Dna yapılmadı hic bir sorun yok deniliyor sasirdim artik ya rabbim yardımcınız olsun
İlginç gerçekten...Sen bulunduğun yerde gittiğin iyi bir doktorun var mı ? Rahimde polip, çikolata kisti vb sıkıntılar olmasın...İyice bakıldımı...Yada bak Yaş41 arkadaşımızdan ERA istediler, rahmine yanlış günde mi transfer yapıldı acaba...British i ararsan Murat Beyle bu konuları ayrıntılı konuşabilirsin...

Kızlar birşey soracağım.

Şimdi Brithis dedi ki bu ay eşinden spermi donerdönde yumurtayı alıp embriyo oluşturalım, embriyonun 5. günü donduralım.

Sonra senin ilaç tedavin bitince 1 ay sonra transferini yapalım.

Böyle oluyor mu ?

Normalde sperm yumurta emmbriyo olup 5. günü bana transfer edilmesi gerekmiyor mu ?

Valla hemşire kız kafamız iyice karıştırdı :(

Ne dönüşü hayirlisi dediler tmm sizler indirimden bahsediyorsunuz banada bilgi verirseniz sevinirim
Ennurcum zaten britişe anlatsan 3 yerde yaptırdığını artık daha detaylı bir değerler istiycekler
damlanın numarasını yazdım ara kadınlar klübünden arıyorum de yada watsapa yaz dönücek sana
bütün başına geleni söyle ve indirim iste

Ennurcum zaten britişe anlatsan 3 yerde yaptırdığını artık daha detaylı bir değerler istiycekler
damlanın numarasını yazdım ara kadınlar klübünden arıyorum de yada watsapa yaz dönücek sana
bütün başına geleni söyle ve indirim iste

CANIM DAMLA KİM

Donmuş Transferini uygun gördüler canım..Doğal Siklusumu bozmadılar..Ama bana genelde öyle yaptıklarını söylediler..
Diğer arkadaşlar nasıl acaba bende merak ettim şimdi? Sen konuştunmu bu konuyu...
ben özelikle talep ettim hormonlarla benim ve donorün siklüsünü denk getirsinler
freş transfer istedim

Bana da 4675 euro işlem 500 dondurma dediler. Bende Brithisten Sibel hanımla görüşüyorum

O saçma ilaci bir halilin tedavisinde var
sen nasılsın canım çok oldu seni görmeyeli
iyi olmaya çalışıyorum zazacım sen de diğer ay başlayacaksın sanırım Allahım hayırlısıyla sana da mutlu haberler almak nasip etsin ben nadasa bıraktım kendimi her zaman yazamıyorum ama sürekli okuyorum yazdıklarınızı son zamanlarda herkes ağırlıklı olarak british de karar kılmış dualarımız inşallah kabul olur da en kısa sürede alırız bebeklerimizi kucağımıza bende ilaç protokollerini merak ediyorum merkezlerin yumurta donasyonunda en önemli ilaç estrofem kimisi 1 lerle başlıyor kimisi 3 lerle ince endometriumlular sizler kaç ile başladınız?? nasıl devam ettiniz?

iyi olmaya çalışıyorum zazacım sen de diğer ay başlayacaksın sanırım Allahım hayırlısıyla sana da mutlu haberler almak nasip etsin ben nadasa bıraktım kendimi her zaman yazamıyorum ama sürekli okuyorum yazdıklarınızı son zamanlarda herkes ağırlıklı olarak british de karar kılmış dualarımız inşallah kabul olur da en kısa sürede alırız bebeklerimizi kucağımıza bende ilaç protokollerini merak ediyorum merkezlerin yumurta donasyonunda en önemli ilaç estrofem kimisi 1 lerle başlıyor kimisi 3 lerle ince endometriumlular sizler kaç ile başladınız?? nasıl devam ettiniz?
CAnım sen en son halilde indirimli yaptırıcaktın
biliyorsun bende yaptırdım halilde en son çok iyi bir endometriumla negativimi aldım
unutma halil indirim yapıyor ve iyrenç şeylerede el atıyor
her halde okumuşun yazdıklarımı

CAnım sen en son halilde indirimli yaptırıcaktın
biliyorsun bende yaptırdım halilde en son çok iyi bir endometriumla negativimi aldım
unutma halil indirim yapıyor ve iyrenç şeylerede el atıyor
her halde okumuşun yazdıklarımı
evet canım okudum tabiki yeni bi yerde başlamak bizim için çok zor fiyatlar çok yüksek ne yapacağım bilmiyorum 2 ayri çalışana sordum kendimi rahatlatmak için dondurulmuş yumurta kullanmıyorsunuz değil mi diye kesinlikle hayır diyorlar ama güvenemiyorum işte aklım çok karışık :(

evet canım okudum tabiki yeni bi yerde başlamak bizim için çok zor fiyatlar çok yüksek ne yapacağım bilmiyorum 2 ayri çalışana sordum kendimi rahatlatmak için dondurulmuş yumurta kullanmıyorsunuz değil mi diye kesinlikle hayır diyorlar ama güvenemiyorum işte aklım çok karışık :KK43:
aklını karıştırmak istemem ama bir düşün bir donörden freş yumurta toplaması için en azından 3 bin tl ilaç parası+donör bedavaya yumurta vermiyor onun hakı+işlem ve embriyolokların kullandığı reaktivle ve+ transfer senin aklınca halil bize bunları yaparmı cebinden para harcayarak

aklını karıştırmak istemem ama bir düşün bir donörden freş yumurta toplaması için en azından 3 bin tl ilaç parası+donör bedavaya yumurta vermiyor onun hakı+işlem ve embriyolokların kullandığı reaktivle ve+ transfer senin aklınca halil bize bunları yaparmı cebinden para harcayarak
Zazacim ben Hitin ne yaptigini bilmiyorum,daha once yazdigina rastlamamisim,benimle de paylasir misin bilgini? Biliyorsun ben de 3 gun once negatif aldim hitten

Kızlar Cuma günü HGS ( Rahim Filmi ) çekilecek.

Ağrılı bir işlem mi ?
Narkoz ile yapılırsa hiç ağrılı değil 10 dakikada bitiyor. Kendine gelirken çok az sersemlik oluyor ama cok agri olmadı bende. Adet kanaması gibi kanamam oldu çekim günü başka birşey yok. Narkozsuz olursa agriliymis. Kardeşim cektirmisti sakin narkozsuz yaptırma demişti bana.

Zy2009 ben de narkozsuz yaptirdim cok acidi. 4 5 gun kanamam oldu. Ama benimki eski usulmüs yeni sistem daha iyiymis.

Back
X