- 17 Aralık 2017
- 161
- 83
- 18
- 32
Hayir canım hic hissetmiyosun bileKızlar Cuma günü HGS ( Rahim Filmi ) çekilecek.
Ağrılı bir işlem mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayir canım hic hissetmiyosun bileKızlar Cuma günü HGS ( Rahim Filmi ) çekilecek.
Ağrılı bir işlem mi ?
Arkadaşım eski tip makineler rahmi öne getirirken çok can acıtıyor, ama yeni nesil görüntüleme cihaxları rahme göre pozisyon alarak can acıtmadan çekebiliyor,Kızlar Cuma günü HGS ( Rahim Filmi ) çekilecek.
Ağrılı bir işlem mi ?
Evet zazacim haklısın ama sil baştan tedavi görüp de 1000 eu 1500 eu ödeyen arkadaslardan hamile kalanları da düşününce bir ümit diyorumZazacim ben Hitin ne yaptigini bilmiyorum,daha once yazdigina rastlamamisim,benimle de paylasir misin bilgini? Biliyorsun ben de 3 gun once negatif aldim hitten
Dondurmayada indirim isteBana da 4675 euro işlem 500 dondurma dediler. Bende Brithisten Sibel hanımla görüşüyorum
dufiye yaptı oda ikizlerini doğurdu zar zor iki blast oluştu onlarda tuttuEvet zazacim haklısın ama sil baştan tedavi görüp de 1000 eu 1500 eu ödeyen arkadaslardan hamile kalanları da düşününce bir ümit diyorum
Allahım kimseyi çaresiz birakmasin aklımı kaybetmezsem iyidufiye yaptı oda ikizlerini doğurdu zar zor iki blast oluştu onlarda tuttu
bence ona freş donörden bir hastasından çaldı iki yumurta oda tuttu
umut 14 denemelerini kayb etmişti ve hepsi negativ
ben orda olanda bir rus hemşire rusca bana dedi ki neler gördük burda 13 defa negativ alanlar
ah çaresizliklerimizi kullanıyo bu sektör.Allahım kimseyi çaresiz birakmasin aklımı kaybetmezsem iyi
Ne diyim Allah vicdan merhamet versinah çaresizliklerimizi kullanıyo bu sektör.
Benim bir yakınım evlatlık almıştı 1 haftalik bebek. 18 yıl çocuğu olmadığı için. Bebek 6 aylık olduğunda kendisi de hiç tedavisiz 6 aylık hamileydi. Alır almaz hamile kalmış. Bu çok büyük bir mucize.Allahım kimseyi çaresiz birakmasin aklımı kaybetmezsem iyi
Bize de nasip olur inşallahBenim bir yakınım evlatlık almıştı 1 haftalik bebek. 18 yıl çocuğu olmadığı için. Bebek 6 aylık olduğunda kendisi de hiç tedavisiz 6 aylık hamileydi. Alır almaz hamile kalmış. Bu çok büyük bir mucize.
Lütfen umutlarinizi kaybetmeyin.
Inşallah sizin hepinizin de olur. Annem 43 yaşında doğurdu menapoza girdim zannederken. Çok bip yapmanın etkisi oldugunu söylüyor.Bize de nasip olur inşallah
Inşallah sizin hepinizin de olur. Annem 43 yaşında doğurdu menapoza girdim zannederken. Çok bip yapmanın etkisi oldugunu söylüyor.
Bana da aynı şeyi söylediler şimdi donörden yumurta alıp eşinin spermiyle birleştirip donduralım daha snra sen hazır olduğunda transfer yparız dediler daha önce deneyen arkadaşlar sizce bu işlem riskli miKızlar birşey soracağım.
Şimdi Brithis dedi ki bu ay eşinden spermi donerdönde yumurtayı alıp embriyo oluşturalım, embriyonun 5. günü donduralım.
Sonra senin ilaç tedavin bitince 1 ay sonra transferini yapalım.
Böyle oluyor mu ?
Normalde sperm yumurta emmbriyo olup 5. günü bana transfer edilmesi gerekmiyor mu ?
Valla hemşire kız kafamız iyice karıştırdı![]()
Amin canımInşallah sizin hepinizin de olur. Annem 43 yaşında doğurdu menapoza girdim zannederken. Çok bip yapmanın etkisi oldugunu söylüyor.
Amin canım
benim anne annem 52 yaşında son bebesini doğurdu menopoza girdim diye düşünerek birde gördü göbek çıktı-)))
keşke ben ona benzeseydim
canım kafanı karıştırdıysam özür dilerim ama ben ve benim gibi çekenler gibi çekmeyesiniz diye yazıyorumNe diyim Allah vicdan merhamet versin
canım ben rus saytlarda araştırıyorum freş transferin başarısı yüksek ama iyi koşularda dondurulursa embriyo ve çözülürse ozamanda başarı artıyorVuuu Maşallah Zaza, 45-48 duymuştum ama 52 duymamıştım..Ne güzel allah uzun ömür versin..
Zazacım sen donor ile senkronize tranfer istedin dimi, merak ettim bu durumda şans daha mı yüksek..İntentten baktım dün pek bişi bulamadım..
canım ben rus saytlarda araştırıyorum freş transferin başarısı yüksek ama iyi koşularda dondurulursa embriyo ve çözülürse ozamanda başarı artıyor
ama artık güven kalmadı hiç kimseye freş istiyorum
Onunda olumludan çok olumsuzları varArkadaşlar merhaba yeniden Berk Aygün hakkında ne dersiniz?Dünya tüp bebek te?yaptıran hamiş kalan varmı?