Donmuş 2 embriyom vardı, onlar transfer edildi
biliyorum şuan kötüsün seni çok iyi anlıyorum ama dur bakalım her şey nasip ve daha sonuç değişebilir. her zaman diyorlar idrar yapmayın kan verin diye ama biz dayanamıyoruz malesef.. olmadıysa da şayet pes etmek yok canım denemeye devam edeceksin. elbet çabalarımızın sonucunu alacağız

biliyorum şuan kötüsün seni çok iyi anlıyorum ama dur bakalım her şey nasip ve daha sonuç değişebilir. her zaman diyorlar idrar yapmayın kan verin diye ama biz dayanamıyoruz malesef.. olmadıysa da şayet pes etmek yok canım denemeye devam edeceksin. elbet çabalarımızın sonucunu alacağız
Sağol canım inşallah

Seni çok iyi anlıyorum bende geçen hafta perşembe yapmıştım 9. Günümde o çift çizgiyi görünce aklımı kaybedeceğim sandım ama iyi düşün ben inanıyorum poz olacak:KK19:
Canim merak ettim 9.gun idrar testindeki cizgi netmiydi silikmi.bugun 10.gun yapsammi bir daha bilemedim

Y Yas41 heyecanla bekliyorum.kızlar bende geri sayim başladı heyecan da gerci geçsin son 19gun istiyorum birvyandanda istemiyorum.onu karnimda hissetnekde çok güzel.bakiyorumda ne uzunn yol çabucak geçmiş gibi ama şimdi hiç geçmiyor gibi.hamile kardeşlerim yolculuğumuz hayirli olsun tedavide olanarinda insaĺlah gobiskeri dolsun.opuyorum sizi
.
canim arkadasim insallah hersey yolunda gider teyzeleri cok opuyomus bebisini

canım üzme kendini okadar senin anlıyorumki
malesef eyrly test en hassa erken gösteren
Sağol canım, çok üzgünüm gerçekten
Kendi yumurtalarımla zaten hiç transfer bile yaşayamamıştım ama insan donasyon olunca kolayca olacak diye düşünüyor, hiç değilmiş bu 2 oldu yine olmadı

Kızlar acayip yorgunluk var baş ağrısı belim de kasıklarımda ağrılar korkuyorum düşük olacak diye akıntım var hep kanama sanıp wc ye gidiyorum.. progestan kullanırken düşük olma riski var mıdır

Kendi yumurtalarımla zaten hiç transfer bile yaşayamamıştım ama insan donasyon olunca kolayca olacak diye düşünüyor, hiç değilmiş bu 2 oldu yine olmadı
Gerçekten çok zor arkadaşım.. Inşallah tekrar deneyebilirsin, inşallah kolay atlatabilirsin canim...

Dr ne dedi transferini kim yaptı bilmiyorum ama rahminde bir sıkıntı var mı acaba neden olmuyor :(

Dr ne dedi transferini kim yaptı bilmiyorum ama rahminde bir sıkıntı var mı acaba neden olmuyor :KK43:
Canım endometriozisim var bir de rahimde tam olarak sıkıntı demediler ama Firdevs hn ilk denemeden sonra histereskopi yaptırmamın iyi olacağını söylemişti, biz de nasılsa transferi kendisi yapacak diye histereskopiyi de geçen ay ona yaptırdık, transfer öncesi iyi olduğunu söylemişti ama bilemiyorum tabii rahim muamma diyorlar ya
Sana özel mesajla bir şey sorabilir miyim denedim ama gönderemedim

Back
X