Canım endometriozisim var bir de rahimde tam olarak sıkıntı demediler ama Firdevs hn ilk denemeden sonra histereskopi yaptırmamın iyi olacağını söylemişti, biz de nasılsa transferi kendisi yapacak diye histereskopiyi de geçen ay ona yaptırdık, transfer öncesi iyi olduğunu söylemişti ama bilemiyorum tabii rahim muamma diyorlar ya
Sana özel mesajla bir şey sorabilir miyim denedim ama gönderemedim
Tabi canım sorabilirsin

Canım endometriozisim var bir de rahimde tam olarak sıkıntı demediler ama Firdevs hn ilk denemeden sonra histereskopi yaptırmamın iyi olacağını söylemişti, biz de nasılsa transferi kendisi yapacak diye histereskopiyi de geçen ay ona yaptırdık, transfer öncesi iyi olduğunu söylemişti ama bilemiyorum tabii rahim muamma diyorlar ya
Sana özel mesajla bir şey sorabilir miyim denedim ama gönderemedim
Ben sana mesaj gönderdim ama gördün mü canım sen yollayamıyorum diyince

Sağol canım, çok üzgünüm gerçekten
Kendi yumurtalarımla zaten hiç transfer bile yaşayamamıştım ama insan donasyon olunca kolayca olacak diye düşünüyor, hiç değilmiş bu 2 oldu yine olmadı
belki benislerin supriz yapar herzaman cis e gecicek degilki kan onemli uzme kendini insallah hamissindir

Evet temizlige senden baalanmali bencede once insanlarla dalga gecmemeyi ogrenlemisin

Y Yas41 heyecanla bekliyorum.kızlar bende geri sayim başladı heyecan da gerci geçsin son 19gun istiyorum birvyandanda istemiyorum.onu karnimda hissetnekde çok güzel.bakiyorumda ne uzunn yol çabucak geçmiş gibi ama şimdi hiç geçmiyor gibi.hamile kardeşlerim yolculuğumuz hayirli olsun tedavide olanarinda insaĺlah gobiskeri dolsun.opuyorum sizi
.
Şuanda senin haftanda olmayı dilerdim..ben de bir an önce bitsin kucağıma alabileyim diye bekliyorum..yolun sonuna geldin bize de doğumunda dua et olur mu .o anları yaşayalım diye:)

Kızlar benim kontrol salıydı ama çok belim ağrıdıgı için nöbetçi bir dr a gittim bugün keseyi gördüm çok şükür normal görünüyor herşey tek kese görünüyor dedi dr :KK200: salı da kendi dr uma gidecem o zamana kadar biraz daha büyğmüş olır inş
Maşallah kuzucuğa : )
Rabbim sağlıcakla gelişip büyümesini nasip etsin

Şuanda senin haftanda olmayı dilerdim..ben de bir an önce bitsin kucağıma alabileyim diye bekliyorum..yolun sonuna geldin bize de doğumunda dua et olur mu .o anları yaşayalım diye:)
Sende çoğu geçmişin canım benim ya sabir ya sabir bundan sonra biraz zor geçiyor ama inan değecek.mesela ben artık duygusal B oyutundayim.rabbim sağlıkla cumlemze

en iyisi ben Cuma gününe kadar bekleyeyim? Ama hiç belirti de yok sadece bazen sağ tarafıma inceden sızı giriyor o kadar. Bir de tutunma kanaması oluyormuş bende öncekinde de olmamıştı şimdi de olmadı.

Kızlar benim kontrol salıydı ama çok belim ağrıdıgı için nöbetçi bir dr a gittim bugün keseyi gördüm çok şükür normal görünüyor herşey tek kese görünüyor dedi dr :KK200: salı da kendi dr uma gidecem o zamana kadar biraz daha büyğmüş olır inş
canım çok şükür keseyide gördün inşallah kaldı kalp atışlarınıda duyasın ve rahat hamileliğinigeçir inşallah
belin çok ağrıyınca uzan dinlen

Back
X