İnşallah biz de senin güzel haberlerini duyarızÇOK TEŞEKKÜR EDERİM KIZLAR
İNŞALLAH BİRGÜN HAMİLE OLDUĞUMU SİZE YAZARIM
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah biz de senin güzel haberlerini duyarızÇOK TEŞEKKÜR EDERİM KIZLAR
Ne guzel..Bir engel daha asilmis. Devami da gelsin hayirlisiylaKIZLAR BUGÜN CEM BEYE GİTİM OFİS HİSTEROSKOPİ YAPTI VE ARTIK RAHİM İÇİ İYİ DEDİ
BİR ADET KANAMASINDAN SONRA DENEMEYE BAŞLAYA BİLİRİM DEDİ
ALLAH DOKTORUMDAN RAZI OLSUN TÜM YAPIŞIKLIK İÇİNDE OLAN RAHİMİ KENDİNE GETİRDİ
Bebeğe giden yolda bir güzel adım daha atmış olmanız , bebek kokusuna yaklaştınız demek : )KIZLAR BUGÜN CEM BEYE GİTİM OFİS HİSTEROSKOPİ YAPTI VE ARTIK RAHİM İÇİ İYİ DEDİ
Benim iyi geçti canım beklemedeyim 5 ekim sonuç test günümPembemavi canım ne yaptın nasıl geçti transferin
Hadi sen de yüzümüzü güldür inşallahBenim iyi geçti canım beklemedeyim 5 ekim sonuç test günüm
allahim sanada versin insallah cok sevindim zazacigim cok cok sevindimKIZLAR BUGÜN CEM BEYE GİTİM OFİS HİSTEROSKOPİ YAPTI VE ARTIK RAHİM İÇİ İYİ DEDİ
İnşallah canım en kısa Zamanda hamile kalırsınÇOK TEŞEKKÜR EDERİM KIZLAR
Kalbini ferah tutmaya çalış .Bu tarz hafif lekelenmeler normalmiş hatta bebeğin kendine yer yaptığını bile söyliyenler var.Kızlar bugün transferimin 7. Gunu az önce cok hafif pembe bir lekelenme gördüm. Noluyor sizce? Çok korktum bir anda.
Kızlar bugün transferimin 7. Gunu az önce cok hafif pembe bir lekelenme gördüm. Noluyor sizce? Çok korktum bir anda.
Canim güzel sonuclar insallah kacinci gun embriyosu ve evde idrar testi yaptinmiKızlar bugün transferimin 7. Gunu az önce cok hafif pembe bir lekelenme gördüm. Noluyor sizce? Çok korktum bir anda.
HayirlisiBende nihayet dün adet oldum
Yarın bende cem beye gidicem bakalım hangi yolu çizicek
Jinekolog mu onlar yoksa tüp bebek Doktoru mu?Ankaradayım ben Ruşen aytaç hocaya gittim. Kesinlikle tavsiye ederim bu süreçte çok yanimda oldu. Onun haricinde Banu Akçala gittim o da cok destek oldu. Allah nasip eder de hamile kalirsam ikisini de birakamam![]()
CANLARIM BENİM İKİ GÜNDÜR BİLGİSAYARDAN GİRİŞ YAPAMADIM İNANIN SİZİ KAYB ETMEKTEN OKADAR KORKTUMKİ SİZİ ÇOK SEVİYORUMZazacım o güzel haberin şerefine toplaşıp kutlama yapmamız lazım emin ol şu an herkes kendiyle birlikte senin için de dua ediyor
KORKMA GÖNÜLCÜM ÇOK KİŞİDE OLUYOR DAHA ÇOK TUTUNMADA OLUYORKızlar bugün transferimin 7. Gunu az önce cok hafif pembe bir lekelenme gördüm. Noluyor sizce? Çok korktum bir anda.
Valla yapalım bence tedaviler bitsin bebişler kucaklara alınsın bi topluca Kıbrısta çektiğimiz şu acıları unutarak bi oturalım gezelimCANLARIM BENİM İKİ GÜNDÜR BİLGİSAYARDAN GİRİŞ YAPAMADIM İNANIN SİZİ KAYB ETMEKTEN OKADAR KORKTUMKİ SİZİ ÇOK SEVİYORUM
ÇOK İSTERDİM HEPİNİZLE TANIŞ OLMAK
İNŞALLAH RABBİM O GÜZEL GÜNÜ BİZE NASİP ETSİN
HEPİMİZ BEBİŞLERLE DÖBÜŞLERLE TOPLANALIM
YER MEKAN KIBRIS OLSA DAHA İYİ OLUR -)))
Allah kucaginada almak nasip etsin darisi bizlere canim kac embriyo transfer ettilerFirdevs hocanin sayfasina yazdim ama buraya da yaziyim :) Kızlar bugün transferimin 8. Günüydü, kan verdim ve sonuç 201 çıktı.. Mutluluktan birkac saat kendime gelemedim. O kelimeyi sonunda yaziyorum HAMILEYIM :)) Rabbim insallah devamını da getirir. Dualarınızı esirgemeyin. Dilerim bu duyguyu hepiniz yasarsiniz kaderdaşlarım. Allah isteyen herkese nasip etsin.