grazz arkadaşımız inşallah güzel sonucun ilerlemiş
heyecanla haber bekliyoruz senden

Canım merhaba bende hitin negatiflerindenim yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum. Öncelikle sağlıkla kavuşman dileğiyle Acaba kime gittin ve tedavi şeklin ne şekilde oldu hangi ilaçlar ve dozlar neydi bana bilgi verirmisin?

Evet ben hit de yaptirmistim benim hatam ust uste aldigim negatiflere ragmen diger transferler uyguna yapiliyor diye ayni yerde israrci olmam.Bu butun merkezler icin gecerli en fazla iki kez denenmeli olmuyorsa baska merkezde devam edilmeli diye dusunuyorum.Harcanan paralar yeni bir merkezde yeniden baslamanin fiyatini kat ve kat geciyor.Ve yine butun merkezler icin gecerli olan transferler negatif sonuclanirsa ya senden yada esinden kaynaklandigi bahanesini onune suruyorlar.Her nekadar kisiye ozgu protokol uyguluyoruz deselerde herkese ayni tedavi uygulaniyor ustelik negatifle sonuclansa dahi ilac protokolun degistirmiyorlar.Benim yumurta donasyonuydu aldigim negatifler basta esimin spermine baglandi sonrada benim rahimime hatta en son tasiyici anne önerilip butun psikolojimi yerle bir ettiler.Toparlandiktan sonra baska bir merkez yeni umutlarla yola devam ettim cok sukur 26 haftalik hamileyim.İnsallah sagliklada kucagima alirim.Ne yazik ki merkezler icin bizler müsteriden ibaretiz hepsinin amaci para kazanmak cok uzgunum ama gercek bu.Bizler ozel anne adaylariyiz asla pes edilmemeli ve kimsenin bizleri karamsarliga yuvarlayip psikolojimizi bozmalarina izin vermeden guclu ayakta durabilmeliyiz.Hicbir kadinin kucagi bos kalmasin annecigim diye hitap eden guzel evlatlari olsun
Canım merhaba bende hitin negatiflerindenim yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum. Öncelikle sağlıkla kavuşman dileğiyle Acaba kime gittin ve tedavi şeklin ne şekilde oldu hangi ilaçlar ve dozlar neydi bana bilgi verirmisin?

Ozelden cevapladim.Ayrica bu sadece hit icin degil diger merkezlee icinde gecerli.Allah yardimcimiz olsun bunlarin elinde surundurmesin.

Arkadaşlar kusura bakmayın dun yoğundum yazamadım bugün fırsatını buldum yazmak için sonuçumu dun aldım 13.gun değerim 820
Maşallah graz cim allah tamamına erdirsin, artık hiç bir şeyi stress yapmadan tadını hamileliğin tadını çıkarmaya baslayabilirsin srkadasim:nazar:

Kızlar bir merkezden sonuç alamadığınızda olumsuz intiba uyandırmayalım ..ben suanda o merkezden hamıle kalanlardanım..sonucta bu iş tabiki parayla yapılıyor parasal yönleri var kimse hayrına anne yapmaz sizi..ben memnun kaldım üstelik olumsuz denemem olmasına rağmen . Ben gülen tüz hoş muhabbetten öte profesyonelliğe önem verdim . Allaha çok şükür ki suanda hamileyim..

Kızlar bir merkezden sonuç alamadığınızda olumsuz intiba uyandırmayalım ..ben suanda o merkezden hamıle kalanlardanım..sonucta bu iş tabiki parayla yapılıyor parasal yönleri var kimse hayrına anne yapmaz sizi..ben memnun kaldım üstelik olumsuz denemem olmasına rağmen . Ben gülen tüz hoş muhabbetten öte profesyonelliğe önem verdim . Allaha çok şükür ki suanda hamileyim..
Burdakileride anlamiyorum olumlu sonuc alanlar hep bir savunma halinde sanki merkezleri temsil ediyor gibi birde alinganlik icindeler.Sen sanslisinki olumlu sonuc almissin.Olumsuz sonuc alanlar yazmasinlarmi yani sende 8 defa ust uste negatif alsaydin ne yazardin acaba.Bu bir karalama degil deneyimler yaziliyor ayrica ben yazdiklarimi bir merkez icin yazmadim genelledim.Lutfen biraz tahamullu olun burda kimse aptal degil benim ya da baskasinin demesiyle merkez secip hareket etmiyor.Yazdiklarimiz sadece daha dikkatli hareket etmerinde faydali olabilmek icindir.Hepimiz isinde uzman profisyenel doktor,ekip ve merkez ariyoruz o oaralar hangi sartlarda bir araya getiriliyor kimler neler cekiyor.Bizlerde yanagimizi oksasinlar bizi sevip pof poflasinlar demiyoruz tek hedefimiz olan bebegimize kavusmamiza yardimci olsunlar istiyoruz.Merkezler burda kimsenin tekelinde degil savunmaya gecmeden deneyimlerinizle yorum yapmaniz yeterli kimin ne yazmasi gerektigini baskasinin belirleme hakki yok.Bunu kisisel algilama bu bir genellemeydi baskada cevap yazmicam bu konuda

Burdakileride anlamiyorum olumlu sonuc alanlar hep bir savunma halinde sanki merkezleri temsil ediyor gibi birde alinganlik icindeler.Sen sanslisinki olumlu sonuc almissin.Olumsuz sonuc alanlar yazmasinlarmi yani sende 8 defa ust uste negatif alsaydin ne yazardin acaba.Bu bir karalama degil deneyimler yaziliyor ayrica ben yazdiklarimi bir merkez icin yazmadim genelledim.Lutfen biraz tahamullu olun burda kimse aptal degil benim ya da baskasinin demesiyle merkez secip hareket etmiyor.Yazdiklarimiz sadece daha dikkatli hareket etmerinde faydali olabilmek icindir.Hepimiz isinde uzman profisyenel doktor,ekip ve merkez ariyoruz o oaralar hangi sartlarda bir araya getiriliyor kimler neler cekiyor.Bizlerde yanagimizi oksasinlar bizi sevip pof poflasinlar demiyoruz tek hedefimiz olan bebegimize kavusmamiza yardimci olsunlar istiyoruz.Merkezler burda kimsenin tekelinde degil savunmaya gecmeden deneyimlerinizle yorum yapmaniz yeterli kimin ne yazmasi gerektigini baskasinin belirleme hakki yok.Bunu kisisel algilama bu bir genellemeydi baskada cevap yazmicam bu konuda
Ben o merkezden olumsuz da aldım arkadaşım Ama kalkıp birşey demedim çünkü o merkezlerde o sırada belki de transferi olan arkadaşlar var kimsenin moralini bozmak istemem..sekiz kere neden üst üste aynı merkezde deniyorsun madem olumsuz bence burda da bi sıkıntı var. yoksa benim merkezim değil savunmaya geçeyim ..her merkezin olumlu olumsuz yanları var ..

Ben o merkezden olumsuz da aldım arkadaşım Ama kalkıp birşey demedim çünkü o merkezlerde o sırada belki de transferi olan arkadaşlar var kimsenin moralini bozmak istemem..sekiz kere neden üst üste aynı merkezde deniyorsun madem olumsuz bence burda da bi sıkıntı var. yoksa benim merkezim değil savunmaya geçeyim ..her merkezin olumlu olumsuz yanları var ..
Burda birbirmizi yargılamak değil amaç umut14 de kendi yaşadıklarını anlatmış bende aynı klinikte yaşadıklarına katıldım şimdi sizin bu tutumunuz çok yanlış. Pozitif almışsınız ne güzel ama bukadar koruma yersiz 8 kere negatif almış aynı yere gitmiş inanmış denenmiş olmamış! Amacımız şu bizimde başımıza geldi yeni gidecek insanlar belki gitmeden fikirleri değişir ben inanın iyilik yaptığıma inanıyorum bilerek gitsinler!Benimde sadece negatiflerim aynı klinikte oldu nasıl katılmayayım? Siz doktorun şahsına karşı bi hakaret olursa bu tavrı sergileyin bence kimseyede hesap sormayın sorgulamayın siz memnunsanız belirtirsiniz değilsek belirtiriz sizin istediğiniz şekilde kusura bakmayın yorum hakkımızı kullanamayız!!!!!

Maşallah graz cim allah tamamına erdirsin, artık hiç bir şeyi stress yapmadan tadını hamileliğin tadını çıkarmaya baslayabilirsin srkadasim:nazar:
Darısıda sana olur inşallah rabbim kimsenin emeğini ziyan etmesin.dileyen arzu eden herkese versin rabbim büyüktür ol derse olur canı verende alan da odur

Bu arada ben orada transfer zamanı tanıştığım bir bayan var inanın ben burda anlatsam yaşadıklarını üzülürsün haline hemşiresi ege neler yapmadı kadıncağıza 3 defa negatif aldı birde gelmeyin dedi hemşire bile olmayan ege! Kadın cağız hem parasından oldu bür dayak yemediği kaldı egeden piskolojisi bitti. Ve hiç bir şekilde özür yok hata olduğunu kabul edilmiyor hiç birşey değişmiyor! Kadını negatiflerinden çok bu tavırları bitirdi ben bunları birebir yaşadım kadınla yazıık yabukadarda değil!!!Şimdi nasıl ben bunları görüp bilip yazmayım esas yazmazsak günah gidecek olanlara günah okusunlar bilsinler isterlerse gitsinler

Back
X