• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4yumurta toplandi biri döllendi,2.gün Embryosu olarak Transfer edildi,acikca pek ümidim yok benim,bide yolda cok sikistim karnim agriyacak derecede,otobanda oldugumuz icin duracak yer yoktu,ayiptir söylemesi müsait biyere gelince yol kenarina yapmak zorunda kaldim
BİR ARKADAŞIMI HATIRLATIN TRANSFERDEN 1-2 SAAT SONRA SIKIŞMIŞ YOLDA DURDURUB ARABAYI SENİN GİBİ MÜSAİ,T YOLDA YAPMIŞ VE GÖZ YAŞLARINA BOĞULARAK AKŞAM BENİ ARADI BEBİŞLERİMİ DIŞARIDA BURAKTIM
O OLAYDAN 10 GÜN SONRA GEBE KALDIĞINI ÖYRENDİ VE ŞİMDİ OĞLUNUN 5 YAŞI VAR -))
DARISI SENİN BAŞINA CANIM

Tabii doktordan doktoruna değişir ama özele gideceksen genelde A ama devlet hastanesindeki doktorlar bu konuda pek rahat konusamiyor. Korkuyorlar..
NEDEN KORKUYORLARKİ ONLARA YAPTIRMIYORSUNUZKİ
BEN HANGİ ÖZEL DR GİTİM HEPSİ CANLA BAŞLA YAKLAŞTILAR BU KONUYA
VE EĞERKİ YARDIM ETMEK İSTEMEYEN OLSAYDI AĞZININ PAYINI VERİP ÇIKARDIM
UNUTMAYIN TEDAVİ AŞAMASINDA YARDIM ETMEYEN DRLAR ANCAK KENDE MENAFELERİNİ GÜDEREK YAPMIYORLAR KORKTUKLARINDAN DEĞİL

BİR ARKADAŞIMI HATIRLATIN TRANSFERDEN 1-2 SAAT SONRA SIKIŞMIŞ YOLDA DURDURUB ARABAYI SENİN GİBİ MÜSAİ,T YOLDA YAPMIŞ VE GÖZ YAŞLARINA BOĞULARAK AKŞAM BENİ ARADI BEBİŞLERİMİ DIŞARIDA BURAKTIM
O OLAYDAN 10 GÜN SONRA GEBE KALDIĞINI ÖYRENDİ VE ŞİMDİ OĞLUNUN 5 YAŞI VAR -))
DARISI SENİN BAŞINA CANIM
Benim kafama takilan müsait yer bulana kadar tutmak daha dogrusu karnim agriyacak sekilde tutmak,hadi insallah darisi bize Olsun, kafama takdim valla bi yandanda olan oldu rabbim büyükdür diyorum ayin 2.10 düsünerek zaman gecmez diyorum.Rabbim hic birimizin umudunu bosa cikarmisin insallah

Merhaba Buket
Hayır evde test yapmadım hatta 12. gün olduğunu o gün farkettim.. ilk tahlil sonucum 433 çıktı :) ikincisi 948 ve üçüncüsü 6874.. Doktorum ikiz olma ihtimali yüksek dedi ama ultrasonda tek kese görünüyor şimdilik. İkincisi arkada olduğu için görünmeyebilirmiş. Salı günü kalp atışlarını duymayı bekliyoruz.
Saglikli bebislerin olur inşallah cok sevindim canim

UNUTMAYIN TEDAVİ AŞAMASINDA YARDIM ETMEYEN DRLAR ANCAK KENDE MENAFELERİNİ GÜDEREK YAPMIYORLAR KORKTUKLARINDAN DEĞİL
Doğruyu diyorsun canım ben şimdi başka bir sitede 2010 operasyon yaptıran insanların yazışmalarını okudum o zamanlar direk Kıbrıs aranınca hangi ildeyse hasta anlaştıkları doktor hazırlamış sizlerde de öyle mi oldu ben henüz aramadım kıbrısı çünkü eşim şehir dışında ortak karar alıp öngörüşme yapıcaZ Halil beyle

özel mega medipol hastanesi Yar. Doç Dr Günseli özdemir gayetde net bir şekilde beni odasından kovdu. Türkiyedeki çoğu doktor Firdevs ve halil ibrahimle anlaşmalı çalışıyorlarmış her yönlendirdiği hasta başına para alıyorlarmış.Bu sebeple dr lar kıbrısdaki anlastikları kliniğe yönlendiriyormuş ona güvenen hastalarını böylece kıbrısdakiler müşteri topluyorlar reklam yapıyorlar tr deki dr da aldığı paralarına bakıyorlar .Kurmuşlar çarklarını onlara güvenen hastalar top misali oradan oraya.
Medipol de de sıkı bir denetleme olduğu için kadın beni onun yönlendirdiğini sanarak ceza almakdan endişe ettiği için.yüzü üzgün olsada sonuçda muayene dahi etmedi.

özel mega medipol hastanesi Yar. Doç Dr Günseli özdemir gayetde net bir şekilde beni odasından kovdu. Türkiyedeki çoğu doktor Firdevs ve halil ibrahimle anlaşmalı çalışıyorlarmış her yönlendirdiği hasta başına para alıyorlarmış.Bu sebeple dr lar kıbrısdaki anlastikları kliniğe yönlendiriyormuş ona güvenen hastalarını böylece kıbrısdakiler müşteri topluyorlar reklam yapıyorlar tr deki dr da aldığı paralarına bakıyorlar .Kurmuşlar çarklarını onlara güvenen hastalar top misali oradan oraya.
Medipol de de sıkı bir denetleme olduğu için kadın beni onun yönlendirdiğini sanarak ceza almakdan endişe ettiği için.yüzü üzgün olsada sonuçda muayene dahi etmedi.
Ben halil beyi kendim seçtim hiç bir dr yönlendirmedi ancak para kazanmak için beni hırpaladılar kendi yumurtalarımla deneyerek
Keşke yolun ta başında bir dr bana söyleseydi donasyonu vallah giderdim
Deniye deniye yumurtalarıda rahimide mahf etiler
İnanın sizi odasından kovan kadın yumurtamız yok halde bizi muayine etse zor vakasınız ama ben zoru severim der
Zoru değil parayı çok seviyorlar

Ben halil beyi kendim seçtim hiç bir dr yönlendirmedi ancak para kazanmak için beni hırpaladılar kendi yumurtalarımla deneyerek
Keşke yolun ta başında bir dr bana söyleseydi donasyonu vallah giderdim
Deniye deniye yumurtalarıda rahimide mahf etiler
İnanın sizi odasından kovan kadın yumurtamız yok halde bizi muayine etse zor vakasınız ama ben zoru severim der
Zoru değil parayı çok seviyorlar
İşte bende ondan korkuyorum madem çocuğum olmayacak o yüzden ne aşılama nede tüp düşünüyorum yaşımda ilerliyor o yüzden donasyon diyorum da işte burada doktor bulmam önemli kendi doktorum zaten tüp bebek yapan bir doçent yardım ediceğini sanmıyorum uykularım kaçtı 1 aydır bunları düşünüyorum

Bende gerek burası gerek sosyal medya olsa gerçekten insanları çok yorup hırpalamışlar maalesef

Kızlar sabah adetim geldi damla damla ve kesildi doktorda adetin gelince gel demişti ne yapayım gideyim mi çok kötüyüm

İşte bende ondan korkuyorum madem çocuğum olmayacak o yüzden ne aşılama nede tüp düşünüyorum yaşımda ilerliyor o yüzden donasyon diyorum da işte burada doktor bulmam önemli kendi doktorum zaten tüp bebek yapan bir doçent yardım ediceğini sanmıyorum uykularım kaçtı 1 aydır bunları düşünüyorum
Hiç rahatını bozma bul bir tüp bebek uzmanı anlat derdini ve seni hazırlasın
Hazırlasın dediyim kontrol amaçlı ofis histeroskopi yaptır hsg çektir rahimin iyi olmasından emin ol
Sonra kıbrısta hangi merkezi seçersen onlar zaten san bir sürü kan testlerini yaptırmanı isteyecek ve rahim filmi vede eşinin spermogramı
Donorunu seçip adetin 2 günü tedavin başlıycak

Back
X