- 9 Mayıs 2017
- 220
- 301
- 33
- 52
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi aksamlar bnmde ilk tup denemen ucuncu gun embriyosula iki teansferim oldu 8.gunum bugun ama idrar testi yaptim negagif idrarda ikizlerde 8.gunu belli olabiliyo diye duydum ama olmadi umudum gitdi sanki bole karsilasan varmi sonrasinda pozitifle
Ben 8. Günde idrarda yaptığımda belirgindi tek bebek benimki..ama bazen daha geç çıkanlar da oluyor..tutunma gününe göre değişirİyi aksamlar bnmde ilk tup denemen ucuncu gun embriyosula iki teansferim oldu 8.gunum bugun ama idrar testi yaptim negagif idrarda ikizlerde 8.gunu belli olabiliyo diye duydum ama olmadi umudum gitdi sanki bole karsilasan varmi sonrasinda pozitifle
Gelmişsin hoşgeldin canımHerşey güzel geçsin ve hayırlısıyla guzel sonuçlansın
Bi yanlış anlaşılma olmuş.Gelmişsin hoşgeldin canım
Canım Zehra hanım benım gittiğim Klinikte doktor bende orada murat beyde tedavi oluyorum kesinlikle çok iyi bir merkezMrb arkadaşlar üzün süredir takip ediyorum bizimde bebeğimiz olmuyor 6 yıllık evliyim sperm donosyanı yaptırıcaz bi ara karar vermiştim sonra geri vazgeçtim şimdi tekrar karar verdim galiba artık başkalarının mutluluklarını izlemekten yoruldum inş bu seferde vazgeçmem merkeze karar veremiyorum zehra hanım birde firdevs hanım la ilgili güzel şeyler okudum ama kararsızım sizce hangisi daha başarılıdır
Kuzum ama 8. Gün erken biraz daha bekleİyi aksamlar bnmde ilk tup denemen ucuncu gun embriyosula iki teansferim oldu 8.gunum bugun ama idrar testi yaptim negagif idrarda ikizlerde 8.gunu belli olabiliyo diye duydum ama olmadi umudum gitdi sanki bole karsilasan varmi sonrasinda pozitifle
Sizdemi sperm donosyonu için gidiyosunuzCanım Zehra hanım benım gittiğim Klinikte doktor bende orada murat beyde tedavi oluyorum kesinlikle çok iyi bir merkez
Zehra hn için ilk olaraka sibel hnm ile görüştüm arkadasim, Cep Telefonu 05428542625, whatsapp tan yazınca hemen cevap verdi, daha sonra zehra hnm aradi onunla daha ayrintili konustuk...Mrb arkadaşlar aranızda zehra hanımın veye firdevs hanımın asistanlarının watsaptan ulaşabilecegim bilgi alabileceğim numaraları varmı acaba
Ben sana demiştimBi yanlış anlaşılma olmuş.
,sağolsunlar düzeltildi.Okuyodum paylaşımları.Hoşbuldum canım
haklısın ♡Ben sana demiştim![]()
firdevs de sprem donasyonu yaptırdım. Hıç memnun kalmadım.Tavsiye etmem.Mrb arkadaşlar aranızda zehra hanımın veye firdevs hanımın asistanlarının watsaptan ulaşabilecegim bilgi alabileceğim numaraları varmı acaba
firdevs de sprem donasyonu yaptırdım. Hıç memnun kalmadım.Tavsiye etmem.
Canim hayırlı olsun guzel hayirli haberler ayrintilari paylasirsan sevinirizArkadaşlar ben başaldım tedaviye donör ilaçlara başladı şimdi hayırlısı bakalım çok heyecanluım
Teşekkür ederim sizdemi sperm donasyonu yaptınız nasıl geçti inş sonuç güzeldirZehra hn için ilk olaraka sibel hnm ile görüştüm arkadasim, Cep Telefonu 05428542625, whatsapp tan yazınca hemen cevap verdi, daha sonra zehra hnm aradi onunla daha ayrintili konustuk...
TabikiCanim hayırlı olsun guzel hayirli haberler ayrintilari paylasirsan seviniriz
òncelikle merhaba. Yargılama kelimesi doğru bir ifade şekli olmamış. Yargılamıyorum.Yaşadığım tecrübemden yola çıkarak fikir beyan ediyorum.Dr firdevs in kullanmam için verdiği ilaç yoğunluğundan ve zamanından önce kullandırdığı durdurma iğnesiyle 8 tane yumurta ile başladığım tedaviye sonunda 1 tanecik yumurta kalmıştı elimde.Ve negatifle sonuçlandı en acı olanda başka yumurtam kalmadı : ( tekrar kendi yumurtamla deniyebileceğim başka yumurta şansım yok .Türkiyedeki dr um kıbrısın tedavisinde hata olduğunu belirtsede ben bunu dr firdevsin pazarlama ekibine sorduğumda herşeyin doğru ilerlediğini söyledi.Dr firdevs kesinlikle hastalarıyla birebir dialog halinde değil. Merkez parayı alana kadar ilgili sonrası umurlarında değil.Transferin sonucunu dahi merak edip sormadılar. Bu kliniğin bu kadar hasta toplamasının sebebi başarı oranı değil türkiyedeki dr ların bu merkeze her hasta yolladığında para kazanması.Reklam işte. Bunlar benim izlenim ve yaşadıklarımdır. her kişi tabiki istediği merkezi seçer.Umarım istediğiniz gibi detaylı anlatabilmişimdir.Neyden memnun kalmadın açıklar mısın? O merkeze gitmeyi düşünen ya da giden bir çok insan oluyor. Yargılamanızı detaylı ve sebepleriyle açıklarsanız bizim için daha sağlıklı olur.