Hapşırmakla hıkınmakla embriyo zarar görmez rahat olArkadaslar dün transferin 2.günüydü aksam hapsirasim geldi ilkini tuttum ikincisi tutamadim sonra kasigima agridi girdi bi kac dakika
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hapşırmakla hıkınmakla embriyo zarar görmez rahat olArkadaslar dün transferin 2.günüydü aksam hapsirasim geldi ilkini tuttum ikincisi tutamadim sonra kasigima agridi girdi bi kac dakika
Icimi rahatlatdin canim cok sagolHapşırmakla hıkınmakla embriyo zarar görmez rahat ol
Gözünaydın canım benim hakkında hayırlısı ne ise o olsunBende nihayet dün adet oldum
Yarın bende cem beye gidicem bakalım hangi yolu çizicek
Tamam canım inşallah bakalım kesin tüp bebek diyecek ama ben düşüneceğim diyeceğim ve Halil İbrahim tekin ile önümüzdeki ay içinde ön görüşme yapmayı düşünüyorumAdetin gelicek rahat ol
Dr git kontrolünü yaptır
Stres yapma
Canım yaşın kaç?Tamam canım inşallah bakalım kesin tüp bebek diyecek ama ben düşüneceğim diyeceğim ve Halil İbrahim tekin ile önümüzdeki ay içinde ön görüşme yapmayı düşünüyorum
Merhaba hangi dr gittiniz tavsiye edermisinizCanim ben transfere gitmeden turkiyede doktora ztn her seyi anlattim, beni bilerek muayene etmesini istedim. Imkanin varsa sen de öyle yap.
merhaba arkadaşlar rahim filmim de tüpler açık fakat hafif bir çentik varmış bazı görüşler düzeltilmesi gerektiğini bazılarıda gerek olmadığını söylüyor dr ise histerokpi yapalım dedi kararsızım çok da fazla rahim vs harap etmek istemiyorum korkularım var sizler ne düşünüyrsunuz ya da böyle birşey yaşayan varmı ya da histereskopi faydalımıHiç rahatını bozma bul bir tüp bebek uzmanı anlat derdini ve seni hazırlasın
Hazırlasın dediyim kontrol amaçlı ofis histeroskopi yaptır hsg çektir rahimin iyi olmasından emin ol
Sonra kıbrısta hangi merkezi seçersen onlar zaten san bir sürü kan testlerini yaptırmanı isteyecek ve rahim filmi vede eşinin spermogramı
Donorunu seçip adetin 2 günü tedavin başlıycak
Merhaba hangi dr gittiniz tavsiye edermisiniz
Hafif bir çentik anlamadım?merhaba arkadaşlar rahim filmim de tüpler açık fakat hafif bir çentik varmış bazı görüşler düzeltilmesi gerektiğini bazılarıda gerek olmadığını söylüyor dr ise histerokpi yapalım dedi kararsızım çok da fazla rahim vs harap etmek istemiyorum korkularım var sizler ne düşünüyrsunuz ya da böyle birşey yaşayan varmı ya da histereskopi faydalımı
Herşeyden umutlanıyoruz maalesef ve doktorun bu düşüncemizi yargılamaması gerek diye düşünüyorumUmarım yasak diye tersleyip atmaz beni yada tüp bebek için ikna etmeye çalışmaz
Merhaba..ben de kullanmıştım bir tane.kendin evde enjekte edebiliyorsun çok basit bişey zaten.temin konusunda akrabam ecza deposunda çalıştığı için zorlanmadım ama eczaneler temini sağlayacaktır.. Allah kolaylık versin canım..Kızlar lucrin depot 3.75 kullandınız mı siz de transfer öncesinde? Benim bir adet tem doz vurulmam istendi. Temini zor mu kendiniz kolayca enjekte edebildiniz mi eczaneye sordum bulamadılar depoda başka yerlere bakıcam onlar vurmuyorlarmış da bilgisi olan var mı yardımcı olursanız sevinirim
Teşekkür ederim biraz olsun rahatladımMerhaba..ben de kullanmıştım bir tane.kendin evde enjekte edebiliyorsun çok basit bişey zaten.temin konusunda akrabam ecza deposunda çalıştığı için zorlanmadım ama eczaneler temini sağlayacaktır.. Allah kolaylık versin canım..
rica ederim :)Teşekkür ederim biraz olsun rahatladım
Çok sevindim zazacım hayırlısı olsun inş bu sefer olacakKIZLAR BUGÜN CEM BEYE GİTİM OFİS HİSTEROSKOPİ YAPTI VE ARTIK RAHİM İÇİ İYİ DEDİ
BİR ADET KANAMASINDAN SONRA DENEMEYE BAŞLAYA BİLİRİM DEDİ
ALLAH DOKTORUMDAN RAZI OLSUN TÜM YAPIŞIKLIK İÇİNDE OLAN RAHİMİ KENDİNE GETİRDİ
çoookkk sevindim.. inşallah hayırlısı ile sonucu da güzel olur :)KIZLAR BUGÜN CEM BEYE GİTİM OFİS HİSTEROSKOPİ YAPTI VE ARTIK RAHİM İÇİ İYİ DEDİ
Çok sevindim canım umarım pozitif ile sonuçlanırKIZLAR BUGÜN CEM BEYE GİTİM OFİS HİSTEROSKOPİ YAPTI VE ARTIK RAHİM İÇİ İYİ DEDİ
Çok güzel bir haber, çok sevindim canım, güzel haber verme sırası sende artıkKIZLAR BUGÜN CEM BEYE GİTİM OFİS HİSTEROSKOPİ YAPTI VE ARTIK RAHİM İÇİ İYİ DEDİ