O geçmeyen zamanları çok iyi bilirim.Bende 2.kan tahlilini verdim yarın 11 de çıkacak bendede geçmeyen bir zaman var
İnşallah değerin güzel çıkacak canım ilk zorlu bekleyişi atlatttın umarım bende poz alırımda sonrası değerimin artıs heyecanı olur :KK19:

Kızlar gebeliğinizi öğrendikten sonra ilk doktora gittiğinizde kese ve kalp atışları için vajinal ultrasonla bakıyorlarmış biraz araştırdım hiçbir sakıncası yok deniyor ama yine de korktum biraz sizlerinki nasıl oldu

Kızlar gebeliğinizi öğrendikten sonra ilk doktora gittiğinizde kese ve kalp atışları için vajinal ultrasonla bakıyorlarmış biraz araştırdım hiçbir sakıncası yok deniyor ama yine de korktum biraz sizlerinki nasıl oldu
Bende cuma gittim vajinal utrasonla bakti bi sıkıntı olmadı ama 28 ınde gidice kalp atışlarını duymak için nasıl bakıcak bilmiyorum.

vajinadan baktır hiç bir sıkıntısı yok sadece doktora durumu anlat ince davransın
bide çok erken gidince üsten kalp atışlarını duymak zor

Benim transferim 4 kasımda oldu 16 kasım 12. Günümdü 24 ünde cuma günü gitsem kese görünür mü

Benim transferim 4 kasımda oldu 16 kasım 12. Günümdü 24 ünde cuma günü gitsem kese görünür mü
Ben transferden sonra sekizinci ve onuncu gunler test yaptirmistim.onncu gunku test sonucumdan iki hafta sonra keseyi gormeye gittik iki hafta sonrada kalp atisinini gormek icin gitmistik.Turkiye de sureci daha kısa tutabilirler.Kuzularini gormek icin heyecanlisin biliyorum az kalmis yakinda minik kalbinide duyacaksin rahat ol canim.

Benim ilk uc aya kadar vajinal bakildi korkacak bir durum yok.Cok kucuk oldugu icin vajinal daha net bakiliyor bebislere.Allah kirusun kanamali durumlarda bile vajinal bakiliyor bebege bir zarari yok.Allah kucagina almayi nasip etsin.

Benim ilk uc aya kadar vajinal bakildi korkacak bir durum yok.Cok kucuk oldugu icin vajinal daha net bakiliyor bebislere.Allah kirusun kanamali durumlarda bile vajinal bakiliyor bebege bir zarari yok.Allah kucagina almayi nasip etsin.
Amin canım çok teşekkür ederim

Ben transferden sonra sekizinci ve onuncu gunler test yaptirmistim.onncu gunku test sonucumdan iki hafta sonra keseyi gormeye gittik iki hafta sonrada kalp atisinini gormek icin gitmistik.Turkiye de sureci daha kısa tutabilirler.Kuzularini gormek icin heyecanlisin biliyorum az kalmis yakinda minik kalbinide duyacaksin rahat ol canim.
8. Gün kan mı verdin direkt

Progestan iğne kalçamı mahvetti kızlar oturamıyorum bile artık nasıl geçer bu morluklar ve öbek öbek oldu artık deri altı

KıZlar estrofemi 5 haftasında bebek kesesini görüp kesti doktorum. Bant yeterli olur dedi sizce normal kıbrısı ve burda ki dr tekrar sordum olabilir normal dediler ama bu durumu yaşayan var mı. Benim rahimim küçük ilaçla büyütüldü yumurtalıklarımda lise cagında alındı buarada

Kaç emnriyo ve kaçıncı gündü acaba bende gün sayıyorum da
İki tane besinci gün embriyosu transfer edildi.İnsallah bebislerin seninledir.Rahat ol ve su an hamile oldugu dusun ve sakin belirti arayip kendini strese koyma.Ben hic ama hic belirti yasamadim.Hamileligim ilerledikce mide bulantilarim basladi hamileligin surece hic belirti yasayamiyabirsin de.Guzel heberini aliriz insallah.

Back
X