• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR D3 BÜYÜK DOZ ZARARLI ECZANENDE GÜNLÜK 1000 ÜNİTELİ DOZLU SPREYLER VAR ONU ALIN VEYA KAPSÜL 1000 ÜNİTELİ SOLGARDAN TERCİH SİZİN
AMPUL YASAK KULLANMAYIN DR TAVSİYESİ OLMADAN 3 MLN ÜNİTE OLUYOR

D3 ampülü endokrin verdi bana ama 3 doz 1ay 3ay 3ay aralıklarla bayağıda yükseldi..
Ara arada baktıyoruz ne durumda diye vitaminlere

GÜZEL GÖZÜKEN EMBRİYO İÇİNİN SAĞLIKLI OLDUĞUNU GÖSTERMİYOR
ALMANLARADA ŞAŞIRDIM SPERM DONASYONUNA RAZILAR YUMURTA DONASYONUNA NEDEN KARŞIYMIŞLAR
Aynen bende sasirdim, maddi durum düzeltince tekrar gidip iyice konusacagiz bir yandanda kibrisi arastiracagim Burda bi abla kibrisda halil Ibrahim beye gitmis gecen sene 42 yasinda ikizleri var ama tabiki donasyonmu bilmuyorum

Günaydın canım ben aradım fakat bulamadım
Haberi kopyaladim yukari.Benim yorumum: zaten yasakti yeni bi sey degil neyi denetleyecekler

Benim yorumum Kibris disindaki islemlerin pesine dusmeleri mumkun degil eger o ulkelerde bu islem yasal ise. Ama olay kibris olunca tereddut edilebilir??

Butun iletisimler whatsup uzerinden yurutuluyor ve isterlerse bunlara ulasilamayacagindan nasil emin olunabilir? Zaten hersey kayit altinda. Ben bunu kabul ediyorum diye imza atiliyor. Doktorun veya merkezin kendi ne kadar guvendeki sizi guvende tutabilsin. Veya aileden ve aile disindan biri sizi sikayet edebilir? Bu ornekleri kafanizda cogaltabilirsiniz.

Turkiye’den 2 kisiyi bu sebeple hapse atip haber yapsalar, Turkiye’den Kibrisa akis durma noktasina gelir ve biraz da amaca ulasilir. Zor mu bunu yapmak, hic de zor degil. Isterlerse yaparlar.
Diyelimki bunlarin hicbiri olmadi. yine de burada en kotu olani ve beni uzeni saglik kosullari sebebiyle zaten zor olan bu olayi kabul eden anne adaylarini ve ailelerini omur boyu sucluluk psikolojisi icinde birakacak olmali..
bu nedenle bu yasanin bu nedenle caydiriciligi yuksek olacak..

Haberi kopyaladim yukari.Benim yorumum: zaten yasakti yeni bi sey degil neyi denetleyecekler
Evet yasak ama suan sadece din otoriteleri yasak olduğunu söylüyor ohal le beraber bşr gece anzısın bu yasalaşırsa o zaman cezalar olacak. Suan yapan yönlendiren tüm dr lar zaten biliniyor ama bir ceza hükmü yok ama o zaman olacak malesef o sebeple elimizi çabuk tutalım :)

Evet yasak ama suan sadece din otoriteleri yasak olduğunu söylüyor ohal le beraber bşr gece anzısın bu yasalaşırsa o zaman cezalar olacak. Suan yapan yönlendiren tüm dr lar zaten biliniyor ama bir ceza hükmü yok ama o zaman olacak malesef o sebeple elimizi çabuk tutalım :)
Kıbrıs olmazsa yurtdışı olur canım Gürcistan Yunanistan var sonuçta oraya gider herkes

Kıbrıs olmazsa yurtdışı olur canım Gürcistan Yunanistan var sonuçta oraya gider herkes
Kıbrısta yasal zaten onlara bşr ceza olmuyor tc vatandaşı olmamız aorun ve bunun için yurt dısı ülkelere gidiyor olmamız gerçi onun da yolu bulunur biz buluruz :)

Bence bu konu bizi tedirgin etmesin. Gündeme de getirmeyelim arkadaşlar. Gündem kaldığı yerden devam etsin :) Durumlar nasıl?
Zaten Türkiye de yasak, kıbrıs da yasak değil. Dolayısı ile kanunu türkiye vatandaşları dünyanın hiç bir yerinde donasyon yaptıramaz, yaptırıp türkiyeye dönmeleri yasak olarak düzenlemeleri lazım, eh bunu da yapamazlar herhalde :))))

Bir tek kanunda embriyo ithalatı, ihracatı da yasak diyor, transfer sonrası anne rahminde gelen embriyorlar bu kapsamda değerlendirilmez her halde :)))

Neyse sanırım bu durum
hiç kimseyi durduramayacak, herkez anne olmayı hak ediyor...:KK50:

Back
X