- 1 Şubat 2018
- 772
- 811
- 53
Merhabalar,
Ben 46 yaşındayım.41 yaşında 2.evliliğimi yaptım.İlk evliliğimden bir oğlum oldu.2.eşimin çocuğu yok diye başladık çocuk işine.1 miyom ameliyatı,arkasından 5 doğal hamilelik ve düşükler.en son 2016 nisan ayında 1 donasyon ve düşük,hemen arkasından östrojen duyarlılığı %100 ve progsteron duyarlılığı %80 olan meme kanseri teşhisi kondu.Bu işlerle uğraşırken en ufak bir değişimi sakın gözden kaçırmayın.Sol göğsümün üst tarafında minicik pembe sivilce gibi bişey sonradaan sinek ısırığı gibi altındaa sert bir kabarcık oluşturdu.Neyse göğüs alındı,sadece radyoterapi aldım,maddi manevi çok hasar gördüm.şimdi onkolog pek istemiyor çocuk olayına girmemi ama son bir defa daha deneyeceğim.Ben de British düşünüyorum.Sibel Hanım ve Murat beyle görüştüm..Ama maliyetler anormal yüksek..Ben şöyle düşünüyorum.Aynı yerde düşünen birkaç kişi birleşip toplu indirim mi istesek,bunun faydası olur mu acaba..Şimdi ben İstanbulda Anadolu yakasında oturuyorum.Buradan da iyi bi dr bulmak istiyorum..Benim durumum Onkolog,tüp bebekçi vedahiliye kontrolünde olacak bakalım
Çok ama çok geçmiş olsun

Keşke böyle bir indirim yapsalar ,ben henüz fiyat görüşmedim öncelikli doktorla görüştürüceklermiş.Ne fiyat verdiler size?Ama sizin yumurta donasyonu değilmi