Teşekkür ederim canım, benim 1. Donasyonumda yani beş sene önce 127 kg dum insülin direncim vardı 4 emriyo koyulmuştu ve sonuç kimyasal gebelik kg vermeden insilün direncini düzeltmeden donasyon denemeyin. 2. Donasyonumda yapmadan önce mide küçültme ameliyatı oldum bir senede 60 kg verdim çok zor süreçti insülin direncim düzeldi ve herşeyi yaptırmıştım rahim çizdirme, gebelik aşısı, emriyo çizdirme 2 emriyo koyuldu ve sonuç kimyasal gebelik. 3. Donasyonum yani şimdiki tedavimde burda bir doktor takibimi yaptı eşimin kromozom testleri yapıldı gayet iyi çıktı benim kan pıhtılaşma sorunum çıktı ve daha önce yumurtalık kanseri geçirdiğim için cd56 testi yüksek çıktı bağışıklık sistemi kuvetli yani, rahim kalınkaşması için tedavi ile nar suyu içmeye devam ettim kan pıhtılaşması olduğundan istanbuldaki doktorum b12-d vitamini-folik asid daha yüksek dozlarda kullandım ve kullanmaya devam ediyorum, kan sulandırıcı hapın ve iğne başlandığında ek olarak hergün aynı saatte yarım limona yarım su bardağı su içiyorum, bu detavimde progestron fitil yada hap kullanmadık en başından beri kalçadan ipne kullanıyorum, tedavimin başından veri bağışıklık baskılayıcı hap ve haftada bir serum tedavisi alıyorum. Transferinden beri hergün taze sıkılmış havuç suyu içiyorum. Pıhtılaşma sorunu olduğundan bu seferki donasyonumda sürekli yatmadım evin içinde ve site içinde yavaş adımlarla yürüdüm. Ve yine pıhtılaşma sorunum yüzübden emriyo düzenli beslenmediğinden hep sol yanıma yattım. Sürekli dualar okuyorum sitresten uzak durmaya çalışıyorum. Allah herkesin yardımcısı olsun