Nakit olursa daha iyi arkadaşlar, özellikle kredi kartı işlemlerinden %10 komisyon alınıyormuş..Biz nakit verdik (euro)..
Bende doktordan geldim kızlar, progesterona başladık çok şükür...Rahim 9.8 tam ortaymış..8 den düşük 12 den büyük istemiyorlarmış..Triple tabi yok..E2: 335, progesteron 0.40 çıktı...Artık hayırlısı, salı günü transfer... Kıbrıs embriyo adedimi doktoruma bıraktı, oda 2 demiş..Salı bir aksilik olmaz ise 2 miniği alıp geleceğiz, heyecan bu gün tavan yaptı :)
Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Allah yardımcın olsun canım inşallah güzel sonuclarla gelirsin haberlerini bekliyoruz güzel haberler alın bize de umut olun

Mavim kendim gidiyormuşum gibi heyecan bastı
allahım ilk güzel haberi bubenimdünyamdan 6 marta alalım inşallah
ikinci güzal haberi senden alalım inşallah
ve güzel umut kapılarıda bize açılsın inşallah
iki gündür rüyamda ard arda test yapıyorum çift çizgi çıkıyor
rabbim gerçek etsin
Canım Zazacım, güzel kalbin rüyalarına yansıyordur..Olacak inşallah..Bende hepimiz için dua ediyorum....Sırayla pozitif haberlerimizi verelim..Bubenimdünyam mart ayı yolcularında öncü olsun yol açsın bize...

Bu hemen alınmış bi karar değil tabiki..ama başka çarem olmadığı için ve annelik duygularım ağır bastığı için bu yola girdim ve tabiki eşimin sonsuz desteği beni bu kararı alma noktasında cesaretlendirdi. İnan arkadaşım bebeğim babasının kopyası. Hatta bana benzedği noktalar da var..bir de varsın benzemesin her çocuk annesinin babasının kopyası mı sanki? Sonuçta obebeği 9 ay ben taşıdımben besledim ben hissettm karnımdan çıkardıkları an tamamen benim diyorsun ..şimdi onsuz beş dakika duramıyorum. Bu noktada asla endişeniz olmasın. Çok acılar çektim bu bebeğe kavuşmak içim.elinizde avucunuzda ne varSa bebek için değer.ben bu zamana kadar 50 bin tl rahat harcamışımdır.tüp bebek denemelerim ayrıca üç donasyon.ama sonucu guzel olunca para hiçbirşey. onun sizi emmesi sizin onunla kurduğunuz bağ muhteşem .varsın sizin geniniz olmasın.anneliği dibine kadar yaşıyorsunuz ve benim eşimden başka kimse bilmiyor. Söylememek mantıklı.tabi
Bu benim tercihim. Çok konuştum ama inanın gerçekten pişman olmayacaksınız.
Para kısmını ben de düşünmüyorum sonucu güzel olduktan sonra feda olsun dediğin doğru her cocuk annesine benzemiyo ama bn doğurup bn büyütcem Allahın izniyle. Ben de eşimle aramızda kalsın istiyorum herkesin bunu bilmesine gerek yok teşekkür ederim içimi rahatlattınız. Allah size de çocuğunuza da güzel ömürler nasip etsin

Evet çıkar :) Belirtilerin varmı, kabızlık göğüsler...
Hep belirti aramam diyorum ama duramıyorum.
Dünden beri göğüslerim acıyor dokundukca .
kabizda oldum gibi bişey kayısı erik hosafi duphalac surup derken atlattı gibi bişey
Onun disinda hiç belirti yok sinir bozucu derecede iyiyim :)

Hep belirti aramam diyorum ama duramıyorum.
Dünden beri göğüslerim acıyor dokundukca .
kabizda oldum gibi bişey kayısı erik hosafi duphalac surup derken atlattı gibi bişey
Onun disinda hiç belirti yok sinir bozucu derecede iyiyim :)
Tabi herkezde kesin belirti olmuyor ama sendede belirtiler var .. Olacak inşallah...Yoğun kanama olmadığı sürece ihtimal yüksek :)

Nakit olursa daha iyi arkadaşlar, özellikle kredi kartı işlemlerinden %10 komisyon alınıyormuş..Biz nakit verdik (euro)..
Bende doktordan geldim kızlar, progesterona başladık çok şükür...Rahim 9.8 tam ortaymış..8 den düşük 12 den büyük istemiyorlarmış..Triple tabi yok..E2: 335, progesteron 0.40 çıktı...Artık hayırlısı, salı günü transfer... Kıbrıs embriyo adedimi doktoruma bıraktı, oda 2 demiş..Salı bir aksilik olmaz ise 2 miniği alıp geleceğiz, heyecan bu gün tavan yaptı :)
Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Yaaaa herşey güzel olucakkk mavicim :) haydi kızlar bebişleri alıp alıp gelelim:) benide heyecan bastı :)

Herkese tekrar merhaba arkadaşlar. mavisufi mavisufi Z Zaza74 ve diğer arkadaşlar hep dualarındasınız ınsallah allah sizlere de nasip eder bu mutluluğu. Transfer olan arkadaşlar belirti arayıp kendinizi strese sokmayın. Benim ikiz olmasına rağmen neredeyse hiç belittim yoktu. Sonrasında mide bulantim bile neredeyse hic olmadi. Sizleri cok opuyorum...

Herkese tekrar merhaba arkadaşlar. mavisufi mavisufi Z Zaza74 ve diğer arkadaşlar hep dualarındasınız ınsallah allah sizlere de nasip eder bu mutluluğu. Transfer olan arkadaşlar belirti arayıp kendinizi strese sokmayın. Benim ikiz olmasına rağmen neredeyse hiç belittim yoktu. Sonrasında mide bulantim bile neredeyse hic olmadi. Sizleri cok opuyorum...
İçime şu serptin teşekkür ederim ☺

Back
X