- 6 Nisan 2017
- 511
- 572
- 23
hayirlisiyla arkadasim ha bismillahKIZLAR BEN ADET OLDUM YARIN E2 BAKTIRICAM VE SONUCUNA GÖRE TEDAVİYE BAŞLIYCAM
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayirlisiyla arkadasim ha bismillahKIZLAR BEN ADET OLDUM YARIN E2 BAKTIRICAM VE SONUCUNA GÖRE TEDAVİYE BAŞLIYCAM
evet geliyo korkma ama ķahverengi degil bej rengiProgestran vaginal tablet kullandıktan sonra arada az kahverengi dış kapsulü gelen oludu mu kızlar ?
Canım benim herşey çok güzel olacak bu sefer olacak dualarımız seninleKardeşlerim benim çok teşekkür ederim
Sizleri çok seviyorum
Çok şükürki siz varsınız
Okadar mutluyum
CANIM ÇOK ŞÜKÜR BEBİŞ SENİNLE
KAN TESTİN KAÇ ÇIKTI
Çok güzel ve sağlıklı artış maşAllah10. Gün : 371
12. Gün :934 cnm darısı sizlere dualarım sizinle
Çok güzel ve sağlıklı artış maşAllah
Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah
İkizler bir bakarsın-))
Bizimlede o güzel haberini paylaş cnmSağol cnm
Sıra sizde güzel güzel haberler bekliyorum cnm
İnş bakalım tek çift nasip ben herşeye razıyım:)
Haftaya görücez ne olduğunu
ikiz galiba arkadasim benim 12 ci gunu 866 idi iki kiz10. Gün : 371
Çok güzel maşallah10. Gün : 371
Masallah saglikla kucaginiza alin10. Gün : 371
ikiz galiba arkadasim benim 12 ci gunu 866 idi iki kiz
Kardeşlerim benim çok teşekkür ederim
Sizleri çok seviyorum
Çok şükürki siz varsınız
Okadar mutluyum
Canim nasil gidiyor transfer progesteron fitil yoksa ignemi kullaniyorsun her dr.değişik veriyor cunku hayirli guzel haberler insallahBenim bugun transferim oldu kizlar hersey yolunda gitti ins sonucuda guzel olucak bebislerimize kavusuruz .dua edin bana
Herşey güzel geçsin ve hayırlısıyla guzel sonuçlansınKardeşlerim benim çok teşekkür ederim
Sizleri çok seviyorum
Çok şükürki siz varsınız
Okadar mutluyum
Herşey güzel geçsin ve hayırlısıyla guzel sonuçlansın
12 güne kadar umudunu korumaya çalış.12 .günde belli olanlar olabiliyormuşİyi aksamlar bnmde ilk tup denemen ucuncu gun embriyosula iki teansferim oldu 8.gunum bugun ama idrar testi yaptim negagif idrarda ikizlerde 8.gunu belli olabiliyo diye duydum ama olmadi umudum gitdi sanki bole karsilasan varmi sonrasinda pozitifle