Her dk yeni şeyler duyup öğreniyorum beler yaşayacağımı çok merak ediyorum Allah sabır versin hepimize
Şöyle özet geçeyim tabiki herkeste farkı oluyor ama benim doktorum biraz detaycıydı.
Benim genetik problemim var, kan pıhtılaşmam, troidim var

Biz önce eşimin spermleri ile ilgili ilaçlar kullandık ( herhangi bir problem yoktu ama önlem amaçlı) ve eşimin troidini düzeltmek için ilaç kullandık (tsh biraz yüksekti sperm kalitesini etkiler dediler)
Sonra donör seçildi bana benzeyen biri.

Sonra ben kan testleri yaptım. 45 tane falan herşeye bakıldı. Biraz vitamin takviyesi almaya başladım ve prednol hap kullanmaya başladım hazırlık amaçlı, buraya kadar işi biraz gereksiz uzattılar bizimkiler.

Neyse regl bekledik bitince rahim filmi çekildi temizdi, rahim biyopsisi yapıldı sorun yoktu. Cd56 yani kötü bağışıklık %14dü kendi yaptıkları bir serum var onu vermek istediler Türkiye’deki doktorum wma almadım.1 tane normal genel cd56 yı bilen insanların kullandığından aldım sadece transferden önce (bu konuyu uzatmayacağım çoğu doktor önemsemiyor bile) sonra rahimi hazırlamak için estrofeme kan sulandırıcı iğneye ve progestan iğneye başladım sonra transfer yapıldı ve ilaçlara devam ediyorum. Özet olarak anlattım :)))

Merhaba ben yeni katildim araniza ankaradan yumurta donasyonu icin kendo Yumoş larim var ama kalitesiz allah izim verirse Şubat da yolcuyuz deneyimleri nizi okuyorum

4 estrofem ve 9 progestan fitil folik asit,prednol16 mg,clexan,neupogen bunlar göbekten
Canım bunları halil bey kendimi verdi yoksa başka doktormu seni hazırlıyor sorma nedenim bende onun hastasıydım bana çok sabit bi protokol verdi yetersiz bir protokol verdi olmadı oyüzden soruyorum seninki gayet yeterli bunlar

Ben de sabah 4 akşam 4 estrofem, prednol 16 mg, progestan 2 ampul kalçadan iğne akşam. Clexan sabah akşam göbekten , birde vajinal jel gündüz, solgar c vitamin ve aynı marka formula v vitamin
Merhaba bu sizin hangi klinikti kusura bakmayın artık unutuyorum ve ilaçlar estrofem çok olmasının nedeni acaba endumetrum da incelikmi var oyüzdenmi

Merhaba bu sizin hangi klinikti kusura bakmayın artık unutuyorum ve ilaçlar estrofem çok olmasının nedeni acaba endumetrum da incelikmi var oyüzdenmi
İncelik yoktu canım en son transferden 5 gün önce baktılar yanılmıyorsam 9.6 idi o günden sonra iğneleri verirken 4 e çıkardı. Bizimkiler biraz böyle mesela hem vajinal jel hem progestan 2 ampul aynı anda kullanıyorum ben. Normalde bunlarıda peşpeşe verirler...

İncelik yoktu canım en son transferden 5 gün önce baktılar yanılmıyorsam 9.6 idi o günden sonra iğneleri verirken 4 e çıkardı. Bizimkiler biraz böyle mesela hem vajinal jel hem progestan 2 ampul aynı anda kullanıyorum ben. Normalde bunlarıda peşpeşe verirler...
Hangi klinikti canım hem iğne hem jel çok iyi yapmış doktorun bende bu defa öyle istiycem garantici olmakta fayda var sabah 4 akşam 4 mü estrofem günde 8 tane çok değilmi canım çünkü endo maşallahın var 9.6 muhteşem

Hangi klinikti canım hem iğne hem jel çok iyi yapmış doktorun bende bu defa öyle istiycem garantici olmakta fayda var sabah 4 akşam 4 mü estrofem günde 8 tane çok değilmi canım çünkü endo maşallahın var 9.6 muhteşem
evet sabah 4 akşam 4 alıyorum. Özelden yaZdım kliniği. Herşeyi açık yazmak çok iyi hissettirmiyor bana bir sürü şey anlatınca Burda olanlardan değilde dışardan da okunabiliyor ya. Gittiğim yerde sıkıntı var şuan o yüzden çok belirgin şeyler yazmak istemedim.

KIbrıstaki merkez gynolife idi ama ilaç Protokolünü Türkiye tarafı yaptı Kıbrıs onları bozmadı. Yoksa Kıbrıs’taki doktorum ben kendi hastalarıma önce iğneyi veriyorum sonra jeli veriyorum dedi. Ama onlar derse o dedi.

Şöyle özet geçeyim tabiki herkeste farkı oluyor ama benim doktorum biraz detaycıydı.
Benim genetik problemim var, kan pıhtılaşmam, troidim var

Biz önce eşimin spermleri ile ilgili ilaçlar kullandık ( herhangi bir problem yoktu ama önlem amaçlı) ve eşimin troidini düzeltmek için ilaç kullandık (tsh biraz yüksekti sperm kalitesini etkiler dediler)
Sonra donör seçildi bana benzeyen biri.

Sonra ben kan testleri yaptım. 45 tane falan herşeye bakıldı. Biraz vitamin takviyesi almaya başladım ve prednol hap kullanmaya başladım hazırlık amaçlı, buraya kadar işi biraz gereksiz uzattılar bizimkiler.

Neyse regl bekledik bitince rahim filmi çekildi temizdi, rahim biyopsisi yapıldı sorun yoktu. Cd56 yani kötü bağışıklık %14dü kendi yaptıkları bir serum var onu vermek istediler Türkiye’deki doktorum wma almadım.1 tane normal genel cd56 yı bilen insanların kullandığından aldım sadece transferden önce (bu konuyu uzatmayacağım çoğu doktor önemsemiyor bile) sonra rahimi hazırlamak için estrofeme kan sulandırıcı iğneye ve progestan iğneye başladım sonra transfer yapıldı ve ilaçlara devam ediyorum. Özet olarak anlattım :)))
Benden bu söylediğiniz testlerin hiçbirini istemediler rahim filmini duymuştum ama onu da istemediler benden neden acaba umursamadiklarin mi yoksa başka sebebi mi var

Benden bu söylediğiniz testlerin hiçbirini istemediler rahim filmini duymuştum ama onu da istemediler benden neden acaba umursamadiklarin mi yoksa başka sebebi mi var
Rahim biyopsisini istememiş olabilirler ama rahim filmi önemli. Troid ve kan pıhtılaşması da önemli istememe sebeplerini anlamıyorum.

Canım bunları halil bey kendimi verdi yoksa başka doktormu seni hazırlıyor sorma nedenim bende onun hastasıydım bana çok sabit bi protokol verdi yetersiz bir protokol verdi olmadı oyüzden soruyorum seninki gayet yeterli bunlar
Ben tam halilin dediyini yapmıyorum
Azcık ondan azcık kendi doktorumdan
Azcıkta kendimden

AYnen yaşımız, geçmişimiz, sorunumuz hep farklı. Kan pıhtılaşmasında kaç seçenekte taşıyıcı olmamız bile farklıdır. Bencede doktorunuza güvenin ama azıcık sorgulamakta da fayda var

Canim ozelden yazarmisin toplam ne kadara maal oldu
iştw Buda değişken bir durum 5000 Euro Kıbrıs tarafı 500 Euro kalanları dondurmak için ama işin Türkiye tarafı da çok oldu bizde testler mestler ama Kıbrıs tarafı her yerde aşa yukarı böyle

ben hiç yatmıyorum hata dünden çalışıyorum
sadece kendimi yormamaya çalışıyorum
dün iş çıkışı markete girdi ağır poşetlede eve geldim

Canım çok yorma kendini
Yataktan kalkarken bile dikkat et..
Benim son yaptırdığımda yataktan hızlı kalktım. .
O kasıklarımdaki kıpırtılar hemen kesildi...
Hatta eşime dedim olmadı ...
Kıpırdamalar durdu...
Gerçi bu işler nasip..
Kısmet...
Onun dışında herşey hikaye...
Tek hamile kalalımda kime benzediği önemli değil...
ALLAH hepimizin elini boş bırakmasın...
2018 hepimize uğurlu gelsin arkadaşlar. ..

Back
X