MUTLU HABERİ DÖRT GÖZLE BEKLİYORUZZCnm ben yeni transfer oldum ve bugün döndüm..
Aynı gün dönen çok varmış ama ben 2 gece kaldım
Hiç bir sorun teşkil etmiyor için rahat olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MUTLU HABERİ DÖRT GÖZLE BEKLİYORUZZCnm ben yeni transfer oldum ve bugün döndüm..
Aynı gün dönen çok varmış ama ben 2 gece kaldım
Hiç bir sorun teşkil etmiyor için rahat olsun
1,5 SENE ÖNCE ARAŞTIRDIM YAPANLARDA ANKARADA GENETİK VOLKAN BEY DEDİ YAŞIN 40 ÜSTÜ ŞANSIN DÜŞÜK AMELYAT 10 000 DOLAR ŞANSTA DÜŞÜK MANTIKLI BULMADIMmerhaba
Çekirdek naklini inceliyorum da bunu denemiş kişiler var mı acaba aramızda ?
Arkadaslar aranizda kibrisda sperm donasyonu yaptiran varmi yada hem sperm hem yumurta donasyonu? ?nerde yaptirdiniz ve nekadara mal oldu?bilgi veren olursa sevinirim
Firdevs Uğuz'unki Kolan BritishAma British bahçeci nin değil ki Firdevs Uğuz doktoru?
Selam canım, evet yaptım 6. Günü idrarda silik çizgi, 8. Gün kanda 62,01 - 10. Gün 139,30 - 12. Gün 379,60 - 14. Gün 832,31 çarşamba günü doktor kontrolüm var çok çok heyecanlıyım bugün transferimin 15. GünümTest yaptinmi merakla sonucunu bekliyorum
Evet canım yaptım 6. Günü idrar silik çizgi - 8. Gün kanda 62,01 - 10. Gün 139,30 - 12. Gün 379,60 - 14. Gün 832,31 çarşamba günü doktor kontrolüm var Allah herkesin gönlündekini versin inşallahCanim senin sonuc ciktimi hayirlisiyla evde de test yaptinmi
AminnnnnnHayirli olsun artik darisi basimiza ins
Süper bir haber inan cok sevindim.Sonuda oldu bebisin seninle,guzel bir hamilelik gecirip saglikla kucagina alirsin insallah.Darisi diger arkadsslarin basinaSelam canım, evet yaptım 6. Günü idrarda silik çizgi, 8. Gün kanda 62,01 - 10. Gün 139,30 - 12. Gün 379,60 - 14. Gün 832,31 çarşamba günü doktor kontrolüm var çok çok heyecanlıyım bugün transferimin 15. Günüm
Hayırlı olsun canım çok çok sevindim bize de dua etSelam canım, evet yaptım 6. Günü idrarda silik çizgi, 8. Gün kanda 62,01 - 10. Gün 139,30 - 12. Gün 379,60 - 14. Gün 832,31 çarşamba günü doktor kontrolüm var çok çok heyecanlıyım bugün transferimin 15. Günüm
Aminnn hepimiz inşallah Allah herkezin duasını kabul etsin inşallahhhSüper bir haber inan cok sevindim.Sonuda oldu bebisin seninle,guzel bir hamilelik gecirip saglikla kucagina alirsin insallah.Darisi diger arkadsslarin basina
iyiyim arkadasim sagol evet bebisler tekmeleyip duruyorlar 16 ci haftadan beri ilk zamanlar kelebek gibi simdide bayagi tekme sagol senin nasil durumun?Canimbenim basilsin ?bebislerin hareketlerini hissetmeye basladinmi
seni en icten dileklerimle kutlarim mucizecigimAminnn hepimiz inşallah Allah herkezin duasını kabul etsin inşallahhh
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı sağlıklı huzurlu uzun ömürler nasip etsin paşa yaCanim arkadaslarim gūnler sonra tlfonu elime alabildim hersey yolunda gitti ve oğlumuza kavuştuk bugūn 22 gūnlūk oldu hala inanamiyorum biz ona o bize alişmaya calisiyor aklimda sizde neler yaptiniz @akideciknane, Zaza74 ve digerleriniz neler yaptiniz hersey yolundadir umarim 9 ay hergūn burdaydim yazdik birbirimize , çok iyi olun .. Bu arada Doktorum Halil Ïbrahim Tekin ve tūm çalisanlarina sonsuz teşekkūrler... Sevgiler
Tebrik ederim Rabbim kucagina almayı ve sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallahAminnn hepimiz inşallah Allah herkezin duasını kabul etsin inşallahhh
Sağol tatlımseni en icten dileklerimle kutlarim mucizecigim
Amin canım sağol, hepimize inşallahTebrik ederim Rabbim kucagina almayı ve sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah![]()
Cok sevindim canim hayirlisi olsun darisi bizlere insallahEvet canım yaptım 6. Günü idrar silik çizgi - 8. Gün kanda 62,01 - 10. Gün 139,30 - 12. Gün 379,60 - 14. Gün 832,31 çarşamba günü doktor kontrolüm var Allah herkesin gönlündekini versin inşallah
Hayirli olsun saglikla kucaginiza alin insallahEvet canım yaptım 6. Günü idrar silik çizgi - 8. Gün kanda 62,01 - 10. Gün 139,30 - 12. Gün 379,60 - 14. Gün 832,31 çarşamba günü doktor kontrolüm var Allah herkesin gönlündekini versin inşallah
MERVECİM BAKÜDE NEREDE YAPTIRDIN MERKEZİN İSMİNİ YAZARMISINben kıbrısta değil ama azerbaycan bakü de yumurta donasyonu yaptırdım, gayette memnun kaldım. çocuğumu aldım kucağıma çok şükürrr. benim işlemler 5000 eur + uçak bileti tutmuştu. inşallah çocuk sahibi olmak isteyen herkes kavuşur çocuğuna.