Merhabalar araniza yeni katildim.... ama 1yila yakindir sizleri takip ediyorum.....bende yeni donasyon yaptirdim. ..... Bir defa yaptirdim.tutmadi bu 2. Yaptirmam bundanda cok umitli degilim. intralipod serum.taktilar bir defaya mahsus....benim 2. Donas

Kizlar sizde transefferden sonra akintiniz varmiydi.bende hicbir belirti yok ne kasik agrisi ne bel agrisi ne goguslerde hassasiyet bilmem basil olacak

Kızlar bir şey sormak istiyorum, kıbrıs tan istenen testleri yaptırmak için herhangi bir labratuara gitsek yaparlar mı, yoksa doktor kaşesi gerekiyor mu ?

Kizlar sizde transefferden sonra akintiniz varmiydi.bende hicbir belirti yok ne kasik agrisi ne bel agrisi ne goguslerde hassasiyet bilmem basil olacak
Canım merhaba hayırlı olsun tedavin öncelikle inş bu sefer olacak diyelim biraz durumundan bahsetsene yaş kaç sıkıntı neydi nerde tedavi oldun ilki neden olmadı vs.. ben de yeni transfer oldu. Bugün 6. günüm heyecanla bekliyorum benim iki gündür akıntım var ama ilk 12 günden önceki belirtileri var veya yok önemsememek gerekiyormuş canım asıl belirtiler 12 günden sonra başlarmış

Canım merhaba hayırlı olsun tedavin öncelikle inş bu sefer olacak diyelim biraz durumundan bahsetsene yaş kaç sıkıntı neydi nerde tedavi oldun ilki neden olmadı vs.. ben de yeni transfer oldu. Bugün 6. günüm heyecanla bekliyorum benim iki gündür akıntım var ama ilk 12 günden önceki belirtileri var veya yok önemsememek gerekiyormuş canım asıl belirtiler 12 günden sonra başlarmış
Mucize ekip firdevs hanimda yaptirdim yas 39 sorun erken menepoz bir kizim var bir dusugum var..bir tane normal tup bebek denemem var oymayinca donasyon denedim bugun 4. Gun sali gunu yaptirdim

Kızlar bir şey sormak istiyorum, kıbrıs tan istenen testleri yaptırmak için herhangi bir labratuara gitsek yaparlar mı, yoksa doktor kaşesi gerekiyor mu ?
Devlet hastanesine gitmen yeterli doktora yapilacak tahlilerini soyle kayit acip yapiyorlar

Mucize ekip firdevs hanimda yaptirdim yas 39 sorun erken menepoz bir kizim var bir dusugum var..bir tane normal tup bebek denemem var oymayinca donasyon denedim bugun 4. Gun sali gunu yaptirdim
Ilki cok fazla kabizlik yasadim doktor kabizliga bagladi be kadar dogru bilmiyorum

Kizlar yeni oldugum icin yazarken kopyalalarda hats yapabilirim kusura bakmayin

hoş geldin arkadaşım
belirti arama inşallah hamilesin
bu intralipit serumları kafanıza takmayın
eğer doktorunuz önermiyorsa boşu boşuna bünyenizi yormayın

Arkadaşım merak etme.. benim ne bir ağrım ne bir batmam yani hiçbişeyim olmadı kendinde belirti arama..sadece kan testine güven olmuş tutmuş olacağını düşün..

Kızlar nasılsınız bende dün doğuma 4 hafta kaldığını öğrendim erken gidecegiz.kizim cabuk büyümüş galiba.dün ilk defa yüzünü o kadar ayrıntılı gordumki gozyaslarima hakim olamadım.dilerimki rabbim hepimize bu duyguları yasatsin.Sizlerin çoğunu belki yakından tanımıyorum belki ama kaderdasiz biz ve kahraman kadinlariz.benim bütün dualarim sizinle sizde benden esirgemeyin.
Rabbim kavustursun insallh hepimizi meleklerimize dualim seninle

Kızlar, bu gün arhim filmi çektirdim, uteri kavite üst segment sağ duvarı ve uterus istmusu solunda küçük yapışıklıklar çıktı..İnşallah çok ciddi değillerdir:( Son kontrülümde 14. gün rahim duvarı 12 mm, iyi demişti doktor ama, henüz konuşamadım...Önümüzde ki ay transfer olur diye hayal ediyordum ama bu durumda bakalım ne olacak.......

Kızlar, bu gün arhim filmi çektirdim, uteri kavite üst segment sağ duvarı ve uterus istmusu solunda küçük yapışıklıklar çıktı..İnşallah çok ciddi değillerdir:( Son kontrülümde 14. gün rahim duvarı 12 mm, iyi demişti doktor ama, henüz konuşamadım...Önümüzde ki ay transfer olur diye hayal ediyordum ama bu durumda bakalım ne olacak.......
Histeroskopi yapabilirler

Kızlar, bu gün arhim filmi çektirdim, uteri kavite üst segment sağ duvarı ve uterus istmusu solunda küçük yapışıklıklar çıktı..İnşallah çok ciddi değillerdir:KK43: Son kontrülümde 14. gün rahim duvarı 12 mm, iyi demişti doktor ama, henüz konuşamadım...Önümüzde ki ay transfer olur diye hayal ediyordum ama bu durumda bakalım ne olacak.......
Hayırlısı olsun arkadaşım benim de 14. gün 12 mm ydi o ay transferi yaptılar ama yapışıklıklar için emin olamazsanız hiç riske girme derim ben histeroskopi gerekebilir

Bolvitamin, graz doktorla konuştum, evet sizin dediginiz gibi histereskopi gerekiyor. cok sıkıntılı değil korkma ama bu durumu duzeltmemiz gerekiyor, biraz transfer zamanı otelenecek dedi. Insallah dedigi gibidir..Arayip tarih verecekler..Hakkimda hayırlısı..
Sizler nasilsiniz?

Back
X