Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Halil Hoca hiç istemiyor canım pıhtılaşma testi . Standart bi ìlaç listesi var ve kaç kez sormama rağmen gerek yok diyor. 12. haftaya kadar demişsin arkadaşım azaltarak mı yoksa aynı dozda mı ? Sìzin nasıl ilaç prosedürünüz ?
Canim.bn 29/haftaligim.ve merkez bana kendi takip doktorun.a uy dedi bnde progestan fitili ve ineyi hala.kullaniyorumHalil Hocanın ilaç listesi hic mantıklı gelmiyor kı zlar bana. 8. Haftada birden estrofem i kesiyor progestranı. Ama ayrıca burda devam ettigim doktor bu ilaçları 200 mg progestran ve 3 adet estrofem şeklinde 12. Haftaya kadar almak gerekiyor diyor. Kime inanıcaz ?? Kan sulandırıcı kesinlikle gerek yok diyor Selda Hanım sadece corasprin. Şaşırdım kaldım. Kafamıza göre mi vurdursak clexane igneyi ?
kafanı karıştırma seni takip eden doktorun ne diyor öyle yapHalil Hocanın ilaç listesi hic mantıklı gelmiyor kı zlar bana. 8. Haftada birden estrofem i kesiyor progestranı. Ama ayrıca burda devam ettigim doktor bu ilaçları 200 mg progestran ve 3 adet estrofem şeklinde 12. Haftaya kadar almak gerekiyor diyor. Kime inanıcaz ?? Kan sulandırıcı kesinlikle gerek yok diyor Selda Hanım sadece corasprin. Şaşırdım kaldım. Kafamıza göre mi vurdursak clexane igneyi ?
canım her hasta farklı bir vaka birilerine 8 haftaya kadar hormon desteyi veri yorlar birilerinede doğurana kadar progesteron desteyi veriyorProgesteronu 12. Haftaya kadar kullanaman gerekiyor cnm..
Kan sulandırıcı iğne ise pıhtılaşman var mı?
Benim yok biz ne olur ne olmaz yaptırıyoruz ama doktora sorduk..
Coraspirinde yanında kullanıyorum..
CANIM ÇOK ŞÜKÜR BEBİŞ SENİNLECnm benim listede
Estrofem en son 3 dü aynen 3 e devAm ediyorum 8. Haftaya kadar yazıyor..
Coraspirin günde 1 tane 7. Aya kadar..
Progesteron ampül 2 tane birden 12. Haftaya kadar
Clexane günde 1 tane kalp atışına kadar yazıyor
Gebelik şu an pozitif çıktı ama haftaya gidicem doktora bakalım nasıl devam edicez görcem bende şimdilik böyle cnm
Hayırlı olsun zaza , inşallah her şey yolunda gider ve güzel sonuçlanır, dualarımdasın.KIZLAR BEN ADET OLDUM YARIN E2 BAKTIRICAM VE SONUCUNA GÖRE TEDAVİYE BAŞLIYCAM
Hayirli olsun guzel gelismelere insallah..KIZLAR BEN ADET OLDUM YARIN E2 BAKTIRICAM VE SONUCUNA GÖRE TEDAVİYE BAŞLIYCAM
Hayırlı olsun canım dua ediyorum güzel sonuç ile döneceksin inşallahKIZLAR BEN ADET OLDUM YARIN E2 BAKTIRICAM VE SONUCUNA GÖRE TEDAVİYE BAŞLIYCAM
Hayirli olsun canim arka arkaya guzel sonuclarimiz olsun insallahKIZLAR BEN ADET OLDUM YARIN E2 BAKTIRICAM VE SONUCUNA GÖRE TEDAVİYE BAŞLIYCAM
Aynen arkadaşım ..herkes takipte olduğu doktoruna uymalı.kliniktekiler 12.haftada kesiyorlar.ben de hala prıgestana devam ediyorum hatta doktorum prulotom ipne bile verdi .Canim.bn 29/haftaligim.ve merkez bana kendi takip doktorun.a uy dedi bnde progestan fitili ve ineyi hala.kullaniyorum
Limon kürünü yap canım tansiyon ile sıkıntı yoksa bende iki transferim kimyasal gebelik oldu üçüncü transfer günümden itibaren hergün aynı saatte yarım su bardağı suya yarım limon sıkıp içtim hala içiyorum b12 asla unutma 500 altına düşmesine izin vermeArkadaşım 3 ay sonra gel.dedi.Halil.bey sebebi.olabilir.dediler ama ben kan pıhtısına.bağlıyorum ve bu sefer bununla.ilgili test istiycem sil baştan yapıcaklar yine benim.donmuşlarım.yok.çünkü
Hadi hayirlisi canim,bu kez hersey yolunda gider umarim.Guzel haberini kasim ayinda aliriz insallahKIZLAR BEN ADET OLDUM YARIN E2 BAKTIRICAM VE SONUCUNA GÖRE TEDAVİYE BAŞLIYCAM
Gozun aydin guzel ve sorunsuz hamilelik gecirmeni diliyorum.Neden 3. Gün embriyosu?
Ne donasyonu yaptın cnm?