- 25 Ocak 2018
- 256
- 299
- 18
benim gidecegim hastane orasi.Burcu hoca üniversite de kürsü sahibi bi kişi.Idealist.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim gidecegim hastane orasi.Burcu hoca üniversite de kürsü sahibi bi kişi.Idealist.
Öyle adet kanaması gibi degil ara ara ilk gün biraz oldu dün ve bugün kahverengi leke hiç sormadım Murat beye ama toplandığı gün normal demişti sadece iki gün oldu ya ben yaptıranlar da da olmuş udur diye merak ettim canımPeki hayırlı olsun tedavin. Kanaman bana garip geldi ama. Murat hoca ne dedi kanaman için? Pazartesi transfer olacaksa kanama normal miymiş?
Anladım yumurta toplama işlemi sonrası olabilir evet az bir şekilde. Yine de Murat hocayla paylaşın derimÖyle adet kanaması gibi degil ara ara ilk gün biraz oldu dün ve bugün kahverengi leke hiç sormadım Murat beye ama toplandığı gün normal demişti sadece iki gün oldu ya ben yaptıranlar da da olmuş udur diye merak ettim canım
British öneririm burda okuduklarımdan baya iyi olduklarını okudum.Arkadaşlar Yakın Doğu Tüp Bebek ile ilgili başka bilgisi olan orada donasyon yaptıran var mı ?
Gerçekten british gynolife yakın Doğu arasında kaldık
Evet kızlar kızımı kucagima aldım şükürler oldu çok sağlıksağlıklı ve bal gibi uzun zamandir yazicam ama lohusa sendromu ağır yaşıyorum.36 gunliguz dün enguzel duygusu rabbim hepinize nasibaşı etsin baby blues haric
British öneririm burda okuduklarımdan baya iyi olduklarını okudum.
Gynolife benim yaptırdığım yer. Ben memnun kaldım.olumsuz yorum yapacağım bir durum yaşamadım.
Yakın Doğu hiçbir fikrim yok
Gecmiş olsun akidecik, ikinizinde sağlıklı olmanıza çok çok sevindim...Allah uzun sağlıklı ömür versin canım..Miniğinin taze bebek kokusu lohusa sendromuna da şifa olsun, tez zaman da atlatırsın umarım...Evet kızlar kızımı kucagima aldım şükürler oldu çok sağlıksağlıklı ve bal gibi uzun zamandir yazicam ama lohusa sendromu ağır yaşıyorum.36 gunliguz dün enguzel duygusu rabbim hepinize nasibaşı etsin baby blues haric
Tabiki doktorla konuşmak insanın içini rahatlatıyor beni de kendisi aradı problemimi dinledi süreci anlattı ama dediğim gibi ücret olarak firdevse göre biraz daha pahalı bu biraz düşündürüyorinan benimde kafam bir firdevsten bir muratan yana gidiyor
ama firdevsin birebir hastalarla muhatap olmaması hoşuma gitmiyor aynı halilde çektiklerimi çekmek istemiyorum
murat bey kendisi hastalarıyla muhatap oluyor hata watsap eklemesi yapıb ordan tüm sonuçlarımı inceliyip yapıyor
geçen hasta histeroskopimi atım ona ve ankaradakı doktorumun söylediyini yazdım
geçte olsa döndü ve kendi yorumunu yaptı
başka merkezlerde ancak hemşirelerle konuşuyoruz
Allah şifa versn canım ne kadar zorlu yollardan geçerek bebeğine kavuştuğunu düşün ve atlatmaya çalış. Gözünaydın olsun.darısı tüm bekleyen arkadaşlara ve de banaEvet kızlar kızımı kucagima aldım şükürler oldu çok sağlıksağlıklı ve bal gibi uzun zamandir yazicam ama lohusa sendromu ağır yaşıyorum.36 gunliguz dün enguzel duygusu rabbim hepinize nasibaşı etsin baby blues haric
Evet kızlar kızımı kucagima aldım şükürler oldu çok sağlıksağlıklı ve bal gibi uzun zamandir yazicam ama lohusa sendromu ağır yaşıyorum.36 gunliguz dün enguzel duygusu rabbim hepinize nasibaşı etsin baby blues haric
Hayırlı uğurlu olsun canım. Sağlıklı uzun mutlu ömrünüz olsun darısı başımıza :)Evet kızlar kızımı kucagima aldım şükürler oldu çok sağlıksağlıklı ve bal gibi uzun zamandir yazicam ama lohusa sendromu ağır yaşıyorum.36 gunliguz dün enguzel duygusu rabbim hepinize nasibaşı etsin baby blues haric
canım meleğini öp kokla bizimçinEvet kızlar kızımı kucagima aldım şükürler oldu çok sağlıksağlıklı ve bal gibi uzun zamandir yazicam ama lohusa sendromu ağır yaşıyorum.36 gunliguz dün enguzel duygusu rabbim hepinize nasibaşı etsin baby blues haric
benim rahim içi ağır adezyonlar vardı histeroskopilerle açtı cem hocaTabiki doktorla konuşmak insanın içini rahatlatıyor beni de kendisi aradı problemimi dinledi süreci anlattı ama dediğim gibi ücret olarak firdevse göre biraz daha pahalı bu biraz düşündürüyor
Histeroskopi derken rahim filminden mi bahsediyosun benim elimde hiçbirşey yok yeni başlicam da murat bey hsg cektirmen gerek eşin için de sperm testi dedi ama nerde yaptırabilirim bilmiyorum sen ankarada mı doktora gidiyosun bu testleri kime yaptırdınız acaba bir de doktorunu paylaşabilir misin özelden ya da burdan ? Bende ankarada takibim yapılsın istiyorum da
Benim de yumurta donasyonu canım. Hit de yaptırdım .
Hayır canım. Kendi yumurtası olmayan, ya da olsa bile sağlıklı yumurtası olmayan kadınların bir başkasının yumurtası ile hamile kalmak için yapılan işlemin adıdır.mrb..şu yumurta donasyonu nedır acıklarnısınız tam olarak bıldıgım sey mi acaba yumurta dondurma işlemi daha sonrası için fazla yum varsa