- 21 Mart 2011
- 872
- 1.118
- 113
Şöyle özet geçeyim tabiki herkeste farkı oluyor ama benim doktorum biraz detaycıydı.Her dk yeni şeyler duyup öğreniyorum beler yaşayacağımı çok merak ediyorum Allah sabır versin hepimize
Benim genetik problemim var, kan pıhtılaşmam, troidim var
Biz önce eşimin spermleri ile ilgili ilaçlar kullandık ( herhangi bir problem yoktu ama önlem amaçlı) ve eşimin troidini düzeltmek için ilaç kullandık (tsh biraz yüksekti sperm kalitesini etkiler dediler)
Sonra donör seçildi bana benzeyen biri.
Sonra ben kan testleri yaptım. 45 tane falan herşeye bakıldı. Biraz vitamin takviyesi almaya başladım ve prednol hap kullanmaya başladım hazırlık amaçlı, buraya kadar işi biraz gereksiz uzattılar bizimkiler.
Neyse regl bekledik bitince rahim filmi çekildi temizdi, rahim biyopsisi yapıldı sorun yoktu. Cd56 yani kötü bağışıklık %14dü kendi yaptıkları bir serum var onu vermek istediler Türkiye’deki doktorum wma almadım.1 tane normal genel cd56 yı bilen insanların kullandığından aldım sadece transferden önce (bu konuyu uzatmayacağım çoğu doktor önemsemiyor bile) sonra rahimi hazırlamak için estrofeme kan sulandırıcı iğneye ve progestan iğneye başladım sonra transfer yapıldı ve ilaçlara devam ediyorum. Özet olarak anlattım :)))