Kizlar kizlar canim arkadaslarim 38+2 deyim yumurta donasyonu HIT de yaptirdim ilk denemede sonuc pozitif tekrar yazmak istedim , siz dr dan ilgimi istiyorsunuz yoksa iyi bir islem yapmasinimi ? Ïlgiyi alakayi esiniz yapacak doğru islemi drunuz şu dr ve ekibi benimle ilgilenmedi durumundan bir siyrilin lūtfen prosödūr hep aynii ilaclar yapilan islemler , HIT ' i ilk tanismamizda istanbulda ki ofisinde sadece 10 dakika gordum kontrol 2 dakika surdu rahim filmi istemisti asistani gitmeden cektirmistim o standart zaten kim giderse gitsin o rahim filmini istiyorlar bakti ve dediki ilaclari asistanim yzzacak onunla irtibatda kalin hepsi bu tam 1 ay 2 gun sonra Kibrisda gordum kendisini 5 dakikalik kontrol esimin sperm ornegini vermesiyle 15 dakika sonra merkezden cikmistik ne ilgisi ne detayi isini yapsin yeter herseyi asistan kizlar yonlendiriyor 5 gun boyunca embriyolog arkdas arayip bilgi verdi 13 yumurta alinmis donörden 7 tanesi 5.gun 1. Kalite dendi transfer gunu gittik sizde biliyorsunuz 10 dakika surdū islem hepsi bu ... 2 transfer 1 tane pozitif kendi yumurtalarimla 5 kez tūp bebek yaptirdim hemde en iyi yerlerde yine bu islemlerden gectim tek fark orda extra yumurtalarim igne ile uyariliyordu hepsi bu yani demem o ki istediginiz kadar araştirin Firdevs, Zehra yada Ïbrahim bey hepsi ayni seviyedeler ilgi olmasin beklentiniz işleme yoğunlaşin yapilan tedaviye , Şu para veriyorum bana ayricalkkli davransin olayindan siyrilin siz buna takildikca beklentiniz yūkseliyor ve aldiğiniz her negatif sizi daha fazla yipratiyor 6 yildir bende gectim bu yollardan her ABD den ucup TR geldigimde dosyalar hazirlayip aklimdakini dr soruyordum adam şoka giriyordu , Ama Sonuç negatif çok ilgiliydiler cokkk islemler muhtesem ama sonuc yok ... Sakin olun iç sesinizi dinleyin sizin için en gūzelini diliyorum hersey gönlūnūzce olsun