Merhaba kızlar,ben 40 yaşındayım,3,5 senelik evliyim.Troid hastasıyım.Aynı zamanda demir eksikliğim var.Erken menopoz teşhisi kondu.Değerlerim amh 0,7 ve fsh 17,doktorlarım vakit kaybetmeden yumurta donasyonu önerdi.
Bunun üzerine Kıbrıstaki merkezleri araştırmaya başladım.Önce HİT'e yani Halil İbrahim bey'e gitmeyi düşündüm.Tüm görüşmeleri yapıp,tedavi için gün belirlemeye kara vermiştik.Daha sonra burada Mucize Ekip ve Firdevs hanım hakkında olumlu şeyler okuyunca karar değiştirip kendileriyle temasa geçtim.Başarı oranları yüzde seksenbeş deniliyor ve çok iyi bir embriyologları var.Firdevs Hanımın mucize ekibinden Evrim Hanımla konuşunca burada tedavi olmalıyım dedim.Tedavi için görüştüğüm bazı yerler hemen ücret talep ederken,Firdevs Hanım ve ekibi Kıbrıs'a gidip Tedaviye başlayınca ücret talep etti.Tedavi süreci boyunca bütün ekip inanılmaz candan,ilgili ve rahatlatıcı tavırlarıyla yanımdaydı.
4 eylülde eşim sperm verdi.10 tane yumurta döllendi.Bunların 7'si embriyo oldu.Transferin olacağı 9 eylül'e kadar 4 adet beşinci gün embriyosu gelişti.Biz 3 adet transfer edip,kalan 1 adetini dondurma kararı aldık.
Bitmek bilmeyen bekleme süresinden sonra,bu sabah kan testi yaptırdım.ALLAH'a binlerce şükür değerim 526 çıktı.Evrim hanım ikiz olabileceğini söyledi.
Üye olmadan 3 yıla yakındır takip ettiğim bu siteye üye olup,hem mutluluğumu sizlerle paylaşıp,hemde Firdevs hanım'da tedavi olmak isteyip kararsız olan arkadaşlara yol gösternek için bunları yazdım.
Tedavi ücreti yazmamda sakınca varmı bilmiyorum ama biz 4800 euro ödedik.Oteli ve uçak biletini kendimiz ayarladık.
Sormak istediğiniz birşey olursa elimden geldiğince bildiklerimi anlatırım.
Birde ben transferin 9. ve 10. günü idrar testi yaptım,9. gün çok az hayalet bir çizgi vardı,10. gün hiç çizgi yoktu.ama 11. gün gayet belirgin 2. çizgi çıktı ve bugün 12. gün kan testi dediğim gibi pozitif çıktı.Umarım benim gibi araştırma yapanlara bir nebze faydam olmuştur.
Benimde önümde çok uzun bir süre var.İnşallah hem ben,hem de çocuk özlemi çeken bütün arkadaşlar,sağlıklı bir şekilde çocuklarımızı kucağımıza alırız.