• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam canım, evet yaptım 6. Günü idrarda silik çizgi, 8. Gün kanda 62,01 - 10. Gün 139,30 - 12. Gün 379,60 - 14. Gün 832,31 çarşamba günü doktor kontrolüm var çok çok heyecanlıyım bugün transferimin 15. Günüm
Canim yaş kacti kac embriyo transfer edildi dondurulmus embriyomuydu

Yaşım 35 canım, bu 3. Denememdi ve evet dondurulmuş 2 adet emriyo 4 bb ve 3 bb kalitede
Gozun aydin mucizeistiyorum Allah tamamina erdirsin canim.transfer oncesi neler yaptin nelere dikkat ettin belki bizlere de faydasi olur canim.
Degerlerin gayet guzel ikiye katlanmis sanki icime senin kizin olacakmis gibi geldi seni tanimasamda.

Kizlar 4bb yada 3bb ne demek gun ve kalite anlamındami 4 gun embriyosu gibimi iyi yada orta kalitemi anlamadim

iyiyim arkadasim sagol evet bebisler tekmeleyip duruyorlar 16 ci haftadan beri ilk zamanlar kelebek gibi simdide bayagi tekme sagol senin nasil durumun?
Senin bebisler erken baslamislar yaramazliga : ) Bizde iyiyiz benim bebis biraz tembel cıkti birkac gundur hareketlerini azda olsa hissetmeye basladim.Bir hafta sonra ayrintili ultrasonumuz var heyecanla o gunu bekliyorum.Doguma kadar emdise ve heyecanimiz devam edicek

Gozun aydin mucizeistiyorum Allah tamamina erdirsin canim.transfer oncesi neler yaptin nelere dikkat ettin belki bizlere de faydasi olur canim.
Degerlerin gayet guzel ikiye katlanmis sanki icime senin kizin olacakmis gibi geldi seni tanimasamda.
Teşekkür ederim canım, benim 1. Donasyonumda yani beş sene önce 127 kg dum insülin direncim vardı 4 emriyo koyulmuştu ve sonuç kimyasal gebelik kg vermeden insilün direncini düzeltmeden donasyon denemeyin. 2. Donasyonumda yapmadan önce mide küçültme ameliyatı oldum bir senede 60 kg verdim çok zor süreçti insülin direncim düzeldi ve herşeyi yaptırmıştım rahim çizdirme, gebelik aşısı, emriyo çizdirme 2 emriyo koyuldu ve sonuç kimyasal gebelik. 3. Donasyonum yani şimdiki tedavimde burda bir doktor takibimi yaptı eşimin kromozom testleri yapıldı gayet iyi çıktı benim kan pıhtılaşma sorunum çıktı ve daha önce yumurtalık kanseri geçirdiğim için cd56 testi yüksek çıktı bağışıklık sistemi kuvetli yani, rahim kalınkaşması için tedavi ile nar suyu içmeye devam ettim kan pıhtılaşması olduğundan istanbuldaki doktorum b12-d vitamini-folik asid daha yüksek dozlarda kullandım ve kullanmaya devam ediyorum, kan sulandırıcı hapın ve iğne başlandığında ek olarak hergün aynı saatte yarım limona yarım su bardağı su içiyorum, bu detavimde progestron fitil yada hap kullanmadık en başından beri kalçadan ipne kullanıyorum, tedavimin başından veri bağışıklık baskılayıcı hap ve haftada bir serum tedavisi alıyorum. Transferinden beri hergün taze sıkılmış havuç suyu içiyorum. Pıhtılaşma sorunu olduğundan bu seferki donasyonumda sürekli yatmadım evin içinde ve site içinde yavaş adımlarla yürüdüm. Ve yine pıhtılaşma sorunum yüzübden emriyo düzenli beslenmediğinden hep sol yanıma yattım. Sürekli dualar okuyorum sitresten uzak durmaya çalışıyorum. Allah herkesin yardımcısı olsun

Teşekkür ederim canım, benim 1. Donasyonumda yani beş sene önce 127 kg dum insülin direncim vardı 4 emriyo koyulmuştu ve sonuç kimyasal gebelik kg vermeden insilün direncini düzeltmeden donasyon denemeyin. 2. Donasyonumda yapmadan önce mide küçültme ameliyatı oldum bir senede 60 kg verdim çok zor süreçti insülin direncim düzeldi ve herşeyi yaptırmıştım rahim çizdirme, gebelik aşısı, emriyo çizdirme 2 emriyo koyuldu ve sonuç kimyasal gebelik. 3. Donasyonum yani şimdiki tedavimde burda bir doktor takibimi yaptı eşimin kromozom testleri yapıldı gayet iyi çıktı benim kan pıhtılaşma sorunum çıktı ve daha önce yumurtalık kanseri geçirdiğim için cd56 testi yüksek çıktı bağışıklık sistemi kuvetli yani, rahim kalınkaşması için tedavi ile nar suyu içmeye devam ettim kan pıhtılaşması olduğundan istanbuldaki doktorum b12-d vitamini-folik asid daha yüksek dozlarda kullandım ve kullanmaya devam ediyorum, kan sulandırıcı hapın ve iğne başlandığında ek olarak hergün aynı saatte yarım limona yarım su bardağı su içiyorum, bu detavimde progestron fitil yada hap kullanmadık en başından beri kalçadan ipne kullanıyorum, tedavimin başından veri bağışıklık baskılayıcı hap ve haftada bir serum tedavisi alıyorum. Transferinden beri hergün taze sıkılmış havuç suyu içiyorum. Pıhtılaşma sorunu olduğundan bu seferki donasyonumda sürekli yatmadım evin içinde ve site içinde yavaş adımlarla yürüdüm. Ve yine pıhtılaşma sorunum yüzübden emriyo düzenli beslenmediğinden hep sol yanıma yattım. Sürekli dualar okuyorum sitresten uzak durmaya çalışıyorum. Allah herkesin yardımcısı olsun
Allah sendende razı olsu kardeşlerine detaylı her şeyi anlatığın için
İnşAllah bu gebeliyin sağlıklı devam etsin ve kucağına alasın kardeşim

Allah sendende razı olsu kardeşlerine detaylı her şeyi anlatığın için
İnşAllah bu gebeliyin sağlıklı devam etsin ve kucağına alasın kardeşim
Allah hepimizden razı olsun burda hep beraber birbirimize destek veriyoruz Allah gönlümüzdekini hayra cevirip nasip etsin inşallah

Ne kadar zorlu süreçlerden geçmişsiniz buraya yazdığınız için çok sağolun inşallah bu sefer gelir bebişler

M mucizeistiyorum canım ilk hamileliğinde insülin direncin kaçtı ve şuan kaçta hamile kaldın birde başka neler yaptın
Canım ben 52 kg dum kanser ve kemoterapiden sonra hızlı kg aldım 127 kadar çıktım insilün direncim 40 değerlere vurdu spor diyet herşeyi yaptım 10 kg verdim sonra düzenli devam etmediğimden üstüne koyarak daha çok kg aldım en son çare mide küçültme ameliyatı oldum seneleedir uğraştım olmadı vermem gereken kg 10-15 değildi morbid obezdim yemek yemediğim yada tatlı yemediğim zamanlar elim ayağım titriyordu şuan çok iyiyim şükürler olsun ama çok zor süreçti istediğini yiyememek ben ne yaptım kendime diye çok ağladım bu ameliyatı olmak için sağlam psikoloji lazım başka birşey yapmadım bir senede 60 kg verdim çok şükür sarkmam olmadı ama olanlar çok pişman olanlarda var bu yüzden, şuanda insülin direncim 8 değerlerinde

Back
X