Arkadaşlar tedaviyi olduğunuz klinikteki doktorunuz belli bir ilaç protokolü uyguluyor ancak sizi tr de takip eden kadın doğumcunuzun dediğini yapmakta fayda var mesela ben hit de oldum bana 12.haftada progesteeon hormonunu bırakmamı söylediler ancak suan 33. Haftnın içinde olmama rapmen doğuma kadar bırakmamam gerektiğini söyledi kadın dogumcum. Estrofemi bir an da kesmemi söylediler ancak ben haftada birer birer azaltarak kestim. Demem o ki klinikte ki doktorunuz belli bir prosedür takip ediyor ama kendi kadın dogumcunuz durumunuzu anlattığınız takdirde daha özel ve kişisel bir tedaviyi uygun görüyor.aklınızda bulunsun. Ayrıca yeni transfer olacak arkadaşlar ya da zaza gibi yeni olmuşlar kendinizi asla kasmayın rahatça dolanın gezin bolca yürüyün çay kahve kısıtlamasın gitmeyin çok aşırı sıcak banyo, tuvalette ıkınmA,sigara, ve aşırı yük taşımaktan kaçının. Bunun dışında yataktan kalkmanız inemniz çıkmanız bebeğinizi asla düşürmez. Tecribeyle sabittir..umarım bol bebekli bir 2018 bizleri bekler