• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varrrr canim ben yakın dogu üniversitesinde gecen sene yaptirdim sakin sakin canim paran bosa gider cok arastir derim ben yandim sakin siz yanmayin yemin olsun merdiven alti gibi bir yer biraz daha uygun diye sectim orasini bizim psikolejimizi tamamen bitirdiler transfere kadar hersey normal hicbirsey yok transfere gittiginizde tam masadayken herseyi soyluyorlar verdigim paralar kimin bogazindan gectiyse en yakınlarından cikartsin rabbim haram olsun bu dunyadada oteki dunyadada ellerim yakalarinda olsun aman oraya gitmede nereye gidersen git
Canım çok geçmiş olsun öncelikle ben dün kendilerini tahlil sonuçlarımı gönderdim değerlendirme yaptılar rapor gönderdiler bana biraz özensiz geldi o yüzden soğudum zaten ama sana başta söylemeyip transfer anında ne söylediler özel değilse paylaşabilir misin biz de başka yer bile olsa tedbirli olalım baştan soralım

Kızlar bu arada bu hafta içi rahim filmi çektirmem lazım zor bazen ağrılı bir işlem olduğunu duydum sizce hastane tercih ederken neye dikkat etmeliyim kolay olsun diye özellikle sormam gereken bişey var mı?

Varrrr canim ben yakın dogu üniversitesinde gecen sene yaptirdim sakin sakin canim paran bosa gider cok arastir derim ben yandim sakin siz yanmayin yemin olsun merdiven alti gibi bir yer biraz daha uygun diye sectim orasini bizim psikolejimizi tamamen bitirdiler transfere kadar hersey normal hicbirsey yok transfere gittiginizde tam masadayken herseyi soyluyorlar verdigim paralar kimin bogazindan gectiyse en yakınlarından cikartsin rabbim haram olsun bu dunyadada oteki dunyadada ellerim yakalarinda olsun aman oraya gitmede nereye giders

Merhaba kızlar ☺️ Bende yeni üye oldum. Yumurta donosyonumun 6 günü bugün. İstanbuldan yönlendirip gittim doktor tavsiyesi üstüne. Yumurta donosyonu deneyimi yaşayan yada magusantıp merkezi hakkında bilgisi olan var mıdır?

Kızlar bu arada bu hafta içi rahim filmi çektirmem lazım zor bazen ağrılı bir işlem olduğunu duydum sizce hastane tercih ederken neye dikkat etmeliyim kolay olsun diye özellikle sormam gereken bişey var mı?
Özelde çektirmenizi öneririm ben hgs çektirdim hafif sizili bir işlem fulya da bir klınıkte yaptırdım firma ismi veriliyor mu bilmiyorum eğer istanbuldaysanız fulyadaki yeri onere bilirim size

Özelde çektirmenizi öneririm ben hgs çektirdim hafif sizili bir işlem fulya da bir klınıkte yaptırdım firma ismi veriliyor mu bilmiyorum eğer istanbuldaysanız fulyadaki yeri onere bilirim size
Teşekkür ederim istanbulda değilim malesef ama anestezi ile de yapılabiliyormuş bazen demek ki zor bir işlem diye düşündüm yaşadığım yerde iki tane özel var zaten yarın sabah gidip bir sorucam nasıl oluyor diye

Ha bir de şeyi sorayım öncelikle doktora görünmek gerekiyor mu yoksa doğrudan rahim filmi çektirmek için giriş yapabiliyor muyuz? Umarım doktor görmek zorunda kalmam neden çektirmek istiyorsun diyecek anlatmak istemiyorum

Teşekkür ederim istanbulda değilim malesef ama anestezi ile de yapılabiliyormuş bazen demek ki zor bir işlem diye düşündüm yaşadığım yerde iki tane özel var zaten yarın sabah gidip bir sorucam nasıl oluyor diye
Açıkcası hsg ise çekiceğiniz anesteziye çok gerek yok diye düşünüyorum ben hemen sonrasında işe gittim ama iyi bir fikir değil çünkü biraz yorgun oluyosunuz işlemden sonra yatıp dinlenmek en iyisi konuşun bakalım size ne bilgi vericeklet

Ha bir de şeyi sorayım öncelikle doktora görünmek gerekiyor mu yoksa doğrudan rahim filmi çektirmek için giriş yapabiliyor muyuz? Umarım doktor görmek zorunda kalmam neden çektirmek istiyorsun diyecek anlatmak istemiyorum
Beni kendi doktorum yonlendirdı muane etmıyor ama sizi emar aletine yattımız gibi bi yere uzatıyolar uç kısmına çatal denilen pozisyona getiriyo sizi muane oldumuz gibi aynı o sirada muhabbet ediyo sizle rsporu düzenlemek için size bilgi veriyo rahim için üstü kapalı bi şekilde bilhi verebilirsiniz bence belki sizden ögreniceği şeyler raporuda etkıleye bilir diye düşünüyorum eğer acı konusunda çok narin değilsenizde anedtexi yaptirmayın hem maddi açıdan sizi etkiler extra bende bunyenize narkoz girmez dayanılmıycak gibi değil kısa suruyo

Merhaba kızlar ☺️ Bende yeni üye oldum. Yumurta donosyonumun 6 günü bugün. İstanbuldan yönlendirip gittim doktor tavsiyesi üstüne. Yumurta donosyonu deneyimi yaşayan yada magusantıp merkezi hakkında bilgisi olan var mıdır?
insallah bebeğiniz sağlıcakla tutunsun size.hayırlı olsun.

Beni kendi doktorum yonlendirdı muane etmıyor ama sizi emar aletine yattımız gibi bi yere uzatıyolar uç kısmına çatal denilen pozisyona getiriyo sizi muane oldumuz gibi aynı o sirada muhabbet ediyo sizle rsporu düzenlemek için size bilgi veriyo rahim için üstü kapalı bi şekilde bilhi verebilirsiniz bence belki sizden ögreniceği şeyler raporuda etkıleye bilir diye düşünüyorum eğer acı konusunda çok narin değilsenizde anedtexi yaptirmayın hem maddi açıdan sizi etkiler extra bende bunyenize narkoz girmez dayanılmıycak gibi değil kısa suruyo
öncelikle hayırlı uğurlu olsun Halil ibrahim Tekindenmi bahsediyosunuz Evet bende suan 5 haftalık.hamileyim bence cok.iyi doktor ekibide mükemmel İnşallah bebeğiniz size sımsıkı tutunur :)

öncelikle hayırlı uğurlu olsun Halil ibrahim Tekindenmi bahsediyosunuz Evet bende suan 5 haftalık.hamileyim bence cok.iyi doktor ekibide mükemmel İnşallah bebeğiniz size sımsıkı tutunur :)
İnşallah ama ibrahim bey değil orda bir doktor hanım yaptı istanbulda asıl doktorum ibrahim beyide çok duydum eğer bu tutmazsa bende ibrahim benden istiycem 2denememi metini çok duydum çunkü sizin ücret ne tutu acaba ne kadar aldılar sizden

Kızlar Merhaba,

Bende Zehra Onar Şekerci ile yumurta donasyonu tedavisine başlamak istiyorum. Sizlerden de fikir almak istedim.

İlk denemem olumsuz sonuçlandığı için maddi olarak zor şartlardayız. Bu denemede iyi bir seçim yapmak istiyoruz.

Yardımcı olur musunuz?

Kızlar Merhaba,

Bende Zehra Onar Şekerci ile yumurta donasyonu tedavisine başlamak istiyorum. Sizlerden de fikir almak istedim.

İlk denemem olumsuz sonuçlandığı için maddi olarak zor şartlardayız. Bu denemede iyi bir seçim yapmak istiyoruz.

Yardımcı olur musunuz?
Benimde 2 ay öncesine kadar zehra hanımdı ama doktorum daha sonra magusa tıpı önerdi ordan devam ettim 1000euro daha fazla istedi kıbrıstüp bebek zehra hanım yani aslında uzun süre iyi ilgi gösterdiler ama son zamana doğru biraz ilgi azaldı gibi verdikleri cevaplar hemen cevap verim konu kapandın gibiydi benim biraz zordu yumurtalıklarım 8yadımfa kanser atlatım 16yaşında alındı hormonlarım tam çalışmıyodu kişiden kişiye tabi değişir rahimim çok küçükdü magusan tıpda fena değil bence sonuça göre değerlendiricem aslında orayı ama yaptırana kadar neresi olursa olsun süpe kalıyor çünkü verdiğimiz paralar az değil

Kızlar Merhaba,

Yardımcı olur musunuz?
Merhabalar öncelikle hayırlı olsun yeni tedavin zehra hanım ve ekibiyle hiç görüşmedim ama hakkında iyi şeyler duydum ordan pozitif alan birkaç arkadaş var olumsuz olan ilk tedaviyi nerde yaptırmıştınız

Merhabalar öncelikle hayırlı olsun yeni tedavin zehra hanım ve ekibiyle hiç görüşmedim ama hakkında iyi şeyler duydum ordan pozitif alan birkaç arkadaş var olumsuz olan ilk tedaviyi nerde yaptırmıştınız
İlk denemem benimde daha sonuç almadım sadece sekreterlerin takibi konusunda duyarsız olduğunu kendim düşündüm dönöre kadar bütün aşamaları seçtik zehra hanımın ekibiyle daha sonradan vaz geçip başka bi hasaneye yonlendik 16 sında sonuc alıcam bende

İlk denemem benimde daha sonuç almadım sadece sekreterlerin takibi konusunda duyarsız olduğunu kendim düşündüm dönöre kadar bütün aşamaları seçtik zehra hanımın ekibiyle daha sonradan vaz geçip başka bi hasaneye yonlendik 16 sında sonuc alıcam bende
Hayırlısı olsun canım inş tutunur bebeğin

Back
X