Aminnnnnnİ
İnşallah arkadaşım inşallah çok korkuyorum yoksa diye umarım tutunmuştur minikler.. allah hepimizin yüzünü güldürsün![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnnnnnİ
İnşallah arkadaşım inşallah çok korkuyorum yoksa diye umarım tutunmuştur minikler.. allah hepimizin yüzünü güldürsün![]()
İhşallah herşeyin bir vakti zamanı var biraz sabırinşallah canım arkadaşım
çok zor vakayım inşallah çok kişiye umut parçası olurum
7 gün çokda az olsa çıkmıştı tekrar denedim.çıkmadı 10.gun 6 gün sonrasını gösteren teste çıktı daha sonrada kan verdimGrazz ın çıkmamıştı ama sanırım 7. Gün üzülmüştük allahtan sonra çıktı :) 8. Gün benim yapsam mı acaba
Ovulasyon testleri de belli ediyor siye okudum onubyaptım evde vardı çift çizgi çıktı aynı koyulukta ama ona güvenmiyorum tabiki lh ölçüyor sonuçta da
Yapıyım mı sizce şu hassas testlerden ya7 gün çokda az olsa çıkmıştı tekrar denedim.çıkmadı 10.gun 6 gün sonrasını gösteren teste çıktı daha sonrada kan verdim
Canim dayanmak zor degilmi ben her seferinde yapmistim şu ucuz idrar testinden ama sen kendin bilirsin tabiki sen karar verYapıyım mı sizce şu hassas testlerden ya
2-3 saat idrarını tutuktan sonra bir deneyebilirsin belki, 8. gün azda olsa çıkma ihtimali var bence canım...Ama idrara sıkışarak yapmanı tavsiye derim...Yapıyım mı sizce şu hassas testlerden ya
AminnnYüzleşmek ne zor ya of allahım sen yüzümüzü güldür
Yardimci olabildiysem bundan mutluluk duyarim canim.Bu yolda emek harcayan butun arkadaslarin hepsinin en yakin zamanda bebeklerine kavusmasini diliyorumAynen öyle zaten inanmaktan başka bir çaremizde yok sana çok teşekkür ederim özelden cevapladığın için yardımcı olduğun için sen hamilesin duaların kabul olur inşallah sesini allah duyar canım.![]()
kuzum inşallah hamilesin ovulasyon testleride beta hcg hormonuna nassas oluyorlar haberin olsunGrazz ın çıkmamıştı ama sanırım 7. Gün üzülmüştük allahtan sonra çıktı :) 8. Gün benim yapsam mı acaba
Ovulasyon testleri de belli ediyor siye okudum onubyaptım evde vardı çift çizgi çıktı aynı koyulukta ama ona güvenmiyorum tabiki lh ölçüyor sonuçta da
İnşallah aldım iki tane hassas testlerden ama yapamıyorumkuzum inşallah hamilesin ovulasyon testleride beta hcg hormonuna nassas oluyorlar haberin olsun
Canım istersen yarın sabah ilk idrarınla yap ama bence hamilesinİnşallah aldım iki tane hassas testlerden ama yapamıyorum![]()
yarın sabah ilk idrarında bakarsın sıkma canınıİnşallah aldım iki tane hassas testlerden ama yapamıyorum![]()
bende hamile olduğuna inanıyorumCanım istersen yarın sabah ilk idrarınla yap ama bence hamilesin
Guzel hayirli sonuclar canim insallah bugun yada sabah sevindir hepimiziİnşallah aldım iki tane hassas testlerden ama yapamıyorum![]()
olucak olucak bakarsınKızlar cansınız siz hepiniz.. iyi ki varsınız iyi ki sizleri tanıdım siz olmasınız çok daha stresli yaşardım bu günleri çok sağoljn umarım içinize doğan gerçek olur canlarım