• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar,
Uzun zamandır yazamadım ama takipteyim. Hamile kalan arkadaşlarına göz aydınlığı, kalamayan veya tedavisi devam edenlere de başarılar diliyorum. Yaz döneminin geçmesini bekleyip yeniden donasyon araştırmasına başlayan biri olarak hepimize kolaylıklar diliyorum bu meşakkatli yolda. Ocak ayında donasyonla pozitif sonuç alıp hemen akabinde düşük yapmıştım,hatırlayanlar vardır belki aranızda. Şimdi tekrar doktor ve merkez arayışına girdim ve Önce Halil İbrahim Tekin'in asistanı,sonra Zehra Onar Şekerci asistanı ve doktorun kendisi ile görüştüm. Zehra Hanım çok samimi tüm sorularıma yanıt verdi. Aradan 2 ay geçti ve ben sizin yazdıklarınızı da okuyarak başka merkezlerle de görüştüm. Yakındoğu Üniversitesi Tüp Bebek bölümü ve Magusa Hastanesi ile görüştüm. Görüşmelerim sürüyor ama ağır basan Yakındoğu Hastanesi gibi şu anda. Asistan çok ilgili ne zaman yazsam cevap veriyor sorularıma sağ olsun. Bir kaç testim daha var onlarında sonucunu alınca büyük ihtimalle ekim ayında tedaviye başlamayı düşünüyorum. Gelişmeleri size ileteceğim arkadaşlarım.
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.

Deneme yapan arkadaşlara biley sormak istiyorum. 1 inci donosyondan sonra başka yerlere bakan arkadaşlar var sanırım. Yumurta dondurma işlemi yaptırmadınız mı? Yada ne gibi sorunlarla karsılaştınız merak ettim açıkcası. Birde merak ettim konu da ücret konusu. Ne kadar ücret talep ediyorlar. Sorma amacımda ücret değişiyo mu fiks bir ücret mi onu merak ediyorum.

Deneme yapan arkadaşlara biley sormak istiyorum. 1 inci donosyondan sonra başka yerlere bakan arkadaşlar var sanırım. Yumurta dondurma işlemi yaptırmadınız mı? Yada ne gibi sorunlarla karsılaştınız merak ettim açıkcası. Birde merak ettim konu da ücret konusu. Ne kadar ücret talep ediyorlar. Sorma amacımda ücret değişiyo mu fiks bir ücret mi onu merak ediyorum.
Merhaba arkadaşım. ben de Mayıs ayında yumurta donasyonu yaptırıp negatif sonuç alanlardanım ne yazık ki. bana 3 tane 3.gün embriyosu transfer ettiler ve donmuşun yok dediler. şu anda da maddi olanaksızlık yüzünden tekrar deneyemiyorum. ama ilerleyen zamanda maddi olarak fırsatım olma durumu olduğu için burada sizleri takip etmeyi ve merkezler ile görüşmeyi bırakmadım. hamile kalan arkadaşların yazdıklarını okudukça çok mutlu oluyorum. ücret konusuna gelince benim donmuşum olmadığı için tekrar aynı ücreti talep edeceklerdir. aynı yere yaptırırsam belki ufak bir indirim yapabilirler ama onun dışında yine aynı fiyat.

Merhaba arkadaşım. ben de Mayıs ayında yumurta donasyonu yaptırıp negatif sonuç alanlardanım ne yazık ki. bana 3 tane 3.gün embriyosu transfer ettiler ve donmuşun yok dediler. şu anda da maddi olanaksızlık yüzünden tekrar deneyemiyorum. ama ilerleyen zamanda maddi olarak fırsatım olma durumu olduğu için burada sizleri takip etmeyi ve merkezler ile görüşmeyi bırakmadım. hamile kalan arkadaşların yazdıklarını okudukça çok mutlu oluyorum. ücret konusuna gelince benim donmuşum olmadığı için tekrar aynı ücreti talep edeceklerdir. aynı yere yaptırırsam belki ufak bir indirim yapabilirler ama onun dışında yine aynı fiyat.
Siz hangi merkezde yaptırdınız ?

Sonuçta az paralar dokulmuyor bu uğurda bende 5000 euro elimdeki tüm parayı verdim bir akşılık olursa bir daha ne zaman denemeye durumum el verir bilmiyorum şuan için 3 dondurulmuş yumurtam var inşallah herşey gönlümüzce olur hepimiZin arkadaşlar inşallah euro 4ler den 4 lere düşer

Ben Dünya Tüp Bebek te yaptırdım. 3 tane 3.gün embriyosu transfer edildi. Dondurulmuşun yok dediler. Aradım 3.800 Euro dedi aynı yer. Yani pek bir indirim yapmıyorlar. Eğer dondurulmuş embriyo olsaydı bu kadar yüksek fiyatlar telaffuz edemezlerdi. Bence bazı merkezler bilerek dondurulmuş yok diyor uğraşmıyorlar parası az diye.

Siz hangi merkezde yaptırdınız ?
Ben de Dünya Tüp Bebek de yaptırdım. nazende_naz arkadaşımız gibi aynı. ikinci sefer olursa ne kadarı sormadım ama ona o şekilde dedilerse herhalde sorsam bana da aynısını söylerler. dondurulmuşun olmaması neye bağlı gerçekten bilemiyorum. arkadaşın dediği gibi para için mi yapıyorlar yoksa gerçekten mi yok artık onların vicdanına bağlı ne yazık ki..

Ben Dünya Tüp Bebek te yaptırdım. 3 tane 3.gün embriyosu transfer edildi. Dondurulmuşun yok dediler. Aradım 3.800 Euro dedi aynı yer. Yani pek bir indirim yapmıyorlar. Eğer dondurulmuş embriyo olsaydı bu kadar yüksek fiyatlar telaffuz edemezlerdi. Bence bazı merkezler bilerek dondurulmuş yok diyor uğraşmıyorlar parası az diye.

arkadaşlar donasyon yapıyoruz NEDEN EMRİYOLAR 3.GÜN ?????
bunları sorgulamalısınız.
tutunamamasında en büyük etken.

Periyodum bittikden sonra 2. Gūnū gel dediler banada B bolvitamin anlamadim niye farketmez dediler acaba belki cihazlari ve uygulama şekilleri farklidir sen sor yinede, kolay gelsin.
Sordum canım aslında gerçekten farketmezmiş ama doktorlar olası bir gebelik varsa zarar verilmemesi için çekmiyorlarmış ben de burdaki doktorumla görüştüm teyit etti ama ısrarla ben çekmem diyor hamile olmam nerdeyse imkansız diyorum olsun dedi

Merhaba arkadaşlar,
Uzun zamandır yazamadım ama takipteyim. Hamile kalan arkadaşlarına göz aydınlığı, kalamayan veya tedavisi devam edenlere de başarılar diliyorum. Yaz döneminin geçmesini bekleyip yeniden donasyon araştırmasına başlayan biri olarak hepimize kolaylıklar diliyorum bu meşakkatli yolda. Ocak ayında donasyonla pozitif sonuç alıp hemen akabinde düşük yapmıştım,hatırlayanlar vardır belki aranızda. Şimdi tekrar doktor ve merkez arayışına girdim ve Önce Halil İbrahim Tekin'in asistanı,sonra Zehra Onar Şekerci asistanı ve doktorun kendisi ile görüştüm. Zehra Hanım çok samimi tüm sorularıma yanıt verdi. Aradan 2 ay geçti ve ben sizin yazdıklarınızı da okuyarak başka merkezlerle de görüştüm. Yakındoğu Üniversitesi Tüp Bebek bölümü ve Magusa Hastanesi ile görüştüm. Görüşmelerim sürüyor ama ağır basan Yakındoğu Hastanesi gibi şu anda. Asistan çok ilgili ne zaman yazsam cevap veriyor sorularıma sağ olsun. Bir kaç testim daha var onlarında sonucunu alınca büyük ihtimalle ekim ayında tedaviye başlamayı düşünüyorum. Gelişmeleri size ileteceğim arkadaşlarım.
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.

merhaba arkadaşım bende hıt , zehra şekerci murat bilgin kolon hastanesi mucize ekıp araştırıyorum yakındoğu univ duydum ama araştıramadım merdiven altı olsun istemiyorum hastane ortamı biraz ciddiyet teknolık gelişmeleri takıp eden hastane olsun istiyorum bana da bilgi verirsen sevinirim

Arkadaşım.3 yil önce banada Berk.Angunde 3. Gun embriyo transferi yaptılar aynı sizin gibi sorguladim cevap bile vermediler sonrasında negative beni hergün arayip soran insanlar biranda kayboldu ortadan vr bana kısmet degilmis dendi ikincide ne olucak dedim.peki bana Berk.beyin indirimi şu oldu kalıcağınız otelde indirim yaparız dendi ve asla hakkımı helal etmiyorum.ne ona nede beni ona yönlendiren kendi doktoruma:( simdi.6 haftalım hamileyim Halil ibrahim.tekin ve ekibinin sayesinde :)

arkadaşlar donasyon yapıyoruz NEDEN EMRİYOLAR 3.GÜN ?????
bunları sorgulamalısınız.
tutunamamasında en büyük etken.
ARKADAŞLAR EĞER 3 GÜNÜK EMBRİYO TRANSFER EDİYORLARSA O MERKEZDEN KAÇIN DEMEK EMBRİYOLOJİ DALI ZAYIF.EMBRİYOLARI 5 GÜNE GETİRMEK İÇİN DAHA GÜÇLÜ BİR LABORATUVAR ŞARTLARI LAZIM VE 5 EMBRİYOLARIN TUTUNMA ŞANSI DAHA YÜKSEK LÜTVEN BUNLARA DİKAT EDİN AZ PARA VERMİYORSUNUZ
TABİİ ŞİMDİ 3 GÜNÜN EMBRİYOSUYLA GEBE KALANLAR PROTESTE EDİCEK YAZDIKLARIMA
AMA EĞER KENDİ YUMURTANIZ DEĞİLSE BU RİSKİ GÖZDEN ÇIKARIN DERDİM VE 5 GÜNLÜK BLAST TALEP EDİN MERKEZLERDEN

Benim için önemli olan hekimin idealist olmasıdır. dr .halilb ibrahim 1942 dogumlu bi kadına istanbul da donasyon işlemi yapıyor ve hakkında DAVA açılıyor.( internette arama yaparak bu dava dökümünü görebilirsiniz)
Bu nasıl bir para açlığı, gözü doymamazlıktır.O yaşdaki bir kadına donasyon dünyanın hiç bi yerinde YAPILAMAZ.
Ben hekimin etik ve ahlaklı olanını isterim.
"doktor" firdevs yumurtamı icime transfer ettiğinde hayatta mucizeler vardır tutar belki dedi. Yahu bu işlemin bu kadar imkansız mucize noktasinda oldugunu bana paramı cebinize indirmeden önce söyleseydiniz ya. Defalarca sordum sanşım nedir diye. O sahte asistanı gülücüklü öpücüklü msjlarla yakalıyacağım yumurtanızı dedi.(herkese aynı ezberlenmiş çümleyi kuruyordur) Bende bu kadar mucize olacak kadar düşük ihtimale paramı vermeseydim.
Şahtekar ve paragòz firdevs ve ekibi
ve hakkında davalar açılacak kadar usulsül işlem yapan "doktor" halil ibrahim.
CANIM BÜTÜN DOKTORLAR PARA PEŞİNDE BİZİM YAKINLARIMIZ DEĞİLKİ CANDAN BİZE DAVRANSINLAR
MERKEZ SEÇİNCE SADECE LABORATUVAR DALI ÖNEMLİ DONASYON YAPTIRIYORSANIZ DİĞER İŞLEMLERİ KENDİ YAŞADIĞINIZ YERDE BEĞENDİYİNİZ DR TAKİBİ ALTINDA TEDAVİNİZİ YÜRÜTÜN

BURDA OKUDUĞUMU VE BİLDİYİMİ YAZIYORUM
OKUDUĞUMA GÖRE TÜM MERKEZLER EMBRİYO DONDURMASINA EKSTRA PARA İSTİYORLAR VE NEGATİV OLUNCA EN FAZLA 500 EURO İNDİRİM YAPIYORLAR
HALİL BEYİN MERKEZİNDE YAPTIRIYORUM DONDURULMUŞLARA PARA ALMIYORLAR İLK 5000 EURO ALDILAR DONMUŞLARIN TRANSFERİNE 1000 EURO ALDILAR DONMUŞ KALMADIYSA YENİ DONORLE DAHA UYGUN FİYATA ANLAŞA BİLİRSİNİZ EĞER İYİ PAZARLIK YAPARSANIZ

BENDEN YENİ DONORLE 1000 EUROYA ANLAŞTIK
MASUMDAN 500 EURO ALDILAR YENİ DONÖRLE
BİR TANIDIĞIM ARKADAŞIM VAR ONA BEDAVA YAPTILAR YENİ DONORLE ŞUAN BEBESİNİ DOĞURDU BİLE İSMİNİ YAZMIYCAM AMA ONUN HİÇ DONMUŞLARI KALMADI VE DURUMU İYİ OLMADIĞINI HALİL BEY ANLADI VE İKİNCİ DONÖRÜ HEDİYYE ETTİ
BAZI ARKADAŞLARA 1500 EURO ALDI İKİNCİ DONONÖRLE
YANİ TABİİ HER KESE AYNI OLMASADA AMA İNSANLARIN HALİNDEN ANLIYOR VE PARA KONUSUNDA DAHA ANLAYIŞLILAR

BENİM GÜZEL BACILARIM SAKIN PARA KONUSUNU AÇIK YAZDIĞIMA GÖRE BENİ HALİL BEYE HASTA YÖNLENDİRDİYİMİ DÜŞÜNMEYİN KİM NERDE YAPTIRIYORSA YAPTIRSIN YETERKİ SONUCUNUZ GÜZEL OLSUN
SADECE BİLDİYİMİ SİZİNLE PAYLAŞTIM KARAR VERMEK SİZE KALMIŞ

Arkadaşlar önemli olan sizin kime karşı pozitif elektirik aldığınız..ben önce Allahın sonra da halil ibrahim beyin sayesinde hamile kaldım.. ben çok memnunum.ilgi alaka beklemeyin önemli olan yapılan işlemin niteliği kalitesi

Back
X