Kizlar ikiz gebelik olanlar estrofem ve progestrani kacinci haftada biraktiniz ? Azaltarak mi biraktiniz ? Birakinca bi sorun oldu mu kanama gibi ?ben 12. Haftadayim 2 estrofem 3x200 progestran aliyorum. Birakinca bi sorun olursa diye korkum var
merhaba canim ben ikizlere hamisim biliyosun 13 hafta kadar estrofemi azaltarak ictim progestonu da 16 hafta kullandim birden kestim cunku burdaki doktorlar cok kizdilar cunku 12 haftada birakilmasi gerekiyormmus

Kıbrısta neden çok olumsuz sonuc oldu yumurta donasyonumıydu senin acana hit de yaptırdın sanırım
Evet ben hit de yaptirmistim benim hatam ust uste aldigim negatiflere ragmen diger transferler uyguna yapiliyor diye ayni yerde israrci olmam.Bu butun merkezler icin gecerli en fazla iki kez denenmeli olmuyorsa baska merkezde devam edilmeli diye dusunuyorum.Harcanan paralar yeni bir merkezde yeniden baslamanin fiyatini kat ve kat geciyor.Ve yine butun merkezler icin gecerli olan transferler negatif sonuclanirsa ya senden yada esinden kaynaklandigi bahanesini onune suruyorlar.Her nekadar kisiye ozgu protokol uyguluyoruz deselerde herkese ayni tedavi uygulaniyor ustelik negatifle sonuclansa dahi ilac protokolun degistirmiyorlar.Benim yumurta donasyonuydu aldigim negatifler basta esimin spermine baglandi sonrada benim rahimime hatta en son tasiyici anne önerilip butun psikolojimi yerle bir ettiler.Toparlandiktan sonra baska bir merkez yeni umutlarla yola devam ettim cok sukur 26 haftalik hamileyim.İnsallah sagliklada kucagima alirim.Ne yazik ki merkezler icin bizler müsteriden ibaretiz hepsinin amaci para kazanmak cok uzgunum ama gercek bu.Bizler ozel anne adaylariyiz asla pes edilmemeli ve kimsenin bizleri karamsarliga yuvarlayip psikolojimizi bozmalarina izin vermeden guclu ayakta durabilmeliyiz.Hicbir kadinin kucagi bos kalmasin annecigim diye hitap eden guzel evlatlari olsun

Bende transferden önce başladım. Hiç jel ve ilaç kullanmadım hergün 2 ampül tek seferde iğne kullandım 11 haftamdayım hala kullanıyorum. İnternette araştırdım buldum düzenli uygularsan çok iyi geliyor tavsiye ederim.
Eau de goulard ; sulantılı allerjik deri hastalıklarında,ciltte özellikle enjeksiyonlar sonrası çevre dokuya ilaç sızması sonucu görülen morarma, şişlik, ağrı olduğu durumlarda, yumuşak doku enfeksiyonlarında günde 3-4 kez 20 dakika kadar kompres şeklinde cilde uygulanarak rahatlatan sıvı.
Tamam canım sağol bakayım bende

Evet ben hit de yaptirmistim benim hatam ust uste aldigim negatiflere ragmen diger transferler uyguna yapiliyor diye ayni yerde israrci olmam.Bu butun merkezler icin gecerli en fazla iki kez denenmeli olmuyorsa baska merkezde devam edilmeli diye dusunuyorum.Harcanan paralar yeni bir merkezde yeniden baslamanin fiyatini kat ve kat geciyor.Ve yine butun merkezler icin gecerli olan transferler negatif sonuclanirsa ya senden yada esinden kaynaklandigi bahanesini onune suruyorlar.Her nekadar kisiye ozgu protokol uyguluyoruz deselerde herkese ayni tedavi uygulaniyor ustelik negatifle sonuclansa dahi ilac protokolun degistirmiyorlar.Benim yumurta donasyonuydu aldigim negatifler basta esimin spermine baglandi sonrada benim rahimime hatta en son tasiyici anne önerilip butun psikolojimi yerle bir ettiler.Toparlandiktan sonra baska bir merkez yeni umutlarla yola devam ettim cok sukur 26 haftalik hamileyim.İnsallah sagliklada kucagima alirim.Ne yazik ki merkezler icin bizler müsteriden ibaretiz hepsinin amaci para kazanmak cok uzgunum ama gercek bu.Bizler ozel anne adaylariyiz asla pes edilmemeli ve kimsenin bizleri karamsarliga yuvarlayip psikolojimizi bozmalarina izin vermeden guclu ayakta durabilmeliyiz.Hicbir kadinin kucagi bos kalmasin annecigim diye hitap eden guzel evlatlari olsun
Eşinden kaynaklı olsa nasıl 5. Güne gidecekti embriyolar haklısın canım neyseki sürecin bitmiş sağlıkla alman dileğiyle bebeğini.. darısı hepimize inşallah

Kizlar Halil Bey 8. Haftada kes diyor . Ben birakinca lekelenmem oldu . Istanbuldaki doktor 11. Hafta sonuna kadar azaltarak ic ve birak dedi. Ancak ben arastirdim rahim bu hormonu 13 .hafta tamamlanincq uretiyormus. Ben azaltarak devam ediyorum. Yani Halil beyin ilac prosedürü bana hic mantikli gelmiyor zaten ilgilenmiyorda o yuzden ben hic risk almak istemiyorum ve 13. Hafta sonuna kadar 2 estrofem 3x200 progestran icip birakicam. Cunku birakip sorun yasayip tekrar igneye baslamak istemiyorum

merhaba canim ben ikizlere hamisim biliyosun 13 hafta kadar estrofemi azaltarak ictim progestonu da 16 hafta kullandim birden kestim cunku burdaki doktorlar cok kizdilar cunku 12 haftada birakilmasi gerekiyormmus
Biliyorum canim zaten bana burdaki doktor receteye bile yazmiyor turkiyeden getirdigim tabletlere devam ediyorum 13. Hafta korksamda birakicam .

Transfer den beş gğn önce başladım canım test gününe kadar kullanacağım. İğnesini verdi dr um çok fena ama canım çok acıyor artık
Gecmiş olsun bende 9. Hafta sonuna kadar progestan igne oldum.igne yerlerine günde 2 kez 20 dk kadar masaj yapman iyi olur.bana bir söylendi bir söylenmedi masaja devam ettim.igneden gelince ilkini bir de ertesi gün igneye gitmeden ikinci kez masaj iyi geliyor.bunun icin arnica jel ve hirudoid forte jel verdiler.arnica jel pahalı 28 tl.

Back
X