Insallah canim hayirli haberlerimiz olsunHiç stres olmamaya gaytet et.Melekler hep yanında olsun.Transfer sonrası nar ve havuç suyu içmeye gayret et.Tutunmaya destek diye okumuştum.Inşallah herşey güzel geçer.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canim hayirli haberlerimiz olsunHiç stres olmamaya gaytet et.Melekler hep yanında olsun.Transfer sonrası nar ve havuç suyu içmeye gayret et.Tutunmaya destek diye okumuştum.Inşallah herşey güzel geçer.
Bende aldım bugün hirudoit forte umarım biraz etkisi olur teşekkür ederimGecmiş olsun bende 9. Hafta sonuna kadar progestan igne oldum.igne yerlerine günde 2 kez 20 dk kadar masaj yapman iyi olur.bana bir söylendi bir söylenmedi masaja devam ettim.igneden gelince ilkini bir de ertesi gün igneye gitmeden ikinci kez masaj iyi geliyor.bunun icin arnica jel ve hirudoid forte jel verdiler.arnica jel pahalı 28 tl.
Hayırlısıyla güzel geçsin herşey.bebişini al.Arkadaşlar ben yarın sabah transfere giriyorum, dualarınıza beni de ekleyin
Allah hepimizin yüzünü güldürsün yarabbim
Güzel haberler alırız ınsallh.Desteginiz ve dualariniz icin hepinizden Allah razi olsun sagolun
Hayırlısıyla güzel haberler al al ım inşallah.sen hangi merkeze doktora gdıyorsun.memnunmusun.Arkadaşlar ben yarın sabah transfere giriyorum, dualarınıza beni de ekleyin
Ben Firdevs hn hastasıyım. Geçen kış ilk denememi yaptım olmadı maalesef. Şimdi kalan 2 donmuşumuzla yapacağız inşallahHayırlısıyla güzel haberler al al ım inşallah.sen hangi merkeze doktora gdıyorsun.memnunmusun.
Lütfen bir çocuk evlat edinin. Siz çok güzel bir anne olursunuzArkadasim gerçekten çok üzüldüm açıkçası beklemediğim bir cevap olduğu için ne yazacagimi da bilemiyorum. Ama her şeyde bir hayır vardır diye düşünüyorum. Allah bu kadar çekilen çile ve üzüntüden sonra çok güzel günler göstersin sana ınsallah.. iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Kendine iyi bak...
Canım bebişlerinle dön inşallah, dualarımız seninle :)Arkadaşlar ben yarın sabah transfere giriyorum, dualarınıza beni de ekleyin
Canım benim hoşgeldin bu sayfaya hayırlı sonuçların olsun inşallahArkadaşlar ben yarın sabah transfere giriyorum, dualarınıza beni de ekleyin
canım 1:1 su ve alkolu karıştır ve pamuk beze ıslat naylonla kapat kompres yap 2 saatlik sabah akşamBende aldım bugün hirudoit forte umarım biraz etkisi olur teşekkür ederim
canım kardeşim allah muradına erdirsinArkadaşlar ben yarın sabah transfere giriyorum, dualarınıza beni de ekleyin
darısı başımıza minahaker kardeşimiz ikizlere hamile maşallah -))Lütfen bir çocuk evlat edinin. Siz çok güzel bir anne olursunuz
Tamam canım onu da deneyim yatakta dönmek bile işkence oldu bebişler tutunmuş olsun da Acıya hepimiz dayanıyoruz zatencanım 1:1 su ve alkolu karıştır ve pamuk beze ıslat naylonla kapat kompres yap 2 saatlik sabah akşam
ilaç yağlı olduğundan emilimi zor
aslında iğneye giderken vucud ısısıyla ısıt ılık vurulsun daha iyi emilir
ay inşallah bu çektiyin acıların sonucu güzel olsunTamam canım onu da deneyim yatakta dönmek bile işkence oldu bebişler tutunmuş olsun da Acıya hepimiz dayanıyoruz zaten![]()
ekocum çok özür seni grazzla karıştırdım-))Bıgün 7. Günüm kızlar böyle durduk yere nefesim kesiliyor karnım da şişlik var pfff
ekocum çok özür seni grazzla karıştırdım-))
inşallah hayıra vesile olsun