kıbrısta kaç tane istersin koyarlar türkiyede 35 yaşın altında 1 35 ÜSTÜNDE 2-3 KOYUYORLARYANI NORMALDE TUP BEBEK YAPILIRKEN RAHME KAÇ TANE YUMURTA KONUYOR
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıbrısta kaç tane istersin koyarlar türkiyede 35 yaşın altında 1 35 ÜSTÜNDE 2-3 KOYUYORLARYANI NORMALDE TUP BEBEK YAPILIRKEN RAHME KAÇ TANE YUMURTA KONUYOR
Ben bebeklik foto gösteren yerleri tercih etmedim. ve hala ona göre gideceğim yeri belirliyorum.Yumurta donasyon yaptıran arkadaşların kendileri donörü görmüyor ama asıl işlemi yapan merkez donörü görüp ona göre belirliyor. Ama sprem donörleri yurtdışındaki sprembank dan geldiği için yaptırdığın klinik dahi o sprem donorlerini görmüyor çünki kıbrıs yasaları gereği sprembanka sprem bağışlayanlar içinde sadece resimsiz olanların ülkeye girişine izin veriyor.Tamamen bi belirsizlik oluyor. Ama klinik gerçekden içine sindiyse Rabbim ne uygun gördüyse o olur inancıyla yaptırırsın. Benim bildiğim 2 merkez resimsiz sprem donörü kullanıyo.Sperm donasyonu yaptiran arkadaslar donöru nasil sectiniz foto gosterilmeyen (bebeklik fotolari) yerlerde
Spermogram gayet iyiKızlar ne yaptınız, ukrayna-bahçeci karar verdinizmi...?
Bizimde bu gün yumurta toplama oldu, eşim de kıbrıstaydı..Ama sperm sayısı biraz düşük çıktı![]()
21 milyon/ml....Top. sperm sayısı 63 milyon...Hareket 5+20+25 yani %50...Morfolojiyi yazmamışlar, sanırım ona çok bakmıyor..Eylem hnm yeterli dedi....Bakalım hayırlısı...Yarında akşam üstüne doğru embriyolar hakkında bilgi verecekler...
Bekleme süresi 2.5 gün oldu ondanmı acaba diyorum..Bir önceki testi iyiydi aslında...
İnşallah spermler sağlıklıdırlar :)Spermogram gayet iyi
kızdan kaç tane yumurta toplandı
banada bugün 4 seçenek atılar
resim gösteren yerleri tercih EDIYORUM.Ben bebeklik foto gösteren yerleri tercih etmedim. ve hala ona göre gideceğim yeri belirliyorum.Yumurta donasyon yaptıran arkadaşların kendileri donörü görmüyor ama asıl işlemi yapan merkez donörü görüp ona göre belirliyor. Ama sprem donörleri yurtdışındaki sprembank dan geldiği için yaptırdığın klinik dahi o sprem donorlerini görmüyor çünki kıbrıs yasaları gereği sprembanka sprem bağışlayanlar içinde sadece resimsiz olanların ülkeye girişine izin veriyor.Tamamen bi belirsizlik oluyor. Ama klinik gerçekden içine sindiyse Rabbim ne uygun gördüyse o olur inancıyla yaptırırsın. Benim bildiğim 2 merkez resimsiz sprem donörü kullanıyo.
Aynı gün toplanan sayısı söylemişlerdi ama ben sormuştum da söylediler sanırımİşte insan endişe diyor :) Onu söylemediler artemissi..Yarın arayıp bilgilendireceklermiş..Toplanan, döllenen...Sana aynı gün dönüş yapmışlarmıy dı...
Sen tüp bebek mi yaptırıyorsun donasyon mu?ÖZEL KLINIKTE YAPTIRACAM DOKTR LA GÖRÜŞTÜGÜMDE İKİZ GEBELIK İÇİN YASAK 35 YAŞIN ALTINDA OLMAZ FALAN DEDI
biz her halde beraber gidicez -))Benim bahçeci hormon ilacına 10 gün kaldı sonra adet olcam sonra nasıl ilerleyeceğiz bilmiyorum. Ama hemşire Martta işlemin biter dedi. Heyecanla bekliyoruz.
Bende bekliyim dedim..Her şeyi soruyorum sonra üzülüyorum (tüp bebek denemelerinde öyle olmuştu) üzüleceksem toptan üzülürüm dedim :)Aynı gün toplanan sayısı söylemişlerdi ama ben sormuştum da söylediler sanırım
hayrlı uğurlu olsun canımİşte insan endişe diyor :) Onu söylemediler artemissi..Yarın arayıp bilgilendireceklermiş..Toplanan, döllenen...Sana aynı gün dönüş yapmışlarmıy dı...
ÖZEL HASTANE AMA KOYARLAR MI 2 TANENASIL Bİ YOL İZLEMELİYIMSen tüp bebek mi yaptırıyorsun donasyon mu?
Tüp bebekte 24 yaşında işen 2 embriyo koymazlar devlette
Özel merkeze gidersen kaç yıllık evlisin kaçıncı denemen gibi soruların cevapları ile 2 koyarlar
Donasyon yaptırıyorsan zaten 2 koyarlar
İnşallahhh zazacım ...hayrlı uğurlu olsun canım
Haydi arkadaşlar inşallah güzel olur.Merak içindeyim sizin içindeİnşallahhh zazacım ...
mavicim bugün donörümüde seçtimİnşallahhh zazacım ...
Donör secerken neye göre sectin canım bana da bugün secenek sundular ama neye göre belirlemeliyim bilmiyorum yaşın bize yakın olması önemli mi yoksa genc yas daha mı iyimavicim bugün donörümüde seçtim
4 seçenekten birini
Cok sagol Cnm verdigin bilgiler icinGayet normal canım polikistik overde çok yumurta verir stimulasyon ama kaliteli okadar kalır
Sana martta mı transfer olcak ben de o tarihlerde gitcem sanırımBenim bahçeci hormon ilacına 10 gün kaldı sonra adet olcam sonra nasıl ilerleyeceğiz bilmiyorum. Ama hemşire Martta işlemin biter dedi. Heyecanla bekliyoruz.
Evet bizim merkezde resimsiz,embriyologumuz dedi biz gormuyoruz sadece çene yapisi goz yapisi rengi, sac rengi kan grubuna gore seciyoruz dedi. Bizimde esimin goz renginden kan grubu ayni olan kalmamis(Japon filan varmis onlar zaten olmaz diye) artik bizde goz rengi farkli olan sectik kan grubu uyuyo diye hayirlisi bakalim ..Ben bebeklik foto gösteren yerleri tercih etmedim. ve hala ona göre gideceğim yeri belirliyorum.Yumurta donasyon yaptıran arkadaşların kendileri donörü görmüyor ama asıl işlemi yapan merkez donörü görüp ona göre belirliyor. Ama sprem donörleri yurtdışındaki sprembank dan geldiği için yaptırdığın klinik dahi o sprem donorlerini görmüyor çünki kıbrıs yasaları gereği sprembanka sprem bağışlayanlar içinde sadece resimsiz olanların ülkeye girişine izin veriyor.Tamamen bi belirsizlik oluyor. Ama klinik gerçekden içine sindiyse Rabbim ne uygun gördüyse o olur inancıyla yaptırırsın. Benim bildiğim 2 merkez resimsiz sprem donörü kullanıyo.