• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burasi universite hastanesi 3embiryo transfer ediyo ve 1sinif embiryosuydu .neden 3.gun embiryosu dersen onun tutunmasi daha kolay oluyomus cnm o yuzden

Nasıl daha kolay 4 kez tüp bebek denedim ilk defa böyle bir şey duyuyorum..
5. Gün blast embriyo en iyisidir cnm ve her zamanda tutunup ilerleme olasılığı daha yüksekdir.
Tabiki 3. Gün gebe kalmaz diyemeyiz ama en iyiside değil..
Araştır mutlaka..
İnş güzel sonuçlar alırsın dualarımız hepimizin bu yönde..
Ama donasyon oluyor ve o kdar paralar dökülüyor blast olmalı bence..
Lütfen bayanlar emeklerimiz çok fazla araştırın ve öle gidin kliniklere

Ben cok arastirdim cnm ben simdi kibristayim ve hemen hemen hemen tum klinikleri gordum kimileri apartman dairesi.komileri apartman girisinde ve ben onlara bakaraktan kendim icin universite hastanesini tercih ettim ve hizmettende memnunum simdilik ins .31ekimdede guzel haberi almayi bekliycem hayirlisiyla ins .rabbim emwklerimizi bos birakmaz

Sen bence kendin yaptircagin yeri arastir cnm .herkesin moralinide bozma nerden biliyosun 3. Gun embiryo tutmaz diye sen doktormusun ve mumkunse insanlarin moralini bozacak yorumlarda yapmayin.

Güzelim ben moralini bozmuyorum
Tutmazda demedim farkındaysan
Doğru diye bildiğin şeyin yanlış olduğunu anlatmaya çalışıyorum.
Burda kimse kimsenin kötü olmasını zor durumda olmasını istemez bu yüzden burdayız bilgilerimizi tecrübelerimizi paylaşıyoruz ki kimse negatif ile karşılaşmasın..
Açık ol düşüncelere
Olumsuz bir yorumda yapmadım bol şans dilerim

Arkadaşım 3 ay sonra gel.dedi.Halil.bey sebebi.olabilir.dediler ama ben kan pıhtısına.bağlıyorum ve bu sefer bununla.ilgili test istiycem sil baştan yapıcaklar yine benim.donmuşlarım.yok.çünkü

Arkadaşım 3 ay sonra gel.dedi.Halil.bey sebebi.olabilir.dediler ama ben kan pıhtısına.bağlıyorum ve bu sefer bununl.ilgili test istiycem sil baştan yapıcaklar yine benim.donmuşlarım.yok.çünkü
Sebebi ne olur dediler canım anlıyorum 3 ay sonra hem toparlamış olursun vücûd olarak kan pıhtısı için coraspirin vermediler mi

Halil Hocanın ilaç listesi hic mantıklı gelmiyor kı zlar bana. 8. Haftada birden estrofem i kesiyor progestranı. Ama ayrıca burda devam ettigim doktor bu ilaçları 200 mg progestran ve 3 adet estrofem şeklinde 12. Haftaya kadar almak gerekiyor diyor. Kime inanıcaz ?? Kan sulandırıcı kesinlikle gerek yok diyor Selda Hanım sadece corasprin. Şaşırdım kaldım. Kafamıza göre mi vurdursak clexane igneyi ?

Halil Hocanın ilaç listesi hic mantıklı gelmiyor kı zlar bana. 8. Haftada birden estrofem i kesiyor progestranı. Ama ayrıca burda devam ettigim doktor bu ilaçları 200 mg progestran ve 3 adet estrofem şeklinde 12. Haftaya kadar almak gerekiyor diyor. Kime inanıcaz ?? Kan sulandırıcı kesinlikle gerek yok diyor Selda Hanım sadece corasprin. Şaşırdım kaldım. Kafamıza göre mi vurdursak clexane igneyi ?

Progesteronu 12. Haftaya kadar kullanaman gerekiyor cnm..
Kan sulandırıcı iğne ise pıhtılaşman var mı?
Benim yok biz ne olur ne olmaz yaptırıyoruz ama doktora sorduk..
Coraspirinde yanında kullanıyorum..

Back
X