Kızlar ben kıbrısa geldim yarın sabah 9 da operasyonla yumurtalarım toplanıcak hem benden hem dönordan bu arada transferim kaldı öbür aya çok e2 yüksek çıktı 4350 falandı 4 gün önce böyle olunca izmirdeki doktorum bekleyelim transfer için dedi yumurta toplandıktan sonra dönücem bu arada kıbrısa gelicek olan varsa soğuk ve kalabalık otellerde yer yok ben girnede kliniğim olduğu için deniz kızı otelde yer buldum çok güzel kızlar temiz bir çok kıbrıs otelinde kalmış biri olarak söylemeliyimki gerçketen güzel ve temiz fiyatlarıda diğerlerine göre uygun ! Bu arada sayfa donasyon olduğu için bilirmisiniz bilniyorum ama benim yumurtalar çok büyüdüğü için yol boyunca kustum çok kötüyüm resmen midem azımda yarın sabah olsunda bitsin diye bekliyorum arkadaşlar kliniği daha görmedim bakalım ilgililermi nasıllar yazıcam bu arada uçağa binerkn izmirde bir yağmur başladı bende çok kötü oldum ağladım sürünüyorum resmen ne zormuş evlat sahibi olmayı istemek ben hep tüp bebeği koyunca olur diyordum meğer ne zormuş beni resmen kendi içimde felakete getirdi bu arada endo incelik problemim var benim kürtajlardan dolayı ama dün bakıldı 6.4 dü endo iyi dedi doktorum ama e2 tavan yapmış o yüzden bekleyelim dedi. Aklıma geldikçe yazıyorum biraz karışık oldu yazım ama kafamda böyle karmakarışık kızlar. Bu arada yeni okuyanlar için söyleyim dünya tüp bebeğe geldim dr berk angüne yarın ilk defa kliniği görücem bakalım