Murat beye yazdim ama hala cevap yok
4 ile 23 arasında olmasi gereken deger 32 çıkmış :KK43:
Canım yakın zamanda stress yaşadın mı ya da östrojen tedavisi gördün mü? Benim bir önceki tedavimden sonra burada kendi doktorum hormonların normal mi bir bakalım demişti ve prolaktin yüksek çıkmıştı, ksa süre sonra yeniledik testi normale dönmüştü. Prolaktin sabah saatlerinde ve sakinken yspılması gereken bir testmiş ve tedavi için aldığımız östrojen de prolaktini arttırırmış. Umarım seninki de normale döner arkadaşım

aksilikler oldu .vardır bi hayır dedik.nisan ayında olucak arkadaşım. Sende yakındoğu ile görüşüyodun bişey mi oldu da degistirdin kliniğini(kısmetinde bu bebeğe sahip olmak varmış o başka tabi : ) )
Evet canım Yakındoğu dan vazgeçtim bu sürece karar verdiğimizden beri Hit ve Bahçeci british ten Zehra hanımla görüşüyordum. Ağır basan ikisiydi Hit ekibi başarıları ve fiyatı ile daha çok kafama yattı. Onu tercih ettim. Bana kalsa ilk buraya gelirdim buradaki doktorumun yüzünden Berk Angün e gittim geçen yıl maalesef.

Nazcım hatırladım seni
Kendi yumurtalarınlamı denedin?
Yoksa hazır embriyo?
Hee ne yaprınsa çok güzel bir şeye vardın
İçinde bebişler oluştu rabbimin izniyle
İçimden ikizin olucak gibi geliyor
İnşallah rabbim sağlıklı bir gebelik yaşatsın sana
Ve sağlıkla bebişlerine kavuşasın
Embriyo oldu canım. İnşallah ağzından bal damlıyor zazam çok teşekkür ederim âmin :emir_bebek::emir_bebek::KK30:

Hayırlı olsun Yaş cim inşallah british hepimizi anne yapsın.. .Ne zaman başlayacaksın?
Çok teşekkürler, şu anda endometriosis tedavisi için zoladex kullanıyorum, bu ilaç geçici menapoza sokan bir ilaç, salı günü 3. İğne vurulacak, Murat by bunun ne kadar devam edeceğini buradaki doktorumun belirlemesini istedi, bir de ERA testi tavsiye etti biliyorsun bebim önceki negatiflerden dolayı, ERA için de rahmi normal transfere hazırlar gibi hazırlıyorlarmış, yani hormon verecekler sonra test, sonra test sonucu gelecek
Yani bilemiyorum ama bana yazı buluruz gibi geliyor

Çok teşekkürler, şu anda endometriosis tedavisi için zoladex kullanıyorum, bu ilaç geçici menapoza sokan bir ilaç, salı günü 3. İğne vurulacak, Murat by bunun ne kadar devam edeceğini buradaki doktorumun belirlemesini istedi, bir de ERA testi tavsiye etti biliyorsun bebim önceki negatiflerden dolayı, ERA için de rahmi normal transfere hazırlar gibi hazırlıyorlarmış, yani hormon verecekler sonra test, sonra test sonucu gelecek
Yani bilemiyorum ama bana yazı buluruz gibi geliyor
Evet yaş bu kadar işlem için 2_3 ay gerekir sanirim...Iyi olsunda önemli değil.. ..

Canım yakın zamanda stress yaşadın mı ya da östrojen tedavisi gördün mü? Benim bir önceki tedavimden sonra burada kendi doktorum hormonların normal mi bir bakalım demişti ve prolaktin yüksek çıkmıştı, ksa süre sonra yeniledik testi normale dönmüştü. Prolaktin sabah saatlerinde ve sakinken yspılması gereken bir testmiş ve tedavi için aldığımız östrojen de prolaktini arttırırmış. Umarım seninki de normale döner arkadaşım
Selam.sizde çikolata kisti mi var.büyüklüğü ne kadar kistin.

Yas41 iğne vuruluyormuş ya ondan merak ettim.gerçi herkesin Tedavisi farklı ama
Yas41 adenomiozis yani rahim kaslarında çuklata kistler onunçin adet baskılayıcı vurup suni menopoza giriyor estradiolu düşürerek o kistlerin küçülmesini sağlıyor

Çokta yüksrk değil doktor 1-2 ay dostinexle düzeltir
Ll
Ben kendi yumurtalarımı kullanmıyorumki
Çukulaya kist kadının kendi yumurtasının kalitesini düşürüyor
Zaza yakın zamanda biyopsi yaptirdinmi..Benim 2 sene önce biyopside küçük küçük polip kökleri çıkmıştı.. Bu durumda tutunmaya engel olur demişti mehmet hoca..Sonra kürtaj yapmıştı.. Kurtaj sonrasi rahim kalinligindada bayagi iyilesme olmustu..simdi bilmiyorum nasıl ama etkilimidir acaba...

Ll

Zaza yakın zamanda biyopsi yaptirdinmi..Benim 2 sene önce biyopside küçük küçük polip kökleri çıkmıştı.. Bu durumda tutunmaya engel olur demişti mehmet hoca..Sonra kürtaj yapmıştı.. Kurtaj sonrasi rahim kalinligindada bayagi iyilesme olmustu..simdi bilmiyorum nasıl ama etkilimidir acaba...
Biyopsi iki defa yapıldı bir 3 sene önce temiz çıktı
En sonda 1.5 sene oldu oda temiz
Ne dersin her şey yaptırmışım

Biyopsi iki defa yapıldı bir 3 sene önce temiz çıktı
En sonda 1.5 sene oldu oda temiz
Ne dersin her şey yaptırmışım
Evet gerçekten yapılmayan kalmamış.. Biyopsilerin temiz cikmasi da bence cok onemli..Allah korusun...
Her yapılan da sana ciddi tecrübe kazandırmış zazacim..Kendi kendimizin doktoru olduk bu sayede..Bende son denemenden umutluydum..Her şey iyiyken olmaması.. Nasıl dönmüş yumurta kullanırlar anlamak zor..Sonucta onada bir sürü para ödeniyor.. Inşallah bu sefer kaliteli miniklerle olacak...

Back
X