.70 oldugu icin redettiler senin cocugun olmaz git kopek al onu sev dediler ben inanmadim turkiyeye gelip 5 kere tupbebek yaptim ama 25 000eurom gitti ve dedikleri gibi olmadi zor anliyorum bende kabul edemedim esim bu son dedi sec ya kendi yumurtalarinla yada donasyon bende donasyonu sectim iyiki secmisim biz tasiyoruz biz kan veriyoruz o bizim
inan gözyaşlarıma hakim olamadım. adına okadar cok mutluyum ki.Cuma günki testim bi sonuclansin.Ondan sonra iyi bi tup bebek dr u bulup gidip regl zamani yumurtama baktiricam eger ümitsiz olursa dr. ozaman farkli secenegi düsünebilirim.Bebeklerini benim icin okşa : )

inan gözyaşlarıma hakim olamadım. adına okadar cok mutluyum ki.Cuma günki testim bi sonuclansin.Ondan sonra iyi bi tup bebek dr u bulup gidip regl zamani yumurtama baktiricam eger ümitsiz olursa dr. ozaman farkli secenegi düsünebilirim.Bebeklerini benim icin okşa : )
sagolarkadasim insallah seninkide tutar arkadasim duallarim seninle cok cok aci cekmeni istemem benim gibi 4 yildir ugrastim ondan saglicakla kal mutluluk ve sans seninle olsun allah kimseye bu acilari cektirmesin

Gynolife tup bebek merkezini tavsiye ederim..doktorum bu merkezin kibrista ilk 3 merkezin icinde oldugunu soyledi.butun hastalari gebe kalmis."sira sende
"dedi..aradim konustum profesyonel olduklari belli..donor secimi konusunda da hassaslar..bakalim nasil olacak,merak ediyorum ben de.ozellikle nevin hanimla bi gorusun bence.

yakındoğu üniversite hastanesinin methini cok duyuyorum.Burcu hoca .sonucda üniv de de bir hoca araştirma hastanesi orası.Güvenilir buluyorum.Turkiyedeki hazel hanim asistani cok ilgili.

Çok sevindim lilycim değerlerimiz yakın benimde 441 çıkmıştı inş sağlıkla devam eder gebeliğimiz kucağımıza alırız darısı isteyen arkadaşlarımıza olsun inş

Back
X