Arkadaşlar merhaba, geçen çarşamba transferimden bu yana rutinimi biraz hafifleterek gün geçiriyorum, dün çok kasık ve bel ağrım, bugün de sırt ağrım oldu ama asıl 3-4 gündür korkunç bir mide asidi yemek borumu cayır cayır yakıyor, anlatamam size. Sanırım kullandığımız progesteron yapıyormuş, hiç önemli değil yansın yeter ki sonu güzel olsun :emir_bebek::emir_bebek:
Bel ve sırt ağrısı ilk belirtilerden sayıyorlar dr. Söylediğinde gülüyor bu çok iyi diyorlar, mide asidi için yastığını yüksek tut ve yanmaya başladığında laktözsüz soğuk süt iç bir kaç yudum yavaş yavaş

Arkadaşlar merhaba, geçen çarşamba transferimden bu yana rutinimi biraz hafifleterek gün geçiriyorum, dün çok kasık ve bel ağrım, bugün de sırt ağrım oldu ama asıl 3-4 gündür korkunç bir mide asidi yemek borumu cayır cayır yakıyor, anlatamam size. Sanırım kullandığımız progesteron yapıyormuş, hiç önemli değil yansın yeter ki sonu güzel olsun :emir_bebek::emir_bebek:
canım kullandığın ilaçlardan mide yanması
inşallah seninde sonucun topiğimizi sevindirir

Amin inşallah hepimizin yüzü gülsün
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum..Mucize arkadaşımızın da yazdığı donöre rekombine test (cgt denilen) yaptırdınızmı..200 yakın hastalık taranıyormuş, çekinik ancak genetik geçiş gösterebilecek hastalıklar, akdeniz anemsi vb gibi..Aslında bana bayağı önemli geldi ama sanki pek yaptıran yok gibi bu da beni kararsız bırakıyor...

Arkadaslar bugun kasık agrim da bitti vucudumun noŕmala döndüğünü hissettim tecrubelerime dayanarak ve bugun 8.gun idrar tahlili yaptim ve negatif cikti tahmin ettigim gibi artik baska bahara umidim herseyina hayirlisi tabi

Mavisu arkadasim sizler kuruldan onay aliniyormu bunu blilyormusunuz .eger kuruldan onay aliniyorsa sizler icin hic korkma derim arastirma hastanesinde senin esinin ve donorun tum testleri 12 uzman dr tatafindan inceleniyor .herhangi bir risk varsa onay cimiyor ve sansin tedaviden sonraya kaliyo yani sende .esi de yada donorde cikan sorun cozulmeden cocuk yapamiyosun

Arkadaslar bugun kasık agrim da bitti vucudumun noŕmala döndüğünü hissettim tecrubelerime dayanarak ve bugun 8.gun idrar tahlili yaptim ve negatif cikti tahmin ettigim gibi artik baska bahara umidim herseyina hayirlisi tabi
Canım idrar tahlili negatif çıkmasına rağmen hamile olan bir çok arkadaşımız var neden canını bununla sıkıyorsun, daha erken, idrar tahlilinde çıkmamış olabilir

Mavisu arkadasim sizler kuruldan onay aliniyormu bunu blilyormusunuz .eger kuruldan onay aliniyorsa sizler icin hic korkma derim arastirma hastanesinde senin esinin ve donorun tum testleri 12 uzman dr tatafindan inceleniyor .herhangi bir risk varsa onay cimiyor ve sansin tedaviden sonraya kaliyo yani sende .esi de yada donorde cikan sorun cozulmeden cocuk yapamiyosun
Kurul konusunu bilmiyorum ilkbahar ama bende yaptırmayı düşünüyorum...Artık elimizden geleni yapalım da gerisi allah yardımcımz olsun....

Back
X