- 9 Eylül 2015
- 1.132
- 1.444
- 133
Bizim yumurta donasyonu olacak, henüz hazirliklara yeni başladık , inşallah hepimiz için sonuc iyi olur canım..Teşekkür ederim sizdemi sperm donasyonu yaptınız nasıl geçti inş sonuç güzeldir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim yumurta donasyonu olacak, henüz hazirliklara yeni başladık , inşallah hepimiz için sonuc iyi olur canım..Teşekkür ederim sizdemi sperm donasyonu yaptınız nasıl geçti inş sonuç güzeldir
hayırlı olsun canım.. sonucu inşallah güzel olsun bu sefer..KIZLAR BEN ADET OLDUM YARIN E2 BAKTIRICAM VE SONUCUNA GÖRE TEDAVİYE BAŞLIYCAM
CANIM SENİN SONUCUN NE ZAMANBuraya gelip kurumlari gorup oyle karar verin bence kizlar ve ben yaptirdigim yerdrn cok memnunum parayi alip isimiz bitti yapmiyolar hastalarini para kasasi olarak gormuyolar vede cok ilgililer herkese tavsiye ederim dr .embiriyolagu .hemsiresi.hasta kordinatoru .herkes cok kibar vede ilgiliydiler ben burdan tum yakindogu unv.hastanesi personeline cok tsk ederim .iyiki yolum onlarla kesismis
Canim senin sonuc ne zamanTedavi ve burda 12 kaldik hersey dahil 4050 euro tedavi ucretI kendI konaklamamiz ve yeme icmemiz 1000 euro
Hadi hayirlisi olsun güzel haberler inşallahAy sonunda test gunumuz cnm
Kıbrısa gidip bilgi almam çok zor onun için merkezlerle tlf görüşmek istiyorum ama nası olucak türkiyeden kıbrısı arayınca ücretlendirme nasıl oluyor acaba bu şekilde iletişim kuran arkadaşlar varsa yardımcı olursanız sevinirimBuraya gelip kurumlari gorup oyle karar verin bence kizlar ve ben yaptirdigim yerdrn cok memnunum parayi alip isimiz bitti yapmiyolar hastalarini para kasasi olarak gormuyolar vede cok ilgililer herkese tavsiye ederim dr .embiriyolagu .hemsiresi.hasta kordinatoru .herkes cok kibar vede ilgiliydiler ben burdan tum yakindogu unv.hastanesi personeline cok tsk ederim .iyiki yolum onlarla kesismis
Kıbrısa gidip bilgi almam çok zor onun için merkezlerle tlf görüşmek istiyorum ama nası olucak türkiyeden kıbrısı arayınca ücretlendirme nasıl oluyor acaba bu şekilde iletişim kuran arkadaşlar varsa yardımcı olursanız sevinirim
Kıbrısa gidip bilgi almam çok zor onun için merkezlerle tlf görüşmek istiyorum ama nası olucak türkiyeden kıbrısı arayınca ücretlendirme nasıl oluyor acaba bu şekilde iletişim kuran arkadaşlar varsa yardımcı olursanız sevinirim
Arkadaşım şöyle yapıyorsun.. internet sitelerine gir.hemen hepsinin sitesinde bilgi almak istiyorum bölümü var.orayı doldurup telefon numaranı ve mail adresini bıraktığın zaman hepsi sana mutlaka telefon ile dönüş yapıyor.bu şekilde iletişimi rahatlıkla sağlayabilirsin.artı zaten mutlaka whatsapp hatları da var.oradan da iletişim halinde olabiliyorsun..Allah yardımcın olsun..Kıbrısa gidip bilgi almam çok zor onun için merkezlerle tlf görüşmek istiyorum ama nası olucak türkiyeden kıbrısı arayınca ücretlendirme nasıl oluyor acaba bu şekilde iletişim kuran arkadaşlar varsa yardımcı olursanız sevinirim
Arkadaşım şöyle yapıyorsun.. internet sitelerine gir.hemen hepsinin sitesinde bilgi almak istiyorum bölümü var.orayı doldurup telefon numaranı ve mail adresini bıraktığın zaman hepsi sana mutlaka telefon ile dönüş yapıyor.bu şekilde iletişimi rahatlıkla sağlayabilirsin.artı zaten mutlaka whatsapp hatları da var.oradan da iletişim halinde olabiliyorsun..Allah yardımcın olsun..Kıbrısa gidip bilgi almam çok zor onun için merkezlerle tlf görüşmek istiyorum ama nası olucak türkiyeden kıbrısı arayınca ücretlendirme nasıl oluyor acaba bu şekilde iletişim kuran arkadaşlar varsa yardımcı olursanız sevinirim
watsap la iletisime gecebiliyorsun arkadasimKıbrısa gidip bilgi almam çok zor onun için merkezlerle tlf görüşmek istiyorum ama nası olucak türkiyeden kıbrısı arayınca ücretlendirme nasıl oluyor acaba bu şekilde iletişim kuran arkadaşlar varsa yardımcı olursanız sevinirim
Siz hangi merkezi tercih ettiniz brıtısh zehra hanımı burdaki yorumlardan bildiğim için yazdım çok kararsızım zaten hangi kurum ve doktor olucak diyeO kurum bir apartman girisi olan kurum bence buyuk kurumlari tercih et cnm ben 13 gundur burdaydim hemen hememn tum kurumlari gordum telefonda konusulanlar yada sitelerinde yazilanlarla alakalari olmuyo cnm