Merhaba Kizlar, ben burayi yaklasik bir senedir takip ediyorum ara ara.
Gecen sene yaptigim denemeler sirasinda epey yazmistim baska bir basliga ama buraya cok yazmadim, bu kadar da olmaz demedikce!
Size önce sunu soylemek isterim, ben sahte bir profil degilim.
Size şunu söylemek isterim ki buraları iyi okuyun ve her denilene kanmayin.Burada samimi olanlar da var olmayanlar da. Biraz dikkat ederseniz anlarsiniz. Ben cok net biliyorum, her merkezin en az birden fazla kisisi var bu forumlarda merkezin reklamini yapan. Birden fazla diyorum cunku biri teshir olursa digeri onu desteklesin diye. Yani korler sagirlar birbirini agirlar durumu
Elbette kimse kalkip evet ya ben aslinda sahte profilim demeyecek ve cesitli yollarla kendini savunacak. Burada is biraz size dusuyor. Bu birinci konu ve bununla ilgili polemige girmek istemiyorum!
Bana gelince, buradaki birkac arkadasla daha detayli ozelden yazisma sansi oldu. Zaza ve Umut. Burada kimlikler sanal da olsa biliyoruz ki cogunuz arkasinda gercek duygulari olan insanlar var. Ben sanal iliskiler kurmakta hep biraz zorlanmisimdir. Isterim ki telefon edeyim, konusayim o beni bilsin ben de onu. Tabi burada konunun hassasiyetinden oturu boyle birsey kimse istemez, o nedenle de benim buradaki varligim uzun sureli degil. Ve buralari temelli terketmeden ve bildiklerimi unutmadan once size birkac sey yazayim istedim.
Benim bir cocugum var dogal yolllardan biraz daha genc iken dogan. Cocuklari cok sevdigim icin bir cocugumuz daha olsun cok istedim ama dogaya yenik dustum. Belli bir yastan sonra kadinlarin bu ozelliginin elinden kayivermesi bana cok aci geldi ama doga kanunlarinin onune gecmek de mumkun degildi.
Ve ben de boyle katildim bu seruvene! Ve herseferinde bu kez son derken bir bakmisim yaptigim deneme sayisi 5 e cikmis. Ama bu sefer gercekten son!
Ve bu sefer sanki olacak gibi. Kan testleri yolunda ama kalp atisini duyana dek bizim gercek seruven basliyor diyemeyecegim! 1.5 hafta daha sabretmeliyim. Ve samimiyetle burayi takip eden size birkac tavsiyem olacak nacizane.
1. Oncelikle her ne merkez olursa olsun hepsinin ticari kaygi ile calistigini unutmayin, duygusallik edip baglanmayin, inanin kimsenin sizin kasiniza gozunuze hayranligi yok. Sizi tanimiyorlar bile egerki cok problem cikarmis biri degilseniz.O yuzden Ahmetmis mehmetmis hep ayni. Sansiniz varsa, biraz saglikliysaniz, kendiniz bilinclenip sureci takip ettiyseniz basariyorsunuz.
2. Endometrium kalinlasma problemi olanlara onerilen ek tedaviler, fizyoterapi gibi: Tamamen bilimsellikten uzak , al sana guzel bir tuzak. Eger ucretsiz ise ve sizin zamaniniza mal olmayacak ise kabul edin, aksi halde asla kabul etmeyin ve bundan gelecek umuda baglanmayin. Endometriyum kalinlasmiyorsa ve bu problem yaratiyorsa once onu cozun ayri bir yerde. Bu merkezlerde cozum bulamazsiniz. Ve transfer olayina girismeden once birkac deneme yapin degisik ilac protokolleri ile ve ogrenmeye calisin vucunuz neye tepki verip neye vermiyor. Tabiki doktorunuzla. Hele adet gormuyor iseniz uzun suredir, kesinlikle dan diye baslamayin tedaviye, once rahmi bir exersiz yaptirin en az uc ay. Aktivitesini artirin. Acele etmeyin. Merkezler ne olursan ol sana transferi yapip ilk 5000 Euro yu koparmak isteyecektir ilk anda.
Tavsiyelerime devam edecegim taki yok gerek yok biz biliyoruz bunları demezseniz..şimdilik hoşçakalın