Kızlar kan sonucum 40 çıktı.
Süperrrr, ohh canım gözün aydın :) perşembe aynı saatlerde birdaha ver, inşallah rabbim devamını getirir ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar kan sonucum 40 çıktı.
senin ilk mehmet kaptanda denediyini biliyorum
şimdiki doktorun firdevs hm mı
Maşallah canım, sağlıkla büyüt bebeğini, inşallah bizler de görürürz o günleri..
canım gözün aydın beta değerinde güzelAmin canım inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.
Canim hayirli olsun bizlerede dua et ne olurKızlar ben dayanamayıp dün 6.günümdü idrar testi yaptım :)Eki Görüntüle 2075312
Hayirli olsun canim bende yeni negatif sonuc aldim bizlerede dua et ne olur bir sonraki denememe insallahKizlar selammm uzun zaman önce transfer oldugumu yazmıştım gebelik mujdemi veremedim nazardan korktuğum için artık açıklayabilirim 14 Kasımda test yaptım gebeyim kizlarrr
Canim benim Allah bebeginle ailenle mutlu mesut etsin insallahArkadaslarr bn dogum yaptin 10 gun oldu 34 haftalik doggdu ve bir hafta kuvezde kaldi somdi serviste beraberizzzzzzzz harikaaaa biseyyy buuu yaaaaâ
Gozunaydin Aksu,saglikli uzun omurlu olsun bebegin.Bebegin neden erken dogdu?Bebeginnaşagidami duruyorduvarmiydi bir nedeni?Kac kilo dogdu ve dogumun normalmi oldu?Benim komsumda 35 haftada bebek hamileligi boyunca asagida oldugu icin erken dogdu ama bebegi kuveze almadilar.Hamilelik ilerledikce dogum korkusu basliyor.Arkadaslarr bn dogum yaptin 10 gun oldu 34 haftalik doggdu ve bir hafta kuvezde kaldi somdi serviste beraberizzzzzzzz harikaaaa biseyyy buuu yaaaaâ
Gozunaydin Hangover saglikli guzel bir dokuz ay gecirirsin insallah.Kızlar kan sonucum 40 çıktı.
Nasilsin Zazacigim,tedavin ne zaman basliycaksin?canım gözün aydın beta değerinde güzel
allah tamamına erdirsin
En yakin zamanda sen ve diger arkadaslarimizda yasar insallah.Moralini yuksek tut ve birgun anne olacagina inan yeterki.Emin ol sende anne olacaksin.bol sans yeni tedavinde buket73Canim hayirli olsun bizlerede dua et ne olur
Canim benim Allah razi olsun insallah o gunlerde gelecekEn yakin zamanda sen ve diger arkadaslarimizda yasar insallah.Moralini yuksek tut ve birgun anne olacagina inan yeterki.Emin ol sende anne olacaksin.bol sans yeni tedavinde buket73
Merhaba kizlar sperm donasyonu ile ilk deneme de hamile kalan var mi birde hangi tup bebek merkezi dr ismi yazabilir misiniz
Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin kaç aylık hamilesiniz nasil bir yol izlediniz yardımcı olur musunuzİlk denemede 2 embriyo transferi ile ikizlerime hamileyim..
British hastanesi doktorum hasan bankeroğlu
Bol şans cnm
Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin kaç aylık hamilesiniz nasil bir yol izlediniz yardımcı olur musunuz
Evet ilk defa deneyeceğim eşimin tedavisi olumsuz olunca o istedi ben pek taraftar değilim ama başka çaremiz yok yaştan dolayı karar vermem gerekti kabul ettim bakalım hayırlısı inşallah ilk denemem de olur da biraz moral buluruz3 aylık hamileyim
Tedavi yöntemi her hastaya göre değişkenlik gösterir cnm seni yanıltmak istemem
Zaten tüm tahlillerini götürdüğünde en doğru tedavi yöntemini belirlerler..
İlk defamı donasyon deniceksin?
cok iyi benim 5 ci gunu kan testim 30 ui di ve ikiz allahim buyuktur seninde belki massallah tebrik ederimKızlar kan sonucum 40 çıktı.
Allah herkesin gönlüne göre versin senin adına çok sevindim bende çoğul gebelik hayal ediyorum ilerisi için yanlız kalmaz birbirine destek olurlar diye.