Ama cnm ben netten gorundugu gibi olmadigini paylastim ben bahceci tupbebek merkezine gittim vede adamlar resmen darphane bizden 3saat icinde 5000 tl aldilar uyduruk testler icin sorma .ve sonrada birseyiniz yok kendiliginden olur dedi asalak dr remzi bey
Size son derece ve şiddetle katılıyorum.
Bana bahçeci de cem beyi önerdiler.
Ön görüşmeye gittim.
(Kısaca hikayemi anlatayım, yumurtam var fakat az, esiminde ayiklamada kalite spermleri var.
Dogal yolla bir kerede hamile kaldim fakat hemen düştü. Bir tüpüme hidroselpenks dediler. Ameliyat oldum. Ameliyatta hidroselpenks olmadığı bagirsaga yapisik ve seklinin bozuk oldugu söylendi. Hidroselpenks olmadigi icin tupumu de almadilar. Normal tuplerden biraz genis. Rahme sivi akar embriyo tutmaz dedikleri icin ameliyat olmustum.)
Ön görüşme ücretsiz ya cabuk cabuk konusma, konusurken odaya hemşire mi yada baska bi görevden birimi bilmiyorum girmeler, kapilari acip kapamalar, gelip konusmayi bölme, bişey bekliyorlarmis galiba o olmus doktora hemen gelin yapalim demekler. Ben sanki orda yokum.
Cem bey cevher gibi bilgi vermis edasiyla. Size tavsiyem yumurtalarını toplat havuz olustur ondan sonra dene dedi. Sanki ben bunu akil edemeyecegim.
Hic begenmedim. Son derecede soğuklardı.
Tamamen para avı gibi görüyorlar bizi.
Sonra iste halka iliskilerinden aradilar
tup bebek 7 bin arti ilaclar size ait. Yumurta havuzu içinde, her havuz denemesi 4200 dedi.
Ya arkadaş kaz mıyız ya, tavukmuyuz. Bizi yolmaya cikmislar.
Devlette denedim 1300 ilaclar+ muayene paraları ve 410 tl yumurta toplatma parasi verdik. Toplam 1710 tl, git gel benzin parasi yeme içme 2000 tuttu.
Yumurtalarimdan sadece bir tanesi döllendi.
İnşallah transferini görürüm.
Rabbim isteyen herkese hayırlısını versin.